sevgisiz büyümek

masalperisi666

O benim pıt pıt atan ikinci kalbim.
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
285
265
23
34
Yok
Evet başlıktanda anlaşıldığı gibi konu sevgisiz büyümek..Çok kötü bir ailede büyümedim ama sevgisiz bi ailede büyüdüm.Mesela annem babamı hiç kapıda karşılamazdı halini hattını sormazdı.Kimse birbirin sevdigini söylemezdi.Annemle babamın aynı yatakda yattığını bile bimem mesala.6 kardeşiz hepimiz sorunlu ailecek hiç dışarı çıkmadık mesala.8 10 yaşına geldimi herkes kendinden sorumlu o yaşta başladım çalışmaya annenin bir defa ANNEM dedigini bilmem.Evliyim eşimle severek evlendi bilmediğim sevgiyi gösteremiyorum.Bu yüzden çok sevdiğim eşim ellerinden kaymak üzere ama birşey yapamıyorum..Çok k

Sizde anneniz gibi mi olmak istiyorsunuz? Çocuklarınıza ve eşinize karşı... bundan ders almanız lazım. Annenizin yaptıklarını yapmayın!

Sevgi içten gelir. Kötü bir ailede sevgi görmeden büyümenin sonucu genellikle sevgiye aç bir insan olmaktır.
Sevmek illaki bunu dile dökmek değildir. Bazen içten gelen bir sarılma çok şey anlatır. İçinizden gelmiyorsa sevmiyorsunuzdur.

Geçmişine bağlı yaşama eşin sana sevmeyi öğretebilir bilmiyorum dersen ama bir insan doğuştan sevgiyle gelir dünya üzerine heleki bayanlar merhametiyle doğar içindeki ışığı dışarı çıkarmak sana kalmış

belkide annenizin kapılarda karşılanmayı hak edecek bir erkeği yoktu
sizin varsa siz karşılayın

Sevgi içten gelen bi şey öğrenilen bi şey değil.Türk aile yapısı sevsen bile içinde yaşa cinsinden oldugu için pek çok insan sevgisiz büyüdü zaten bi tek siz değilsiniz.Bahane bulup kendinize acımayın yani

Bir psikoloğa gidip destek alabilirsin.
Sevgiyi ailenden de görmesen hiç başka birşeyi sevmeyi denemedin mi?
İlerde çocuğuna karşında aynı sorunu yaşamamak için desteğe ihtiyacın var..

hep bastırılmış küçüklükten duyguların seviyorum demek ayıp gibi geliyordu önce eşime söylerken bile utanıyodum önce adını bile söyleyemezdim meyve ağacın gövdesinde yetişiyor işte benimde gövdem ailemdi

Evet başlıktanda anlaşıldığı gibi konu sevgisiz büyümek..Çok kötü bir ailede büyümedim ama sevgisiz bi ailede büyüdüm.Mesela annem babamı hiç kapıda karşılamazdı halini hattını sormazdı.Kimse birbirin sevdigini söylemezdi.Annemle babamın aynı yatakda yattığını bile bimem mesala.6 kardeşiz hepimiz sorunlu ailecek hiç dışarı çıkmadık mesala.8 10 yaşına geldimi herkes kendinden sorumlu o yaşta başladım çalışmaya annenin bir defa ANNEM dedigini bilmem.Evliyim eşimle severek evlendi bilmediğim sevgiyi gösteremiyorum.Bu yüzden çok sevdiğim eşim ellerinden kaymak üzere ama birşey yapamıyorum..Çok k
Aynı durumu yakın arkadaşım yaşıyor. Anlattığında çok şaşırmıştım çünkü gerçekten iyi bir insan ve benim çocuğumu bile çok sever. Ancak eşi geçen gün sen çok sertsin sevgi yönün eksik demiş ve çok kırılmış. Hiçte öyle görünmüyor dışarıdan bakınca. Acaba erkekler mi aşırı ilgi bekliyorlar bilemedim.

Bende öyleyim kendi yigenlerimide eşimin yigenleride çok severim.Böyle en küçüğünü anlamıyanını bile eşimide öyle ama anlamıyo

Bende öyleyim kendi yigenlerimide eşimin yigenleride çok severim.Böyle en küçüğünü anlamıyanını bile eşimide öyle ama anlamıyo

Back
X