Sevgisiz büyümüş insan nasıl iyileşir

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Kimseyle samimi ilişkiler kuramıyorum yüzeysel takılıyorum. Yalnızlığı seviyorum. Ben düzelemez miyim

Son düzenleme:
bence ara verin.iyi bir psikologtan kendini iyileştirme seansları alın.sonra tekrar bakın.yine aynı kişiyi sevmeyeceksiniz.şuan siz onu aşkla degil annesi gibi sevmeye çalışıyorsunuz.tıpkı annenize yaptığınız gibi. bu da sizi tüketecek. o kişiyide iyileştirmeyecek. tavsiyem önce kendinizi sevmek için yardım alın.

Çok uzatmayacağım. ben çocukluğumda hiç sevgi değer, ilgi,saygı görmemiş ve babasıyla annesi küçükken ayrılmış, annesi çalışan, kardeşi olmayan tamamen yalnız büyümüş bir kızım . şuan 25 yaşındayım kendi kendimi geliştirdim. annem sorumsuz bir anne yemek temizlik yapmayan anlamayan bir insan muhtemelen annemde sevgi görmemiş zamanında aynı kaderi yaşıyorum bende. hem annelik hem babalık yaptım anneme o bana hiç yapmadı çok sorumluluk aldım kendimi unuttum. zamanla bende asabilestim sinirli bir hale büründüm toplumdan soyutlanmış birşekilde yaşıyorum özgüven değersizlik eksiği var kolay kolay kimseyi sevmiyorum bağlanamıyorum çeşitli psikolojik sorunlarım.var kimseyle yakınlık kuramıyorum hep yüzeyselim kendi ailemle bile yakın değilim mesafeliyim hep böyleydi. Birlikte yaşanması zor biriyim. Kendimi iyileştirmeye çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum

Asıl meselem sevdiğim erkeğin de sevgisiz büyümüş olması onu sevdigimi belli etsemde sanki bana güvenmiyor kaciyor sorumluluktan kaciyor cocuk gibi ayni ne yapabilirim yardim edin
Benim eski erkek arkadaş sevgisiz büyümüştü ona sonsuz şefkat gösterdim

Aldanirsin yapma :)

Sevilmeyi bilmeyen insanlar ne kadar değer görseler de,sevilselerde sevildiklerine inanmıyorlar bilmedikleri bi duyguyu onlara geçiremiyorsun. Benim yengem kimsesiz büyümüş anne,babası başka bir aileye vermiş o ailenin çocukları varmış sırf ev işleri v.s için bakmışlar ona yengem kendini seven eşinin bile onu sevmediğini düşünürdü hatta bizim aile içindeki sevgimiz ona imkansız gelirdi rol yada yapmaciklik olarak nitelendirirdi. Sevgilinle beraber uzmandan destek alsanız iyi olur belkide

Sevilmeyi bilmeyen insanlar ne kadar değer görseler de,sevilselerde sevildiklerine inanmıyorlar bilmedikleri bi duyguyu onlara geçiremiyorsun. Benim yengem kimsesiz büyümüş anne,babası başka bir aileye vermiş o ailenin çocukları varmış sırf ev işleri v.s için bakmışlar ona yengem kendini seven eşinin bile onu sevmediğini düşünürdü hatta bizim aile içindeki sevgimiz ona imkansız gelirdi rol yada yapmaciklik olarak nitelendirirdi. Sevgilinle beraber uzmandan destek alsanız iyi olur belkide
Sanmıyorum sevgilim kabul etmez gibi geliyor be n girmiyorum ama bununla alakalı videolar izliyorum ıyi geliyor .

bence ara verin.iyi bir psikologtan kendini iyileştirme seansları alın.sonra tekrar bakın.yine aynı kişiyi sevmeyeceksiniz.şuan siz onu aşkla degil annesi gibi sevmeye çalışıyorsunuz.tıpkı annenize yaptığınız gibi. bu da sizi tüketecek. o kişiyide iyileştirmeyecek. tavsiyem önce kendinizi sevmek için yardım alın.
Psikoloğa gitmiyorum ama.bununla ilgili videolar izliyorum psikologları takip ediyorum ıyi geliyor

Back
X