bunun cevabını en iyi sen verirsin kendini en iyi sen tanırsın sonuçtamerhaba kızlar..
Benim sorunum ilişkilerimle alakalı. Birine bağlanamıyorum,güvenemiyorum. İlişkinin başında her şey güzel oluyor genelde ama nedense küçük bir konuda o insandan sıkılıyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bir kelimesinden dahi soğuyorum. Farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyorum.Ya da ben tam o insana alışmaya başlamışken o insanın ilgisinin azaldığını farkedip soğuyorum. Ya da ilgisinin azaldığını ben düşünüyorum, belki de ilgisi azalmıyordur. Kimseyi sevemeyecek miyim ben? Neden böyle oluyor? Karşıma çıkanlar doğru insan değil mi yoksa?
bunun cevabını en iyi sen verirsin kendini en iyi sen tanırsın sonuçta
vallaa çok geniş bi konu sorumluluk almaktan korkuyo olabilirsin ,ya sa bu ilişki heyecanını yitirdi kafasında olabilirsin ne biliyim sayacak çok şey var konuyla ilgiliKendimi tanıyamıyorum. Hayatıma girmek isteyen insandan nasıl uzaklaşırım nasıl soğudum derim bunu da bilmiyorum. Kimseyi sevemiyorum.
mesela ayrıldığında sunduğun gerekçeler neler
merhaba kızlar..
Benim sorunum ilişkilerimle alakalı. Birine bağlanamıyorum,güvenemiyorum. İlişkinin başında her şey güzel oluyor genelde ama nedense küçük bir konuda o insandan sıkılıyorum. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bir kelimesinden dahi soğuyorum. Farklı insanlarla konuşma ihtiyacı duyuyorum.Ya da ben tam o insana alışmaya başlamışken o insanın ilgisinin azaldığını farkedip soğuyorum. Ya da ilgisinin azaldığını ben düşünüyorum, belki de ilgisi azalmıyordur. Kimseyi sevemeyecek miyim ben? Neden böyle oluyor? Karşıma çıkanlar doğru insan değil mi yoksa?
Geçmişte yaşadığın kötü bir anın var . Bilinç altında gizli durumda yeni birini tanıyınca tetikliyor o yüzden adaptasyon sorunu yaşıyorsun. Korkularını yenmen lazım böyle giderse bir dikiş tutturamazsın.
Nasıl yenecegim korkularimi? Ve kötü anılar bana ne düşündürüyor olabilir? Kendimi anlayamiyorum
Karanlık bir oda var girmiyorsun çünkü çok korkuyorsun dimi peki nasıl yeneceksin ? O odaya korksan bile üzerine üzerine gideceksin ta ki odanın içine girene kadar ... Odaya girdikten sonra bakacaksın ki aslında korkulacak bir şey yokmuş , acı vermiyormuş , ama daha da güçlenmişsin korkularını böyle yenersin, üstüne git kaçma ! Kötü anıların şunu düşündürüyor ; kaybedeceksin, acı çekeceksin , canın yanacak . Kaybetsen nolur , üzülürsün, yalnız kalırsın canın acır dimi. Kaybet canın acısın , üzül ama acı çekmen en fazla 1-2 ay sürüyor. Kaybetme korkusunu sadece kendini çok severek değer vererek yenebilirsin. İnsanız her şeyi kaybedebiliriz .
Kaybeymekten korkmak icin sevmek gerekiyor ama degil mi? Bunu yapamiyorum ki kendime sevmek icin izin vermiyorum.
Hayır işte korkudan izin vermiyorsun, daha en başından o korku sana bu duygu durumunu yaşatıyor. Hoşlanıyorsun iş azıcık ilerleyince geri adım atıyorsun. kaçasın geliyor çünkü korkuyorsun. Duygularını iyi takip et .
Evet tam olarak boyle oluyor. O iliskiyi yurutsem bile araya duvar oruyorum. Bastan sinirimi ciziyorum. Sonunda bitecegini gidecegimi hep hissettiriyorum.
sana uygunu ile tanışmamışsın...merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?