sevgiyi bitirmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi beyazkalem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karşımdakinin hareketleri tavırları yavaş yavaş kendinden soğutur,daha az heycanlamaya başlarım,daha az onu düşünürüm,onun yaptığı hataları düşündükçe kalbim her defasında ona dahada uzak olduğunu anlarım,artıkyaptıkları bile dokunmamaya başlamıştır,içimde bitmiştir,birde bu hayatta annem beni acı çekiyim diye doğurmadı,o beni tay tayda ettirmiyor,ondan önce nasılsam yoluma devam ederim derim,birini unutmak istiyorsam,o kişi mutlaka bana bir yanlış yapmıştırki ipleri kopacak raddeye gelmişimdir.

unutmak öyle kolay olmuyor , herşeyin ilacı zaman derler ama 11 ay oldu nerdeyse ben hala aynı yerdeyim

eğer ayrılık olursa 11 ay değil bi ömür aynı yerde olmamak acı çekmemek istiyorum. bir an önce atlatmak istiyorum o yüzden sordum böyle bi soru. tahammül edilemez bi acı çünkü. onunla doğmadımki onsuz öleyim elbette ama tek istediğim en az acı yaşama metodu benneyaptımki:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…