- Konu Sahibi prensesim_1234
Sevgilim evlenibce kapanmami istiyor ailesi kapamaliymis filan dugun oldugunda kadinlar erkekler ayri oluyormus nikah dusmeyen kadin ve erkek ayni masada yemek yiyemiyormus dogulu insanlarda bole mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim evlenibce kapanmami istiyor ailesi kapamaliymis filan dugun oldugunda kadinlar erkekler ayri oluyormus nikah dusmeyen kadin ve erkek ayni masada yemek yiyemiyormus dogulu insanlarda bole mi
kayinpederim imam doğulu bir imam hemde en doğulu ama ben açık giyiniyorumDoğulularda öyle değil canımcım yobazlarda öyle.
En doğuluya güldümkayinpederim imam doğulu bir imam hemde en doğulu ama ben açık giyiniyorum
Kültür müslümanı çok yerinde bir tanımlama olmuş%90ında böyle evet..
ama sevgili yapmayı da biliyo..kültür müslümanı..
el neder korkusuyla seni sindirmeye çalışıyo işte..
Kültür müslümanı çok yerinde bir tanımlama olmuş
Evet sözde değerler; kendi bile inanmadadan elalem ne der kaygısında biriyse, bu baskıların sonu gelmez.
Arkadaşımın sevgilisi de sizin ki gibi evlenince kapanacaksın düğünde oynamali olmayacak ortaya perde çekerim kadınlar bir tarafta erkekler bir tarafta oturur falan arkadaşım aglamaktan helak oluyor ve bunu yapan çocuk Karadenizli Doğulu değil. Arkadaşım çok sevdiği için vazgeçmiyor ama bana kalırsa ilerde daha çok ağlayacak ve uzulecek