H hs21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2013 50 6 48 Konya 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hs21 #1 hanımlar bu ürünü kullanan yada düşüncesi olan var mı süngeri ve kılıfı sanki bebeği terleteck cinsten gibi siz ne düşünüyosunuz.
hanımlar bu ürünü kullanan yada düşüncesi olan var mı süngeri ve kılıfı sanki bebeği terleteck cinsten gibi siz ne düşünüyosunuz.
chihiro79 zeki, cevik ve ahlaklı Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 2.417 840 163 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hs21 #2 hs21 .!.: hanımlar bu ürünü kullanan yada düşüncesi olan var mı süngeri ve kılıfı sanki bebeği terleteck cinsten gibi siz ne düşünüyosunuz. Genişletmek için tıkla... haklısınız. ne yazıkki kılıfı bebeği terletecek naylonumsu bir kumaş. ben üzerine pamuklu bir örtü sererek kullanıyordum.
hs21 .!.: hanımlar bu ürünü kullanan yada düşüncesi olan var mı süngeri ve kılıfı sanki bebeği terleteck cinsten gibi siz ne düşünüyosunuz. Genişletmek için tıkla... haklısınız. ne yazıkki kılıfı bebeği terletecek naylonumsu bir kumaş. ben üzerine pamuklu bir örtü sererek kullanıyordum.
K kmr32 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2013 226 10 38 35 İstanbul 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hs21 #3 bende aldım bebek ölümlerine karşı harika bir çözüm olduğunu düşünüyorum. tülbentli tarafı kullanacagım.yazın da üstüne keten veya tülbent sermek çözüm olabilir.
bende aldım bebek ölümlerine karşı harika bir çözüm olduğunu düşünüyorum. tülbentli tarafı kullanacagım.yazın da üstüne keten veya tülbent sermek çözüm olabilir.
H hs21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2013 50 6 48 Konya 31 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hs21 #4 chihiro79 .!.: haklısınız. ne yazıkki kılıfı bebeği terletecek naylonumsu bir kumaş. ben üzerine pamuklu bir örtü sererek kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... evet aynen hurç gibi kapitone gibi uyduruk bi kumaş bnde öyle kullanıyım ozaman tşkler
chihiro79 .!.: haklısınız. ne yazıkki kılıfı bebeği terletecek naylonumsu bir kumaş. ben üzerine pamuklu bir örtü sererek kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... evet aynen hurç gibi kapitone gibi uyduruk bi kumaş bnde öyle kullanıyım ozaman tşkler