• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevidiğim, herseyim dediğim, evlenmeyi düşündüğüm insanla ayrıldık..

Evet malesef öyle. :s

Bu arada çok gelgitler yaşanıyor bu zaman içinde. Bir gün unuttum tamam artık her şey bitti desen de ertesi gün yine salya sümük ağlayabilirsin. Herkeste olan bir şey bu, öyle zamanlarda sakın telaşa kapılma, hep acı çekeceğini düşünme; sabretmeye devam et. Zaman o yaranı kapatacak. Hasar bıraksa da hayatında bu ayrılık, onu iyi yöne çevirebilirsin. Bir ders çıkarıp yoluna devam edersin. Ama sen benim kadar vahim durumda değilsin yazdıklarından anladığım kadarıyla. Benim gece yarısı gelen titremelerim, boğulacak gibi olmalarım, ansızın gelen sıkıntı basmaları, ruhumun daralmaları, ölecekmiş gibi hissetme durumların yok. Şükret haline. Seni istemeyeni sen de istemeyeceksin. Seni çok sevecek, ilgi gösterecek birileriyle olmak varken ilgisiz adamla uğraşmak doğru değil zaten. Ben her ne kadar 'çok fena' hallere düşmüş olsam da bunu sadece kendi içimde yaşadım, bi de annem biliyordu durumu. Asla fotoğraflarına bakmadım, ulaşmaya çalışmadım o insana. Gururumdan ödün vermedim vs. Başımız dik olmalı her zaman. Sonra yeniden güneş doğacak. :61::61:

ne kadar güçlüsün canım takdir ettim seni yani bütün bunları yaşamana rağmen ona hiç belli
etmedin ve güçlü durdun...yaşadıklarında anladıgım kadarıyla hiç mi hiç kolay şeyler değil
işte bunlar bana büyük morak oldu gerçtekten bende yolumu çizcem artık
o insanı hayallerimden düşüncelerimden herşeyimden çıkarcam
inş bugunlerde gelip bana msj atmaz aramaz işimi kolaylaştırır

çok tesekkür ederim...
galiba herkesin yaşaması gereken bi dönem bu!
napalım hiç üzülmeyip hiç aglamyıp olgunlaşamıyoruz galiba!
hayatta herkesi birileri üzüyor....
sizlere öyle imreniyrumki Allah yuvanızı bozmasın hep mutlu olun inş

büyümek demek aslında böyle şeylere alışmak demek. sayılarla ifade edilmesi saçma. ne kadar üzüldüysen okadar büyüyosun. ve mutlaka bir aşk acıssı çekiyosun. olmazsa olmazı bu hayatın... allah kötü günle göstermesin canım benim. zamanla herşey düzeliyor inanki. canımsın sağol allah herkese mutlu huzurlu yuva nasip etsin. sende çok mutlu olursun tatlım doğru insanı bul bak hayat nasılda güzelleşiyor. amin canım inşallah allah hepimizin yuvasını sevgilisini bebişini kıymetlilerini korusun. belalar uzak olsun. kalbinde kırık olmasın pozitif düşün herşeyi emi...

büyümek demek aslında böyle şeylere alışmak demek. sayılarla ifade edilmesi saçma. ne kadar üzüldüysen okadar büyüyosun. ve mutlaka bir aşk acıssı çekiyosun. olmazsa olmazı bu hayatın... allah kötü günle göstermesin canım benim. zamanla herşey düzeliyor inanki. canımsın sağol allah herkese mutlu huzurlu yuva nasip etsin. sende çok mutlu olursun tatlım doğru insanı bul bak hayat nasılda güzelleşiyor. amin canım inşallah allah hepimizin yuvasını sevgilisini bebişini kıymetlilerini korusun. belalar uzak olsun. kalbinde kırık olmasın pozitif düşün herşeyi emi...

düşünücem gerçekten büyük moral oldunuz bana
canım sıkıldıkça bu güzel msjlarınızı okicam
yazıp rahatladıgım için çok doğru yapmısım
şimdi onu anladım
bana tebessüm ettirdiniz çok sağlunn.)

düşünücem gerçekten büyük moral oldunuz bana
canım sıkıldıkça bu güzel msjlarınızı okicam
yazıp rahatladıgım için çok doğru yapmısım
şimdi onu anladım
bana tebessüm ettirdiniz çok sağlunn.)

bende sıkıldıkça kafama birşeyler takıldıkça yazıyorum herkeste yardımcı oluyor bu yönden güzel bir site:kkk:
hiçbirşeyi içine atma zaten paylaş. ozaman rahatlıyo insan. canım faydam olduysa ne mutlu:61: allah hiçağlatmasın. yüzün hep gülsün tatlım. herşeyde bittim ben diye düşünüyoruz ama bak hayat herşeyiyle devam ediyor. ben sıkıldım allahım al canımı derken vallahi canımdan oluyodum zamanında... bir kaza hayatımı hayata bakışımı hayata olan sevgimi değiştirdi. güzel olanı kazasız belasız hayatı gerçekleriyle kabullenmek. bebişim olmadı doğru eşi seçesiye kadar üzülüp ağladım arkadaşlarımdan kazık yedim sürekli ohoooo ne olumsuzluklar gördüm geçirdim. kolay yoluna girmiyor yani. alışırsın zamanla herşeye gülümsemeye. öpüyorum canım iyi akşamlar...

ilkimdi demişsin..
o yüzden sana ilk aşkımı nasıl unuttuğumu yazıyım(sevgilim bunu okumasın beni öldürür)
neyse..
daha ilkdefa biriyle sevgili olmuştum..onun ısrarları sonucu hem de..
tamamen çocukçaydı..nasıl anlatsam..okadar çok seviyodum ki..
dünyada ki hiç bi acı onu geçemezdi bana göre..
şimdi anlıyorum saçmaladığımı ama..her gün..her dakika ağlardım..hep rüyamda görürdüm..her gün..
mesaj atardım..oda seviyorum der..başkalarıyla kıskandırırdı..ayrıldıktan sonra da başkasıyla çıkmıstı..kaç başkasıyla hmde..ben onu seviyorum derdi..susardım..asla neden demedim..sonra o neden uzaksın der peşimden koşmaya başlardı..beni sevdiğini sanardım..
kaç defa aynı anda mesajlar attık rüyamda seni gördüm diye..ve aynı rüyalar..
kaç defa gerçek sandığım rüyaların rüya olduğunu anladığımda ağladım..isyan ettim belki..
çok değişikti..en özel duygu sanardım onun bana yaşattıklarının..senin şuan sandığın gibi..
ama geçti bak..
nasıl unuttum..sanırım acımı dibine kadar yaşadım..ağladım zırladım:41:
ve geçti bitti..
aradan seneler geçti..şimdi gülüyorum halime..
yani insanlar her türlü acıyı unutuyor hayatım..senin hakkında hayırlısı neyse o olsun bunu düşün..
istediğin kadar ağla..vur..kır..ama sonunda yüzeye çıkmayı başar..
unutma hep dipte kalmıycaksın..:71:

ilkimdi demişsin..
o yüzden sana ilk aşkımı nasıl unuttuğumu yazıyım(sevgilim bunu okumasın beni öldürür)
neyse..
daha ilkdefa biriyle sevgili olmuştum..onun ısrarları sonucu hem de..
tamamen çocukçaydı..nasıl anlatsam..okadar çok seviyodum ki..
dünyada ki hiç bi acı onu geçemezdi bana göre..
şimdi anlıyorum saçmaladığımı ama..her gün..her dakika ağlardım..hep rüyamda görürdüm..her gün..
mesaj atardım..oda seviyorum der..başkalarıyla kıskandırırdı..ayrıldıktan sonra da başkasıyla çıkmıstı..kaç başkasıyla hmde..ben onu seviyorum derdi..susardım..asla neden demedim..sonra o neden uzaksın der peşimden koşmaya başlardı..beni sevdiğini sanardım..
kaç defa aynı anda mesajlar attık rüyamda seni gördüm diye..ve aynı rüyalar..
kaç defa gerçek sandığım rüyaların rüya olduğunu anladığımda ağladım..isyan ettim belki..
çok değişikti..en özel duygu sanardım onun bana yaşattıklarının..senin şuan sandığın gibi..
ama geçti bak..
nasıl unuttum..sanırım acımı dibine kadar yaşadım..ağladım zırladım:41:
ve geçti bitti..
aradan seneler geçti..şimdi gülüyorum halime..
yani insanlar her türlü acıyı unutuyor hayatım..senin hakkında hayırlısı neyse o olsun bunu düşün..
istediğin kadar ağla..vur..kır..ama sonunda yüzeye çıkmayı başar..
unutma hep dipte kalmıycaksın..:71:

inş canım okadar güzel şeyler yamıssnızkı
kesinlikle bunlar bana yol gösterdi
sunu anladım yaşicam ama dogrulucam
acımıda yaşicam ama sonunda unutucam
yazdılarınız bana büyük moral oldu
çok teskkür ederim hepinize :71:

Arkadaşım teselli-avuntu olsun diye demiyorum. Öyle bi geçecek öyle yaşanmamış hale gelecek ki sen bile şaşıracaksın. Çünkü Allah unutmak diye bir nimet vermiş. Ama bu konuda kendine yardım etmen lazım.

Düşün ki belki sen büyük bir hatanın eşiğinden döndün, belki acılar yaşatacaktı sana.. İç yüzünü bilsen belki hiç sevmeyeceksin,kimbilir.. Bu günlerini unutturacak bir insan muhakkak girecek hayatına.

Kendinin değerini bil,kendini sev.. Bu benim birçok yerde yazdığım klasik söz ama tüm kalbimle inanarak söylüyorum. Kendinle barışık ol- neden başkası birşeyleri kesip atabilirken katlanabilirken sen yapamayasın;? Aciz misin? aYNAYA bak ve sor : bu ben miyim? zayıf ve güçsüz..Kendini ayağa kaldıramayan..
Yeri geldiğinde ağla bol bol içindeki acılar aksın gitsin zehir gibi ama kendine zehir etme günleri. İlgini başka yerlere yönelt.
İ

inş canım okadar güzel şeyler yamıssnızkı
kesinlikle bunlar bana yol gösterdi
sunu anladım yaşicam ama dogrulucam
acımıda yaşicam ama sonunda unutucam
yazdılarınız bana büyük moral oldu
çok teskkür ederim hepinize :71:

sevindim canım(:
bundan sonra da karşına yanlış insanların çıkmasına izin verme..
dediğin gibi doğrulana kadar yalnız kal..doğru kararlar veremezsin çünkü:34:

inanmak istersen eğer, kesilikle geçiyor.
şu an geçmezmiş gibi geliyor ya unutulmazmış gibi dünyada başka kimse sevilmezmiş gibi..
emin ol unutuluyor geçiyor başkası içinde atıyor kalbin..
unutmak istersen unutursun..
ama feysbukuna bakarak değil
onnu düşünerek değil..
yeni bir hayat kurucaksın kendine mutlu olabileceğin bir hayat..
alışkanlıklarını düzenleyeceksin..
kendine de zaman vereceksin iki günde unutumazsın zaten..

Arkadaşım teselli-avuntu olsun diye demiyorum. Öyle bi geçecek öyle yaşanmamış hale gelecek ki sen bile şaşıracaksın. Çünkü Allah unutmak diye bir nimet vermiş. Ama bu konuda kendine yardım etmen lazım.

Düşün ki belki sen büyük bir hatanın eşiğinden döndün, belki acılar yaşatacaktı sana.. İç yüzünü bilsen belki hiç sevmeyeceksin,kimbilir.. Bu günlerini unutturacak bir insan muhakkak girecek hayatına.

Kendinin değerini bil,kendini sev.. Bu benim birçok yerde yazdığım klasik söz ama tüm kalbimle inanarak söylüyorum. Kendinle barışık ol- neden başkası birşeyleri kesip atabilirken katlanabilirken sen yapamayasın;? Aciz misin? aYNAYA bak ve sor : bu ben miyim? zayıf ve güçsüz..Kendini ayağa kaldıramayan..
Yeri geldiğinde ağla bol bol içindeki acılar aksın gitsin zehir gibi ama kendine zehir etme günleri. İlgini başka yerlere yönelt.
İ

okadar haklısınız ki....!
insanın kendi aklı kendine yetmiyo biyerde
ama burda siz yazınca
aaa diyrum dogru bak insalar ne kdar dogru düşünüyo söylüyo
ben güçsüz degildim gerçkten bu insan beni böyle yaptı
tekrar eski günlerime dönicem inş

Bak gör sen onu öyle bir unutacaksın artık onu düşünmeden uyandığın sabahların hayalini kurmadan daldığın uykuların olacak...Ve işte o zaman o sana o oyle bir dönecek ki pişman halde ve sen onu çoktan unuttuğun için umrunda bile olmayacak kafan bile karışmayacak...

inanmak istersen eğer, kesilikle geçiyor.
şu an geçmezmiş gibi geliyor ya unutulmazmış gibi dünyada başka kimse sevilmezmiş gibi..
emin ol unutuluyor geçiyor başkası içinde atıyor kalbin..
unutmak istersen unutursun..
ama feysbukuna bakarak değil
onnu düşünerek değil..
yeni bir hayat kurucaksın kendine mutlu olabileceğin bir hayat..
alışkanlıklarını düzenleyeceksin..
kendine de zaman vereceksin iki günde unutumazsın zaten..

evet benim kuzenlerimde ekli kendisi daha 1saat önce baktım
ama işe burdan başlayabilirm galiba hiç bakmayarak umursamayark!

Bak gör sen onu öyle bir unutacaksın artık onu düşünmeden uyandığın sabahların hayalini kurmadan daldığın uykuların olacak...Ve işte o zaman o sana o oyle bir dönecek ki pişman halde ve sen onu çoktan unuttuğun için umrunda bile olmayacak kafan bile karışmayacak...

inş canım benimm:71:

Bunu çok zaman geçmeden bizzat tecrübe edeceksin zaten.

Arkana dönüp kendini güçlü görmek müthiş bir duygu verecek sana. Kendinden emin, pozitif, ne kadar sorun yaşasa da bunu kaldırabilecek sağlam bir iradeye sahip olduğunu görmek seni cesaret sahibi yapacak, ileriye dönük kaygı ve tasalarını azaltacak her seferinde..

Ben böyle durumlarda düşünürüm: Benim üzüldüğüm kafama taktığım kadar o da üzülüyorve kafasına takıyor mudur? O direnebiliyorsa ben neden dayanamayayım? Madem benim yokluğum onda bu kadar az yankı buluyor, gitsin yoluna.. Zaten bir hayır gelmezdi ondan..
Bu kadar basit.. Vicdanı merhameti duyguları yitirmemek gerek, fakat değmeyenlere de(ona zarar vermeyecek şekilde tabiki..) katı kalpli olmak gerek..

"geçer dedim de deldi geçtiiiii"
canım du bakalım belki de blöf yapmıştır..ama tabi sen yine de durumu kabullenmeye bak..
ve evet ..geçiyor..unutuluyor..uğruna öleceğini sandığın insanın evlendiğini duyduğun bile oluyor..ama o sırada zaten elinden tutan başka biri olmuş oluyor..kalbini ona sonuna dek açıp yeniden şans veriyorsun aşka, sonra o da bitiyor........o bile bitiyor..o bile geçiyor..
geriye de artık aşkı oyuncak gibi gören, onu bu hale getirenlere benzeyen, eskisi gibi heyecanlanamayan bir kalp kalıyor.........
en azından bende artık öyle :) geçer mi demişsin ya ondan dedim..geçer elbet..

hepimiz mutlu olsak hakettmiz seyleri yaşasak keşke
Allh karşımıza kıymet bilen birilerini çıksarsın!

Bunu çok zaman geçmeden bizzat tecrübe edeceksin zaten.

Arkana dönüp kendini güçlü görmek müthiş bir duygu verecek sana. Kendinden emin, pozitif, ne kadar sorun yaşasa da bunu kaldırabilecek sağlam bir iradeye sahip olduğunu görmek seni cesaret sahibi yapacak, ileriye dönük kaygı ve tasalarını azaltacak her seferinde..

Ben böyle durumlarda düşünürüm: Benim üzüldüğüm kafama taktığım kadar o da üzülüyorve kafasına takıyor mudur? O direnebiliyorsa ben neden dayanamayayım? Madem benim yokluğum onda bu kadar az yankı buluyor, gitsin yoluna.. Zaten bir hayır gelmezdi ondan..
Bu kadar basit.. Vicdanı merhameti duyguları yitirmemek gerek, fakat değmeyenlere de(ona zarar vermeyecek şekilde tabiki..) katı kalpli olmak gerek..

aynı şeyleri kaç defa düşündüm
o üzülüymu kimbilir!
o basarayısa benizligi hediyem olsun ona..!
bensiz mutlu olsun...

Üzülme diyemem üzüntülerde,mutluluklarda bizim için ama bir gün karşına öyle biri çıkarki eskilerin hepsini unutturur..Unutma zman en iyi ilaçmış..

dışarı çık bak etrafına inan hepsi aşk acısını en az 1 kere çekmiştir ama yaşıyorlar mutlular. geçecek elbet canın yanacak şimdi ama geçecek. kendini yormaya zamanı doldurmaya bak. allah sabır versin

Gözümüzden akan bir damla yasa bile degmiyorlar inan.

Gececek,bu dünyada ilk ask acisi ceken sen degilsin,sonda olmayacaksin malesef.

Tek bir gercek var:hayat devam ediyor.

ALLAH yardimcin olsun

Back
X