Evet malesef öyle. :s
Bu arada çok gelgitler yaşanıyor bu zaman içinde. Bir gün unuttum tamam artık her şey bitti desen de ertesi gün yine salya sümük ağlayabilirsin. Herkeste olan bir şey bu, öyle zamanlarda sakın telaşa kapılma, hep acı çekeceğini düşünme; sabretmeye devam et. Zaman o yaranı kapatacak. Hasar bıraksa da hayatında bu ayrılık, onu iyi yöne çevirebilirsin. Bir ders çıkarıp yoluna devam edersin. Ama sen benim kadar vahim durumda değilsin yazdıklarından anladığım kadarıyla. Benim gece yarısı gelen titremelerim, boğulacak gibi olmalarım, ansızın gelen sıkıntı basmaları, ruhumun daralmaları, ölecekmiş gibi hissetme durumların yok. Şükret haline. Seni istemeyeni sen de istemeyeceksin. Seni çok sevecek, ilgi gösterecek birileriyle olmak varken ilgisiz adamla uğraşmak doğru değil zaten. Ben her ne kadar 'çok fena' hallere düşmüş olsam da bunu sadece kendi içimde yaşadım, bi de annem biliyordu durumu. Asla fotoğraflarına bakmadım, ulaşmaya çalışmadım o insana. Gururumdan ödün vermedim vs. Başımız dik olmalı her zaman. Sonra yeniden güneş doğacak.![]()
ne kadar güçlüsün canım takdir ettim seni yani bütün bunları yaşamana rağmen ona hiç belli
etmedin ve güçlü durdun...yaşadıklarında anladıgım kadarıyla hiç mi hiç kolay şeyler değil
işte bunlar bana büyük morak oldu gerçtekten bende yolumu çizcem artık
o insanı hayallerimden düşüncelerimden herşeyimden çıkarcam
inş bugunlerde gelip bana msj atmaz aramaz işimi kolaylaştırır