• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevidiğim, herseyim dediğim, evlenmeyi düşündüğüm insanla ayrıldık..

bu acıyı yaşayan ilk kişi sen değilsin son da olmayacaksın
unutursun acında geçer ilerde başkasınıda bulursun
hiç unutamam acım bitmez diye düşünme:97:
güçlü ol kendine meşgale bul ve her zaman allahtan hakkında hayırlısını dile.belki de böyle olması senin için daha hayırlıdır:31:

işte bana olan da bu..sevidigm herseyim dedgim evlenmeyi düşündügüm insanla ayrıldık
uzak sehirlerdeydik biz çok uzak..Maraş'ta ben Ankara'da
2 ay sonra tam bir yıl olacaktı..ama olmadı
daha öncede ayrılıklarımız oldu tartısmalarımız oldu
hep yeniden başladık tekrar güvendim ona inandım..
bu son olayda benim tek bir lafımla bitirdi ilşkimizi
ona artık ugrasamıyrum dedim.....
bu laf çok agrına gitmiş unutamazmış ve gözünü kırpmadan bitirdi...
aglıyrum sürekli dayanamıyrum ilkimdi o insan benim

şimdi ben nemi istiyrum?

biri desinki;
içimdeki sancılar hiç geçmez sandım ama geçti
gözyaşlarım durmaz sandım ama durdu
bida nefes alamam sandım ama yaşıyrum unuttum desinn....

okuyan herkese tesekkür ederim
buda dertmi demeyin küçümsemeyin
evet benim derdim bu!

nefes alamıcaksın boğulacaksın hayat duracak en ufak sözde onun hatırlayacaksın yemek yerine gözyaşlarını sileceksin sınıra gelip uçurumdan düşmemek için bir sebep bekleyeceksin yoldan geçen arabalara bakacaksın acaba o mu diyeee ama olmayacakk hergün telefonunu bekleyeceksin aramayacak çooookkkkk canın yanacak çooookkk ama geçecekkk geçtiii hayat devam ediyor unutmuyorsun ama hafifliyor bunlar benim yaşadıklarımm çok zor zamanlar geçirdim halada devam ediyor ama inan hiç bir şey eskisi gibi acıtmıyor o acıya bile alışıyosun....

$images[4].webp Senin bir lafinla Seni bitirecek kisiyi Sende hayatindan KAZI...

herkese çok tesekkür ederim yorumlarından ötürü

hepinize sonsuz saygım var haklısınızzz.....:71:

ilk Asklar bebeklikte cikan süt dislerine benzer dökülüp gider Ama en son ask sonradan cikan yirmilik dislere benzer bakimini yaparsan sapasaglam kalirlar.Yerlerinden oynatamazsin ,hep seninle kalirlar be canim

ilk zamanlar çok acıtacak ama geçecek merak etme. ne acılar unutulmuyor ki bu da unutulmasın.

Önce ayrılıkla yüzleş, bittiğini kabul et, geri gelmeyeceğini bil. Ağla için soğusun biraz. Derdini anlatabileceğin birileri varsa anlat. (Derdini kağıda yaz burdan yaz)
Telefonun ve ona ulaşabileceğin ne varsa sil.Resimleriniz varsa sil.Resmi varsa at.Hediyesi varsa at.
Unutma hayat devam ediyor.
Derin bir nefer al buda geçer de .
Derdi veren ALLAH dermanıda verir. Dua et ALLAH'a çektiğin acıları hayıra güzel mutlu günlere çıkarsın tez zamanda.

Konum nasıl en başa taşındı bilmiyorum ama çok zaman geçti kızlar
Son yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim :34:

Tryamour Sağol canım :70:

şimdi nasılsın arkadaşım.. aradan 6 7 ay geçmiş bu konuyu açalı... şimdi sen neler söylüyorsun..

Çok zaman geçti evet aynı insanla birlikteyim
Kopamadım tekrar bir araya geldik
6ay da çok şey yaşandı...
Şimdi çok mutluyum :nazar:
Çok şükür...

işte bana olan da bu..sevidigm herseyim dedgim evlenmeyi düşündügüm insanla ayrıldık
uzak sehirlerdeydik biz çok uzak..Maraş'ta ben Ankara'da
2 ay sonra tam bir yıl olacaktı..ama olmadı
daha öncede ayrılıklarımız oldu tartısmalarımız oldu
hep yeniden başladık tekrar güvendim ona inandım..
bu son olayda benim tek bir lafımla bitirdi ilşkimizi
ona artık ugrasamıyrum dedim.....
bu laf çok agrına gitmiş unutamazmış ve gözünü kırpmadan bitirdi...
aglıyrum sürekli dayanamıyrum ilkimdi o insan benim

şimdi ben nemi istiyrum?
birileri akıl versin kendi aklım bana yetmez oldu..

biri desinki;
içimdeki sancılar hiç geçmez sandım ama geçti
gözyaşlarım durmaz sandım ama durdu
bida nefes alamam sandım ama yaşıyrum unuttum desinn....

okuyan herkese tesekkür ederim
buda dertmi demeyin küçümsemeyin
evet benim derdim bu!

canımm işte diyorum sana onunla hayallerim vardı bunları gerçekleştirmeden herşey bitti.yaşayamam diyodumm ama yaşıyrm acısı geçmez diyodumm artık hiç acıtmıyor canımı evet halenn rüyalarımda görüyorum bazen oturup sırf onu düşünüyrm ama inan acıtmıyor canını sabret güzeli.ben 2 yıldır ondan snra kimseyi düşnmedim takiii 2 ay öncesine kdr birilerini koydum hayatıma unutucam diyee ama nolduuu sonuç yine aynııı.çocuk askerde geldi o kdr bekledim derken görüştüğüm gün tek kelimesine sildim :) alıştım artık sanırım yakmıyolar içimii ve en sonda bakk sana cevap yazdığıma göre yaşıyorum ve huzurluyum.Elbet onu unutturacak birileri olacak sadece sabırrr

Son düzenleme:
Back
X