• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevildiğinizi nasıl anlarsınız bayanlar yardım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Eşlerinizin sevdiğini nasıl alıyorsunuz bugüne kadar sizin için neler yaptı yani doğum günü süpriz falan

Maddesel şeyler ile sevgi gosterilmez.. yani ben oyle seylere bakarak aaa bu adam beni cok sewiyor diyemem dememde... bakisi sahiplenmesi hasta zamanım da dawranislari zor gunumde yanimda olusu durusu bana karsi konusmasi saygisi bunlara bakarim... iki gul al sonra gel burnumdan getir o yuzden maddesel şeylere bakmayin..

Ben birazda romantik olsun istiyorum maddi şeylerde değil bi pop kekin üstüne mum dikse gene yeter ya

Anlayisli olmasindan, vicdanli olmasindan, hasta oldugunuzda size merhamet duyup daha cok yaninizda olmasindan anlarsiniz sizi sevdigini. Ve surekli dile getirmesinden, sarilmasindan, gozlerinize bakmasindan vs vs.
Mesela biz ozel gun falan kutlamayiz. Sadece iste iyiki dogmussun ya da nice senelerimiz olsun insallah deriz bi de vaktimiz varsa belki bi yemege gideriz, o kadar. Asiri romantik olmak, guller bortu bocek bana gore degil yani, belki de bu sebepten önemsemiyorum ozel günleri.
Aldigi seylerle sevgi olculmez yani. Isin manevi boyutu cok onemli...

Eşlerinizin sevdiğini nasıl alıyorsunuz bugüne kadar sizin için neler yaptı yani doğum günü süpriz falan
sabah işe giderken güler yüzle içten bir öpücükle uğurlarız birbirimizi
gün içinde birkaç kez telde konuşuruz, mesajlaşırız
akşam eve geldiğimizde ilk yaptığımız birbirimize sarılıp koklaşmak olur
ne o bensiz, ne de ben onsuz sofraya oturmam
yemekten sonra birlikte keyif kahvesi içer muhabbet ederiz
sonra beğendiğimiz bir filmi ya da belgeseli (eşim belgesellere bayılır) açar izleriz
haftasonlarını yalnızca birbirimize ayırırız (gezer tozar, alış veriş yaparız, istanbulun görmediğimiz yerlerini gezeriz kafaya
nereye biz oraya misali) :KK45:
allah razı olsun aileme de çok iyi davranır
kendi eksiklerinden önce benimkileri tespit eder, önce benimkileri alır. bana baktığında gözlerinin içi güler
temizliğe yardım eder, hastaysam bakar
bunlar aklıma gelenler

TÜM BUNLARDAN BENİ GERÇEKTEN SEVDİĞİNİ ANLAYABİLİYORUM
BUNLAR DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZLERİNDEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ BENİM İÇİN :nazar:

Yemişim sürprizini! :) aslında gerçek manada.. kalpler,kırmızı güller vs vs ben bunlardan pek hoşlanmam. 1 demet gül alacağına gidelim karnımızı doyuralım ,ben bundan daha mutlu olurum.. odun muyum neyim :)
Şimdi sorunun cevabına gelirsek; soğuk havalarda benden önce arabaya gidip klimayı açıp ben üşümeyeyim diye ısıtıyorsa,sevildiğimi hissederim
Nöbetten gelip ben uyurken kahvaltı hazırlıyor hatta çocukları annenizi uyandırmayın kahvaltı hazır olana kadar uyusun diye oyalayorsa sevildiğimi hissederim
Allah ın her günü,akşama ne yemek var demeyip akşama ne yapsaK diyorsa,kibardır ve sevildiğimi anlarım
Çok büyük hayır duası almışım ki Allah seni bana nasip etti,iyi ki varsn diyorsa sevildiğimi anlarım
Çocuk altını kirletince kokuya hassaslığım -maalesef istemsiz öğürüyorm :( -yüzünden
Dur ben değiştireyim diyorsa sevildiğimi hissederim ve daha birçok şey (şükürler olsn)
Evet bu adam doğum günümü kutlamaz,evlilik yıldönümümüzü unutur kutlamaz,hediyeler almaz,romantik sürprizler yapmaz ama cüzdanıma küçük notlar koyar gizlice :) markette para öderken görünce kasada yüzümde yılışık ifadeler.. işte bu paha biçilemez
Herkesin farklı gösterimi vardır.. merak ettim ben de başkalarını,takipteyim :)

İnsan sevildiğinden hiç bizaman emin okama.
Kendi sevgisinden emin olabilir.bugün senin için her şeyi yapacak biri yarın kılını kıbırdatmaz.

ilgisinden anlarım... Seven erkek hatta seven her canlı sevdigine ilgi gösterir gözünün daima üzerinde olduğunu hissettirir...erkek odunda olsa bu değişmez kızlar ilgisiz erkek sevgisiz erkektir ..

Işte anlayis bekliyorsun dusunulmeyi bekliyorsun.. sonucta bir iyiki dogdun demek parayla degil onuda yapmiyorsa sal ipini gitsin..
Saldımda iki gündür hiç mesaj atmıyorum ama unutmam lazım işte

sabah işe giderken güler yüzle içten bir öpücükle uğurlarız birbirimizi
gün içinde birkaç kez telde konuşuruz, mesajlaşırız
akşam eve geldiğimizde ilk yaptığımız birbirimize sarılıp koklaşmak olur
ne o bensiz, ne de ben onsuz sofraya oturmam
yemekten sonra birlikte keyif kahvesi içer muhabbet ederiz
sonra beğendiğimiz bir filmi ya da belgeseli (eşim belgesellere bayılır) açar izleriz
haftasonlarını yalnızca birbirimize ayırırız (gezer tozar, alış veriş yaparız, istanbulun görmediğimiz yerlerini gezeriz kafaya
nereye biz oraya misali) :KK45:
allah razı olsun aileme de çok iyi davranır
kendi eksiklerinden önce benimkileri tespit eder, önce benimkileri alır. bana baktığında gözlerinin içi güler
temizliğe yardım eder, hastaysam bakar
bunlar aklıma gelenler

TÜM BUNLARDAN BENİ GERÇEKTEN SEVDİĞİNİ ANLAYABİLİYORUM
BUNLAR DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZLERİNDEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ BENİM İÇİN :nazar:
Ay maşallah ya nazar değmesin ömür boyu hep böyle kalın

ilgisinden anlarım... Seven erkek hatta seven her canlı sevdigine ilgi gösterir gözünün daima üzerinde olduğunu hissettirir...erkek odunda olsa bu değişmez kızlar ilgisiz erkek sevgisiz erkektir ..
Ben bunu çok geç fark ettim malesef sevilmiyorum sadece öyle olsun istediğim için öyle görmüsüm vardır bundada bir hayır zararın neresinden dönülse kardır

Yemişim sürprizini! :) aslında gerçek manada.. kalpler,kırmızı güller vs vs ben bunlardan pek hoşlanmam. 1 demet gül alacağına gidelim karnımızı doyuralım ,ben bundan daha mutlu olurum.. odun muyum neyim :)
Şimdi sorunun cevabına gelirsek; soğuk havalarda benden önce arabaya gidip klimayı açıp ben üşümeyeyim diye ısıtıyorsa,sevildiğimi hissederim
Nöbetten gelip ben uyurken kahvaltı hazırlıyor hatta çocukları annenizi uyandırmayın kahvaltı hazır olana kadar uyusun diye oyalayorsa sevildiğimi hissederim
Allah ın her günü,akşama ne yemek var demeyip akşama ne yapsaK diyorsa,kibardır ve sevildiğimi anlarım
Çok büyük hayır duası almışım ki Allah seni bana nasip etti,iyi ki varsn diyorsa sevildiğimi anlarım
Çocuk altını kirletince kokuya hassaslığım -maalesef istemsiz öğürüyorm :KK43: -yüzünden
Dur ben değiştireyim diyorsa sevildiğimi hissederim ve daha birçok şey (şükürler olsn)
Evet bu adam doğum günümü kutlamaz,evlilik yıldönümümüzü unutur kutlamaz,hediyeler almaz,romantik sürprizler yapmaz ama cüzdanıma küçük notlar koyar gizlice :) markette para öderken görünce kasada yüzümde yılışık ifadeler.. işte bu paha biçilemez
Herkesin farklı gösterimi vardır.. merak ettim ben de başkalarını,takipteyim :)
Vay helal olsun enişte ye sevgi ne güzel ya Rabbim hiç bozmasın inşallah banada beni seven birini nasip etsin ömür boyu mutluluklar dilerim

Sevilmek sevmek çok güzel şeyler olsa :KK54:gerek Rabbim sevilenleri ve sevenlerin mutluluğunu bozmasın daim etsin benim gibi sevgisiz olanlara tez zamanda gerçek sevgi nasip etsin :KK4:

Back
X