Seviliyormuyum Benim Bağımlılığım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kime göre neye göre sırf şu yazdığım konudan benim sırf erkek peşinde olduğumu düşünmeniz doğru mu sizce yaşadığım hayatı bilmeden lütfen yargılamayın.
Ya neyi yargılamaysuım ya
Çocukların kaç yaşında senin.
Günahtır arkadasom ya
Adamla gidip yaşıyorsun sonra kırıcı konuşuyor adam sana değer mi verir.
Güzel bir insan bulursun der sana gel yuva kuralım çocuklarını da al yanına ben sahip çıkarım evlenirsin o zaman.
Diyor mu bu adam böyle birşey.
Adam keyfinde gayet kendi çocuğuna bile bakmıyor
Sen de ciddi diyorsun pes hoş ciddi olsa ne olur ya

Ayrılık yeni . Aradığınız tükenmişlik sonrası sarılacak biri . Eksisini artısını görmeniz biraz imkansız. Sağlıklı düşünmekte öyle. Boşanma sevgi bitimi veya başka sebeblerle. Sonuç olarak yalnız duygusu ile baş etmek gerekiyor. Boşanma sonrası En az 1-2 sene insan kendine zaman vermeli. Yani ayrılmışsınız boşanmışsınız daha kendinize zaman tanımadan tekrar bir kişiye zaman tanımışsınız. Bırakın biraz özgürlüğü tadın çıkarın, çocuklarınızla vakit geçirin. Yani unutmak için bilinçaltını başkasına sarılmış. Ama daha çok yara alabilirsiniz. Hele ki malesef boşanmış kadını kullanım aracı olarak gören bir çok erkek varken. Bence yazdıklarınızı ve yazılanları değerlendirin . Önemli olan sizsiniz ve kendinize yeniden fırsat vermişken boşa yanlış insanla tüketmeyin. Emin ol karşındaki kişi de farkındadır su durumun. Ve. Kendini bu sebeble bulunmaz Hint kumaşı sanıp manipülatif davranarak istediğine getiriyordur.

Yapmam gerekeni biliyorum destek almak amaçlı yazdım zaten konuyu
Biz destek oluruz size kendinizi yalnız hissetmeyin siz çok değerlisiniz inanın buna.
Pek çoğumuz akıl veriyor gibiyiz ama aslında objektif baktığımız için çok net şeyler yaziyoruz.
Hemen ayrılmak bitirmek zorunda değilsiniz zaten hazır değilseniz bunu yapmayın.
Ama kendi hayatinizi da yaşayın o olmadan da eğlenin dışarıya çıkın vakit geçirin.
Sizi 2 hafta görmeden durabilen biri 1 ayda durur bence bekleyin bakalım neler olacak .

Aman diyim dikkat edin,pek tekin ayakkabı gelmedi bana.Sanki sizden faydalanıyormuş gibi geldi, ne demek illa benim eve gidelim.Dışarıdada gayet görüşülebilir vakit geçirilebilir.

Çalıştığım halde babam eve getirdiği ekmeğe biz olduğumuz için çoğalan faturasına laf etmesi gibigibi olan bi çok şey bilmeden ordan konuşmak çok kolay.
O zaman eve çık krndi başına
Çözüm adam bulmak mı.
Ya arkadasım ben sana diyeceğimi dedim o adamdan sana bir cacık olmaz
Zaten 1 kere boşanmışsın ya çekiceksen çocuklarının babasını çekseydin madem ya.
Bu adam senle evlenmex hadi evlendi diyelim çocuklarını istemez ha banane annem bakar ben keyfime bakarım diyorsan ben birşey demiyorum artık
Allah akıl fikir versin derim giderim

Çalıştığım halde babam eve getirdiği ekmeğe biz olduğumuz için çoğalan faturasına laf etmesi gibigibi olan bi çok şey bilmeden ordan konuşmak çok kolay.

Yeterince probleminiz varmış zaten. Sizi mutlu etmeyen , sürekli neden diye düşündüğünüz bir ilişkinin şu an en son ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Çocuklarınızla kendi başınıza şu an bir düzen kurma ihtimaliniz yok sanırım.

Umarım babanız çoğumuz gibi son dönem artan faturalar nedeniyle genel olarak söyleniyordur ; evlatlarınız ve sizin için aksini dahi düşünmek istemiyorum.

Bu insanın : ailesinin ; sizi bilmesini olumlu bir özellik olarak görmüyorum. Ciddi düşündüğünü de sanmıyorum.

Kendi çocuklarının sorumluluğunu almayan ve çocuklarının da görmeyi arzu etmediği bir erkek figürü olarak gözüküyor.

Adamın resmi olarak boşandığından emin misiniz ? Yeterince derdinizin arasında yarın öbür gün daha tatsız bir durum yaşamayın.

Üzgünüm ama adamın derdi hırlaşmak KudrAlobar
Siz duygusal olarak bir şey besliyorsunuz, ilişkinizi gözden geçirin bence.
Benim eşimde yengeç burcu tam evcimendir ama o bile akşamları şunu yapalım, hafta sonu seni şuraya götüreyim der.

Manitayken zaten hiç evde buluşmadık.

Kendi başıma düzen kurmam mümkün değil babamda boşanmamı istemediği için gelinlikle giren kefenle çıkar zihniyetinde biri söylenmeside son döneme ait değil malesef

Doğru dürüst adam olsaydı karısı boşanmazdı.neden ayrılmış?

Kendi başıma düzen kurmam mümkün değil babamda boşanmamı istemediği için gelinlikle giren kefenle çıkar zihniyetinde biri söylenmeside son döneme ait değil malesef

Çocuklarınıza anneniz baktığına göre anneniz sizin tarafınızda sanırım.

Sakin kafayla oturup anneniz de yanınızdayken babanızla konuşmalısınız bence.

Evliliğinizin neden yürümediğini , 2 çocuğunuzla ailenizin yanında yaşamanın sizin içinde kolay olmadığını , dedelerinin sözlerini duyup çocuklarınız üzülecek diye aslında kendisinden ne köy ne kasaba olacak bir erkekle arkadaşlığa sizi ittiklerini anlatın.

Babanız : kendi evladına zulüm etmekten zevk alan bir insan değilse konuşmanız fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum

Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Çocuk değilsiniz bu cümleden sonra adamın ne olduğu belli daha sorulacak ne var acaba. İdeal koca evlenin mi diyelim.Ayrilin tabii

Zihniyeti eski konuşmam fayda etmez annemde babamın sözünden asla çıkmayan hani herşeyde çocuğunun yanında olan annelerden değil malesef.

Çocuklarınızla arası nasıl? Bahsetmemişsiniz o kısımdan ama en önemli nokta orda saklı bence.

Çocuklarınızla arası nasıl? Bahsetmemişsiniz o kısımdan ama en önemli nokta orda saklı bence.
Tanışmadılar henüz ama çocuklarıma dair yapmak istediğim herşeyde destek olmaya çalışıyor. Buda beni yanıltan konulardan biri oluyor. Bazen bilerek dile getirmem çocuklarımı onun tavrını anlamak için iyilik düşünür hep ama buda benim aklımı kurcalayabiliyor göz boyama olabilir mi acaba diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…