Seviliyormuyum Benim Bağımlılığım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen biri sorumluluk, vicdan, merhamet sahibi bir baba olamaz.
Mesela o çocuklar neden seni istemiyor diye sordunuz mu?
Çocuklar onu istemese bile, bu onun çocuklarını özlemesine, babalığını yapmasına engel mi?

Diğer yandan seven ve değer veren insan ilişkide olduğu insanı mutlu etmek ister.
Sizin onu mutlu etmek adına her seferinde evine gitmeniz gibi oda sizi mutlu etmek adına sizin isteklerinize imkan sağlar.
Hep alttan alan, kabul eden biri olduğunuz sürece problem yaşamazsınız, tartışma çıkmaz.
Birazda istemediğiniz şeylere karşı çıkan, kendi değerini ortaya koyan biri gibi davranmayı deneyin.
Bakalım hala dünyada sizi tek seven insan gibi mi davranacak.

Zaten mutlu olmadığınız bir evlilik yaşamış ve sonlandırmışsınız, bekar birine göre daha tahammülsüz ve ayrıntıları fark eden biri olmanız gerekiyor. Şimdiden böyleyse ileride şunu yapar muhakamesini yapabilecek yaşanmışlıklarınız vardır çünkü.

Zihniyeti eski konuşmam fayda etmez annemde babamın sözünden asla çıkmayan hani herşeyde çocuğunun yanında olan annelerden değil malesef.

Allah yardımcınız olsun. Yine de babanızla konuşmanızda fayda var.

Babanız : yüzünüze karşı sizi dinlemiyor gibi dursa da ; söyledikleriniz illa ki aklında yer edecektir diye umuyorum. Torunlarını üzmeyi istemez sanırım.

Bu insanı da bir kurtuluş olarak görmeyin. Onunla harcadığınız zamana yazık. Zaten yeterince duygusal yaralarınız var. Bu adamın yaptığı duygu sömürülerine , garip tavırlara hiç ihtiyacınız yok.

Evet var zaten sorunlu bi evlilik oldu babam bizi kabullenmedi acaba o yüzden mi cazip geliyor diye düşünüyorum olay tamamen bende bitiyo benim başarmam lâzım bunun için desteğe ihtiyacım vardı yazmaktaki amacımda istediğim desteği alıp daha kolay uzaklaşmaktı.

İleriye dönük ciddi bir adım atacaksınız bu insanın cocuklarinizla ilişkisi çok çok önemli olacak. Lütfen çok iyi gozlemleyin. Bunun yanısıra sizin başka cekinceleriniz de varmış. Örneğin kırıcı konuşuyor kısmına takıldım. ne diyor mesela?

Kendi başıma düzen kurmam mümkün değil babamda boşanmamı istemediği için gelinlikle giren kefenle çıkar zihniyetinde biri söylenmeside son döneme ait değil malesef
Siz sevgilinizle mi yaşıyorsunuz. Yani eğer aile sahip çıkmıyor sorunlar var ise Aile bakanlığı danışma hattını kullanın . Böyle herifleri başınıza musallat edip çözümsüz bırakmayın kendinizi. Barınacak yeriniz olmadığını ailenizin destek çıkmadığı , babanızın ölümle tehtid ettiği bilgisini verirseniz yardımcı olurlar. İlinizdeki kadın konuk evine yerleşir işinize devam eder. Maddi olarak güçlenir veya bir kişiyle eve çıkarsınız. Herşeyin bir çözümü var. Böyle insanlara bel bağlamayın . Kendinize güvenin.

Görüştüğünüz erkeğe ben evlenmek istiyorum deyin ; merak etmeyin o sizden jet hızıyla uzaklaşır.

Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Acaba neden görüşmüyorlar yerinde olsam sorgularım.
Evladından geçen adam size hiiiiiiiiç koca moca olmaz.
Hatta adam bile degil.
Rica ediyorum ayrılın hanımefendi.
Derhal hemde
Kendi çocuguna babalık etmekten münezzeh herif seni ve çocuklarını baş tacı etmez. Neden mi ? Kendi çocukları için bunu diyen adam senin ve çocukların için neler demez yahu ? 2*2 =4 eder mantıklı düşünsen bunu kolayca kavrarsın.
Evlenirsen hayatının hatasını yapar bu adamın bagımlılıgı yüzünden kendi hayatını geçtim evlatlarını da yakarsın.
Sizi bilmem ama evlatlarınızın böyle bir adama ihtiyaçları yok yok yok yooooooook.

Konu sahibesi : anne babası ve çocuklarıyla yaşıyormuş. Babası ölümle tehdit etmemiş , babasının eski kafalı bir adam olduğunu anlatmak için o cümleyi kullandı sanırım.

Daha kolay uzaklaşmak istiyorsanız bu adamı zorlayın.
O zaman size olan tavırları ya ilişkinizden emin olmanıza yada kendisinden koşarak uzaklaşmanıza sebep olacaktır.

Şu cevabınıza bile gözlerim doldu farkındayım yaşadığım durumun ama içinden çıkamamın sebebi nedir onuda biliyorum yapamıyorum kendime daha çok kızıyorum.
siz 2 haftada bir dışarıdayken çocuklarınız nerde?
birde çocukları için bunu diyen sizin çocuklarınıza nasıl olacak
ailenizle tanıştı mı bu kişi
bilmiyorum ben pek hoşlanmadım

illa ev ev diyen adamdan zaten korkarım ben
insan hiç mi yarım saat bir dışarıda görüşmek istemez

Kendisi çocuklarına mesaj atıp arıyor ama açmıyorlar.
Çocukları kaç yaşında ?
Bir evladın babayı istememe sebebleri emin olun boş sebebler degildir.
Eşinden neden boşanmış mesela ?
Bunları sorgulamamanız çok büyük hata ya.

Konu sahibesi : anne babası ve çocuklarıyla yaşıyormuş. Babası ölümle tehdit etmemiş , babasının eski kafalı bir adam olduğunu anlatmak için o cümleyi kullandı sanırım.
Yani aileyle yaşamak tabi zor ama. Herşeyi duymıycak. Baba sonuçta gene sıkıntı yok şuan. Anladım teşekkürler. Sanki çocuklar annem bakıyor gibi mesajlaşma vardı. Sevgilim var sadece evde takılmak istiyor falan yazıyor mesajlarında o yüzden aynı evde kalıyor gibi birşey çıktı özetle öyle anladım bir an. Teşekkürler

Görüşmeme sebebi etrafın bu hanımla görüştüğünü bilmemesi.
Muhakkak kulagına su kaçıracaklar o yüzden istemiyor.
Hikmet sahibi olmaya gerek yok anlamak için.
Elalemden çekiniyor, dışarıda görünürse hakkında düşünecekleri ve ardından konuşulacak şeyleri kaldırmak istemiyor hasbammm

Haftaiçi benim iş çıkış saatimde kendisi zaman çok az diye görüşmek istemediği için malesef öyle oluyor.

Adam sizi sevmiyor. 2 haftada bir kendi zevki icin sizinle gorusuyor o kadar. Sevdigi kadini 5 dakika gormek için biyerini yirtan adamlar var.
Bu adamla evlenip ne yapacaksiniz? Ne guzel calisiyorsunuz, zaten kotu bir evlilikten cikmissiniz bir hayat kurmuşsunuz sanirim. Mutlu etmeyecek, agir laflar soyleyen insanla ne işiniz var?

ayyy forever hatırlatmaaa
işyerindeyim o zamanda ne gülmüştüm :)

bu arada benimki de yengeç burcu ve oda evcimen
yalnız oda gezelim edelim der durur

ayyy forever hatırlatmaaa
işyerindeyim o zamanda ne gülmüştüm :)

bu arada benimki de yengeç burcu ve oda evcimen
yalnız oda gezelim edelim der durur

Aslında türlü isimleri var ama en ilginci bu bence, hırlaşmak
Evet bizim adamlar bile gezelim diyorlarsa konu sahibinin ilişkisinde bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…