Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen biri sorumluluk, vicdan, merhamet sahibi bir baba olamaz.Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Zihniyeti eski konuşmam fayda etmez annemde babamın sözünden asla çıkmayan hani herşeyde çocuğunun yanında olan annelerden değil malesef.
Kendisi çocuklarına mesaj atıp arıyor ama açmıyorlar.
Evet var zaten sorunlu bi evlilik oldu babam bizi kabullenmedi acaba o yüzden mi cazip geliyor diye düşünüyorum olay tamamen bende bitiyo benim başarmam lâzım bunun için desteğe ihtiyacım vardı yazmaktaki amacımda istediğim desteği alıp daha kolay uzaklaşmaktı.Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen biri sorumluluk, vicdan, merhamet sahibi bir baba olamaz.
Mesela o çocuklar neden seni istemiyor diye sordunuz mu?
Çocuklar onu istemese bile, bu onun çocuklarını özlemesine, babalığını yapmasına engel mi?
Diğer yandan seven ve değer veren insan ilişkide olduğu insanı mutlu etmek ister.
Sizin onu mutlu etmek adına her seferinde evine gitmeniz gibi oda sizi mutlu etmek adına sizin isteklerinize imkan sağlar.
Hep alttan alan, kabul eden biri olduğunuz sürece problem yaşamazsınız, tartışma çıkmaz.
Birazda istemediğiniz şeylere karşı çıkan, kendi değerini ortaya koyan biri gibi davranmayı deneyin.
Bakalım hala dünyada sizi tek seven insan gibi mi davranacak.
Zaten mutlu olmadığınız bir evlilik yaşamış ve sonlandırmışsınız, bekar birine göre daha tahammülsüz ve ayrıntıları fark eden biri olmanız gerekiyor. Şimdiden böyleyse ileride şunu yapar muhakamesini yapabilecek yaşanmışlıklarınız vardır çünkü.
İleriye dönük ciddi bir adım atacaksınız bu insanın cocuklarinizla ilişkisi çok çok önemli olacak. Lütfen çok iyi gozlemleyin. Bunun yanısıra sizin başka cekinceleriniz de varmış. Örneğin kırıcı konuşuyor kısmına takıldım. ne diyor mesela?Tanışmadılar henüz ama çocuklarıma dair yapmak istediğim herşeyde destek olmaya çalışıyor. Buda beni yanıltan konulardan biri oluyor. Bazen bilerek dile getirmem çocuklarımı onun tavrını anlamak için iyilik düşünür hep ama buda benim aklımı kurcalayabiliyor göz boyama olabilir mi acaba diye
Gayet uygunsunuz birbirinize evlenin.Kendisi çocuklarına mesaj atıp arıyor ama açmıyorlar.
Siz sevgilinizle mi yaşıyorsunuz. Yani eğer aile sahip çıkmıyor sorunlar var ise Aile bakanlığı danışma hattını kullanın . Böyle herifleri başınıza musallat edip çözümsüz bırakmayın kendinizi. Barınacak yeriniz olmadığını ailenizin destek çıkmadığı , babanızın ölümle tehtid ettiği bilgisini verirseniz yardımcı olurlar. İlinizdeki kadın konuk evine yerleşir işinize devam eder. Maddi olarak güçlenir veya bir kişiyle eve çıkarsınız. Herşeyin bir çözümü var. Böyle insanlara bel bağlamayın . Kendinize güvenin.Kendi başıma düzen kurmam mümkün değil babamda boşanmamı istemediği için gelinlikle giren kefenle çıkar zihniyetinde biri söylenmeside son döneme ait değil malesef
Evet var zaten sorunlu bi evlilik oldu babam bizi kabullenmedi acaba o yüzden mi cazip geliyor diye düşünüyorum olay tamamen bende bitiyo benim başarmam lâzım bunun için desteğe ihtiyacım vardı yazmaktaki amacımda istediğim desteği alıp daha kolay uzaklaşmaktı.
Acaba neden görüşmüyorlar yerinde olsam sorgularım.Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Siz sevgilinizle mi yaşıyorsunuz. Yani eğer aile sahip çıkmıyor sorunlar var ise Aile bakanlığı danışma hattını kullanın . Böyle herifleri başınıza musallat edip çözümsüz bırakmayın kendinizi. Barınacak yeriniz olmadığını ailenizin destek çıkmadığı , babanızın ölümle tehtid ettiği bilgisini verirseniz yardımcı olurlar. İlinizdeki kadın konuk evine yerleşir işinize devam eder. Maddi olarak güçlenir veya bir kişiyle eve çıkarsınız. Herşeyin bir çözümü var. Böyle insanlara bel bağlamayın . Kendinize güvenin.
Daha kolay uzaklaşmak istiyorsanız bu adamı zorlayın.Evet var zaten sorunlu bi evlilik oldu babam bizi kabullenmedi acaba o yüzden mi cazip geliyor diye düşünüyorum olay tamamen bende bitiyo benim başarmam lâzım bunun için desteğe ihtiyacım vardı yazmaktaki amacımda istediğim desteği alıp daha kolay uzaklaşmaktı.
siz 2 haftada bir dışarıdayken çocuklarınız nerde?Şu cevabınıza bile gözlerim doldu farkındayım yaşadığım durumun ama içinden çıkamamın sebebi nedir onuda biliyorum yapamıyorum kendime daha çok kızıyorum.
Çocukları kaç yaşında ?Kendisi çocuklarına mesaj atıp arıyor ama açmıyorlar.
Yani aileyle yaşamak tabi zor ama. Herşeyi duymıycak. Baba sonuçta gene sıkıntı yok şuan. Anladım teşekkürler. Sanki çocuklar annem bakıyor gibi mesajlaşma vardı. Sevgilim var sadece evde takılmak istiyor falan yazıyor mesajlarında o yüzden aynı evde kalıyor gibi birşey çıktı özetle öyle anladım bir an. TeşekkürlerKonu sahibesi : anne babası ve çocuklarıyla yaşıyormuş. Babası ölümle tehdit etmemiş , babasının eski kafalı bir adam olduğunu anlatmak için o cümleyi kullandı sanırım.
Görüşmeme sebebi etrafın bu hanımla görüştüğünü bilmemesi.siz 2 haftada bir dışarıdayken çocuklarınız nerde?
birde çocukları için bunu diyen sizin çocuklarınıza nasıl olacak
ailenizle tanıştı mı bu kişi
bilmiyorum ben pek hoşlanmadım
illa ev ev diyen adamdan zaten korkarım ben
insan hiç mi yarım saat bir dışarıda görüşmek istemez
Haftaiçi benim iş çıkış saatimde kendisi zaman çok az diye görüşmek istemediği için malesef öyle oluyor.
Peki bu sizde hiç acabaya neden olmuyor mu? Evlatlarının bile öfkesini nasıl kazanmış bu adam?Kendisi çocuklarına mesaj atıp arıyor ama açmıyorlar.
ayyy forever hatırlatmaaaÜzgünüm ama adamın derdi hırlaşmak @KudrAlobar
Siz duygusal olarak bir şey besliyorsunuz, ilişkinizi gözden geçirin bence.
Benim eşimde yengeç burcu tam evcimendir ama o bile akşamları şunu yapalım, hafta sonu seni şuraya götüreyim der.
Manitayken zaten hiç evde buluşmadık.
++++
Ev ev diyen erkeğin niyeti belli
ayyy forever hatırlatmaaa
işyerindeyim o zamanda ne gülmüştüm :)
bu arada benimki de yengeç burcu ve oda evcimen
yalnız oda gezelim edelim der durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?