Seviliyormuyum Benim Bağımlılığım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin amin amin yok üzülmek değil de anlaşılmak beni duygulandıran.Haklısın hemde çok.
Haklısın değil de hak veriyorum diyeyim.

Yalnızlık çok zor. Hele ki kadınların yalnız kalması çok daha zor.

Allahım gönlüne göre versin inşallah.

Bazı erkekler çok üst perdeden sahte değer vererek kadınları kendine bağımlı hale getirir. Bununla ilgili bir video izlemiştim ama şuan hatırlayamadım başlığını. Mesajda size ağır kelimeler kullanıp yanyana gelince en çok ben severim davranışı bende bunu çağrıştırdı. Uzun vadede zarar görebilirsiniz. Dikkatli olun.

Uslubunuz hiç hoş değil doğruya yönlendirmeye çalışmak da bu değil zaten bu şekilde yorum yapıcaksanız rica ediyorum yapmayın.
Kendine gel diye yazdım
Kusura bakma cnm 2 çocuk annesine yüreğinin götürdüğü yere git yapamam çocuk konusu hassas noktam .
Çocukların nerde soru sormuştum

Haklısın değil de hak veriyorum diyeyim.

Yalnızlık çok zor. Hele ki kadınların yalnız kalması çok daha zor.

Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Niye ölüyor mu kadınlar yalnız kalınca.
Hiç evlenmedim çocuğum yok ben bile bu kadar erkek peşinde değilim.
Canımı sıkanı gönderirim köle miyiz biz kahır çekelim yalnız zor diye

Niye ölüyor mu kadınlar yalnız kalınca.
Hiç evlenmedim çocuğum yok ben bile bu kadar erkek peşinde değilim.
Canımı sıkanı gönderirim köle miyiz biz kahır çekelim yalnız zor diye
Allahım korusun niye ölelim?
Herkes sizin kadar güçlü olamıyor demek ki.

Yani ayrılık yeni boşanma yeni. Hatta dava sürüyor. Ayrılık ardından ilişki güvenilir bir durum değil. Yanlış karar. Beklemenizi öneririm.

İki hafta görüşmek için çok uzun sağlıklı bir ilişkiniz yok bence ikinci evlilik olacak birde iyi düşünün taşının

Bravo yani kendi canından kanından evladına merhameti olmayan adamla çocuklarınızı aynı eve sokmayı mı düşünüyorsunuz?
Sokamıyor işte sıkıntı o
Adam evlenelim dese çocuklarını bırakır gider.
Aynısını yakın çevremden biri yaptı .
Çocuğunu bıraktı kadın görmüyor bile evladını

Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Beni istemeyeni ben hiç istemem. Kan can. Normal bir insan değil, karşılıklılık güdemezsin. Annem de böyle biliyor musunuz? Tam bir tanım almadık doktordan ama bence fazlaca manipülatif bir narsist olduğunu düşünüyorum annemin. Bu adam da böyle olabilir. Yoksa kimse kendi çocukları için karşılıklılık gütmez. Çok sağlıksız. Allah aşkına kurtarın kendinizi.

Sokamıyor işte sıkıntı o
Adam evlenelim dese çocuklarını bırakır gider.
Aynısını yakın çevremden biri yaptı .
Çocuğunu bıraktı kadın görmüyor bile evladını
Az önce gördüm bende. Bu üyenin başka problemleri var bence. Sessiz sedasız ölmek istiyorum falan yazmış başka konulara. Konu sahibi psikolojik destek için yardım istemişsiniz. Gittiniz mi psikoloğa?

Az önce gördüm bende. Bu üyenin başka problemleri var bence. Sessiz sedasız ölmek istiyorum falan yazmış başka konulara. Konu sahibi psikolojik destek için yardım istemişsiniz. Gittiniz mi psikoloğa?
Gidemedim imkanlarım yetmiyo malesef bir değil bir çok problemim var içinden çıkamadığım.

Bende evde vakit geçirmeyi severim zaten her şey dünya para artık geçinmek çok zor.
İnsan evde vakit geçirmek isteyebilir.
Fakat garip olan şu ki sanki ayrı şehirlerde gibi 2 haftada bir görüşmeniz normal değil.
Hop iş çıkışı sizi alıp bı parka görülebilir yarım saatte olsa mesela.
Ve siz dışarda vakit geçirelim dediğinizde alacağın cevabı biliyorsun demesi hiç hoş değil çok kaba ve saygısızca.
Adamın çocuklarına davranış biçimi de hiç hoş değil ayrıca babalık görevini yerine getirmiyor sorumsuz biri.Sizce ilerde sizin çocuklarınıza nasıl davranır ?
Bu adamla evlenseniz bile hayatınız daha iyi hale gelecek mi sizce bir oturup düşünün .
Sürekli onun isteklerine göre mi şekillenecek her şey ?

Onun vermediği değeri siz kendinize verin sosyal çevrenizi genişletin.
Planlar yapın hobilerinize zaman ayırın onu davet etmeyin bile.
Çünkü gelmek isteyen zaman ayirmak isteyen ayırır zaten yapar bunu sizi yalvartmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…