Haklısın değil de hak veriyorum diyeyim.Amin amin amin yok üzülmek değil de anlaşılmak beni duygulandıran.Haklısın hemde çok.
Kendine gel diye yazdımUslubunuz hiç hoş değil doğruya yönlendirmeye çalışmak da bu değil zaten bu şekilde yorum yapıcaksanız rica ediyorum yapmayın.
Niye ölüyor mu kadınlar yalnız kalınca.Haklısın değil de hak veriyorum diyeyim.
Yalnızlık çok zor. Hele ki kadınların yalnız kalması çok daha zor.
Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Çocuklarım benimle ailemle yaşıyoruz. Ben işteyken annem bakıyor sağolsun.Kendine gel diye yazdım
Kusura bakma cnm 2 çocuk annesine yüreğinin götürdüğü yere git yapamam çocuk konusu hassas noktam .
Çocukların nerde soru sormuştum
Allahım korusun niye ölelim?Niye ölüyor mu kadınlar yalnız kalınca.
Hiç evlenmedim çocuğum yok ben bile bu kadar erkek peşinde değilim.
Canımı sıkanı gönderirim köle miyiz biz kahır çekelim yalnız zor diye
Olabilir zor değil.Allahım korusun niye ölelim?
Herkes sizin kadar güçlü olamıyor demek ki.
Allah ıslah etsin kardeşim seniÇocuklarım benimle ailemle yaşıyoruz. Ben işteyken annem bakıyor sağolsun.
Bravo yani kendi canından kanından evladına merhameti olmayan adamla çocuklarınızı aynı eve sokmayı mı düşünüyorsunuz?Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Yani ayrılık yeni boşanma yeni. Hatta dava sürüyor. Ayrılık ardından ilişki güvenilir bir durum değil. Yanlış karar. Beklemenizi öneririm.Merhaba hanımlar bayadır üye olsamda pek konu açmam sessiz takipçiyimdir.Çok nadirde yorumum olur.Sizin vereceğiniz fikirler karar vermem konusunda bana yardımcı olucak zira ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Ben boşanmış 2çocuk annesiyim 2019 da ayrılık 2020 dava sonuçlanması oldu.Geçen bu süre içersinde eşinden ayrılmış birisi ile görüşmeye başladık. Zaman geçtikçe çok sevdim ben bu kişiyi ama içinde bulunduğum durum mu yoksa gerçek sevgi mi ayırt edemesemde devam ettim. Asıl size sormak istediğim kısma geleyim. Hep verici olan fedakar olan ben gibiyim sanki bu ilişkide, görüşmeye başladığımızdan beri benim isteklerime hislerime önem verdiğini söylesede bi şekilde her konuda onun dediğini yaparken buluyorum kendimi. Basit bir örnek vericek olursam. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum iki haftada bir cumartesi boşum ve çalışmadığım cumartesileri hep evinde vakit geçirelim istiyor. Bense iş çıkış saatleride olsa cumartesi de olsa ara sırada dışarda görüşelim istiyorum bunu hiç istemiyor. Yanlış anlaşılma olmasın burda asla masraftan kaçmaz kendisi sadece evde olup rahat olalım diyo. Bazen evine gitmek istemediğimde bir trip afra tafra bir bakıyorum onun gönlü olsun diye orda buluyorum kendimi. İşin bir diğer tuhaf kısmıda yazışmalarda telefon konuşmasında kırıcı ağır cümleler de kullanabiliyor ama yanyanayken dünyada beni bu adamdan çok kimse sevemez gibi hissettiriyor. Aslında ciddi düşünüyoruz.Ailesi çevresi beni biliyor. Ama ayrıntılı düşününce ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum. Hepiniz fikri önemli benim için şuan işteyim karışık olmuş olabilir. Ama bakabildikçe tek tek cevaplayamasamda sorularınızı yanıtlarım.
Kime göre neye göre sırf şu yazdığım konudan benim sırf erkek peşinde olduğumu düşünmeniz doğru mu sizce yaşadığım hayatı bilmeden lütfen yargılamayın.Olabilir zor değil.
Ay yalnız kalmayauım diye ne çocuk dinliyorlar ne çoluk
İki hafta görüşmek için çok uzun sağlıklı bir ilişkiniz yok bence ikinci evlilik olacak birde iyi düşünün taşınınMerhaba hanımlar bayadır üye olsamda pek konu açmam sessiz takipçiyimdir.Çok nadirde yorumum olur.Sizin vereceğiniz fikirler karar vermem konusunda bana yardımcı olucak zira ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Ben boşanmış 2çocuk annesiyim 2019 da ayrılık 2020 dava sonuçlanması oldu.Geçen bu süre içersinde eşinden ayrılmış birisi ile görüşmeye başladık. Zaman geçtikçe çok sevdim ben bu kişiyi ama içinde bulunduğum durum mu yoksa gerçek sevgi mi ayırt edemesemde devam ettim. Asıl size sormak istediğim kısma geleyim. Hep verici olan fedakar olan ben gibiyim sanki bu ilişkide, görüşmeye başladığımızdan beri benim isteklerime hislerime önem verdiğini söylesede bi şekilde her konuda onun dediğini yaparken buluyorum kendimi. Basit bir örnek vericek olursam. Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum iki haftada bir cumartesi boşum ve çalışmadığım cumartesileri hep evinde vakit geçirelim istiyor. Bense iş çıkış saatleride olsa cumartesi de olsa ara sırada dışarda görüşelim istiyorum bunu hiç istemiyor. Yanlış anlaşılma olmasın burda asla masraftan kaçmaz kendisi sadece evde olup rahat olalım diyo. Bazen evine gitmek istemediğimde bir trip afra tafra bir bakıyorum onun gönlü olsun diye orda buluyorum kendimi. İşin bir diğer tuhaf kısmıda yazışmalarda telefon konuşmasında kırıcı ağır cümleler de kullanabiliyor ama yanyanayken dünyada beni bu adamdan çok kimse sevemez gibi hissettiriyor. Aslında ciddi düşünüyoruz.Ailesi çevresi beni biliyor. Ama ayrıntılı düşününce ayrılmamız gerektiğini düşünüyorum. Hepiniz fikri önemli benim için şuan işteyim karışık olmuş olabilir. Ama bakabildikçe tek tek cevaplayamasamda sorularınızı yanıtlarım.
Dava bittiYani ayrılık yeni boşanma yeni. Hatta dava sürüyor. Ayrılık ardından ilişki güvenilir bir durum değil. Yanlış karar. Beklemenizi öneririm.
Sokamıyor işte sıkıntı oBravo yani kendi canından kanından evladına merhameti olmayan adamla çocuklarınızı aynı eve sokmayı mı düşünüyorsunuz?
Beni istemeyeni ben hiç istemem. Kan can. Normal bir insan değil, karşılıklılık güdemezsin. Annem de böyle biliyor musunuz? Tam bir tanım almadık doktordan ama bence fazlaca manipülatif bir narsist olduğunu düşünüyorum annemin. Bu adam da böyle olabilir. Yoksa kimse kendi çocukları için karşılıklılık gütmez. Çok sağlıksız. Allah aşkına kurtarın kendinizi.Var ama annede kalıyorlar babayla pek görüşmüyorlar neden dediğimde beni istemeyeni ben hiç istemem oluyor cevabı.
Az önce gördüm bende. Bu üyenin başka problemleri var bence. Sessiz sedasız ölmek istiyorum falan yazmış başka konulara. Konu sahibi psikolojik destek için yardım istemişsiniz. Gittiniz mi psikoloğa?Sokamıyor işte sıkıntı o
Adam evlenelim dese çocuklarını bırakır gider.
Aynısını yakın çevremden biri yaptı .
Çocuğunu bıraktı kadın görmüyor bile evladını
Gidemedim imkanlarım yetmiyo malesef bir değil bir çok problemim var içinden çıkamadığım.Az önce gördüm bende. Bu üyenin başka problemleri var bence. Sessiz sedasız ölmek istiyorum falan yazmış başka konulara. Konu sahibi psikolojik destek için yardım istemişsiniz. Gittiniz mi psikoloğa?
Ne gibi mesela? Sağlık sorunları mı?Gidemedim imkanlarım yetmiyo malesef bir değil bir çok problemim var içinden çıkamadığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?