sevilmediğini hissetmek

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum eğer yanlışsa şimdiden özür dilerim
kadınlar sevgilisi yada eşi tarafından sevilmediğini hissedermi?? yada zaman zaman sizde öyle geliyormu ?? son zamanlarda böyle hissediyorum sanki sevgisi azaldıda söyleyemiyor gibi kuruntumu bilmiyorum ama sizde böyle olurmu??ohaoldumsmile

oluyor tabi bazen acaba artık beni sevmiyormu diye dusunuyorum..baska birindenmi hoslanıyor da soyleyemiyor..herkese zaman zaman boyle kuruntular yasar canım karsındaki erkek devamlı soguk ilgisizse zaten ortada bir sorun var demektir ama arada sırada oluyorsa biz buyutup boyle kuruntular yapıyoruz

oluyor tabi bazen acaba artık beni sevmiyormu diye dusunuyorum..baska birindenmi hoslanıyor da soyleyemiyor..herkese zaman zaman boyle kuruntular yasar canım karsındaki erkek devamlı soguk ilgisizse zaten ortada bir sorun var demektir ama arada sırada oluyorsa biz buyutup boyle kuruntular yapıyoruz

kuruntumudur acaba ?? yada öyledirde geçen süre hatırınamı söyleyemiyor bilmiyorumki..

Kesinlikle bu kızların kuruntusu kendimde dahil olmak üzere..
Azıcık ilgi eksikliğinde 'artık beni sevmiyor mu,eski heyecanı kalmadı mı acaba,beni eskisi kadar istemiyor mu' diye düşünüp kendi kendimizi yeriz.
Ben bunları dusunup aylara kendimi kuruttum bilirim.akannehir
Ama ögrendim her insanın esref ve essek saati vardır.
Bliyorum ki beni seviyor. Biliyorum ki sevdigi için benimle hiç üzmüyorum kendimi.
Sevmese neden bizimle olsunlar ki o kadar kadın varken di mi kızlar kaydirigubbakcemile2

Bunlar cok bos düşünceler sevgi bitmez.. boshayallersmile

Herşey gönlünüzce olsun tatlı asıklar :asigim:

Kesinlikle bu kızların kuruntusu kendimde dahil olmak üzere..
Azıcık ilgi eksikliğinde 'artık beni sevmiyor mu,eski heyecanı kalmadı mı acaba,beni eskisi kadar istemiyor mu' diye düşünüp kendi kendimizi yeriz.
Ben bunları dusunup aylara kendimi kuruttum bilirim.akannehir
Ama ögrendim her insanın esref ve essek saati vardır.
Bliyorum ki beni seviyor. Biliyorum ki sevdigi için benimle hiç üzmüyorum kendimi.
Sevmese neden bizimle olsunlar ki o kadar kadın varken di mi kızlar kaydirigubbakcemile2

Bunlar cok bos düşünceler sevgi bitmez.. boshayallersmile

Herşey gönlünüzce olsun tatlı asıklar :asigim:
sevdiğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunki canım??
birden fazla kişiyle beraber olan erkeklerde var hem bizimle hem baskasıyla olamazlarmı??
yada rol yapamazlarmı? nasıl bu kadar eminsin??yanlış anlama sadece kafam karışık o yüzden fikir almak için soruyorum şahsınla alakalı değil olumunekankayizsmile

Benimde erkek arkadaşım diyordu bunu en çok.Çok ilgilenmezsen o da düşünür
Bazen severkende uzak olmak isteyebiliyorsun hiç çekmek istemediğin zamanlara denk gelir
Sorunları vardır belki bunalımdır artık klişe halindeyse biraz geri çekil bekle ve ileriki zamanda tepkisine göre konuş

bizler sürekli ilgi, yakınlık bekleriz. sevildiğimizi duymak isteriz...
ama erkekler de sürekli ilgili, alakalı olmuyorlar. bu bir tek sizde değil, bir çok ilişkide böyle. eminim ki bütün ilişkilerde erkeğin bir süre ilgisiz olduğu dönemler olmuştur.
seni sevmiyor veya sevgisi azaldı diye düşünme. zaman tanı. o soğuksa sen sıcak konuşmaya çalış. bir süre sonra hala böyleyse o zaman düşün derim ben.
gerçi ne kadar zamandır böyle hissediyosun bilemiyorum ama...
sevdiğini sen tanırsın. sana ne derece sadık bunu bilmiyor musun?

ya bu cok karmakarısık bır durum... yanı cok sukur esımle boyle bırsey hıc hıssetmedım ama bazen gercekten de kafamızdan secen mantıklı veya mantıksız seylerı onların da dusunmesını hatta yapmasnı beklıyoruz ama o kızdıgımız kısının aklından bıle gecmıyorkı.
bir kere ihmal edildigimi hissettim. herkes sacmalama dıyordu ama haklı cıktımm. kaybettim. ben ıcten gelen hıslerın dogru olduguna ınanırım. tabii kuruntuların degıl. ama ıcten gelen seslere kulak vermek lazım!

Son düzenleme:
Sevgilim olduğu dönemlerde ben de çok yaşardım bu duyguyu karşı tarafın ilgisizliğinden kaynaklanan bi durum.Ama önce kendimizi sorgulamamız gerekir diye düşünüyorum acaba ben ona karşı aynımıyım yoksa ben mi kırdım onu da ilgisi azaldı filan gibilerinden, kendinde bi değişiklik göremediysen o zaman bunu ona sorabilirsin son günlerde hayatında değişiklik var mı bana biraz ilgisiz davranıyosun gibi geldi diyebilirsin. Ya da biraz daha sabredip düzelmesini bekleyebilirsin düzelmezse konuşursun

Hepimiz zaman zaman böyle kuruntulara kapılıyoruz...
Ne bileyim mesela herşey mükemmel giderken ufacık bir tartışma oluyor ve o tartışma anında söylediği bir kelime üzerine acaba beni sevmiyor mu diye düşünüyoruz hemen...
Bence senin kuruntun canım...

bende de oluyor zaman zaman sanki ilgisiz gibi davranıyor gerçi uzakta olduğu için genelde hep telden iletişim halindeyiz neyse:)ben açıkca soruyorum yani ilgisizsin önceki gibi değilsin diye aklımda kalıp içim içimi yiyeceğine sorup kurtulurum:)o da sevmesem neden görüşürüz birlikte oluruz falan diyor sana öyle geliyor diyo...zaten hep kadınlara öyle geliyor .aklını başka bişeye takmıştır bence sen sorunun mu var önceden böyle değildin falan diye alttan alta söyle bence:)

Biz kadınların sezgileri her zaman güçlüdür. Eskisi kadar ilgisizse, daha önce yaptığı şeyleri artık yapmıyorsa, sevgi azlığı başlıyor demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hiç böle şeyler düşünmüyorum nedense..
eşim ilk günkü gibi seviyo hehehe:))
adamın sorunları falan olabilir cnm..anlamak gerekir..bişi olduğunda üstüne gitme geçici bi durumdur belki

sevdiğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunki canım??
birden fazla kişiyle beraber olan erkeklerde var hem bizimle hem baskasıyla olamazlarmı??
yada rol yapamazlarmı? nasıl bu kadar eminsin??yanlış anlama sadece kafam karışık o yüzden fikir almak için soruyorum şahsınla alakalı değil olumunekankayizsmile

Sürekli şüpheyle yaşayacagına ayrıl daha az üzül canım ozaman. Benim mantıgım bu ne demek istedigini anladım cnım bende senin gibi düşünüyordum fakat kendimi üzmekten baska birşey degil.
Aldatıyorsa kendi kaybeder ve birgünde pişman olur fakat beni kaybeder.
Acaba sevmiyor mu,istemiyor mu diye düşünüpte aynı zamanda ona sarılıp öpemem.. kaydirigubbakcemile5

Sürekli şüpheyle yaşayacagına ayrıl daha az üzül canım ozaman. Benim mantıgım bu ne demek istedigini anladım cnım bende senin gibi düşünüyordum fakat kendimi üzmekten baska birşey degil.
Aldatıyorsa kendi kaybeder ve birgünde pişman olur fakat beni kaybeder.
Acaba sevmiyor mu,istemiyor mu diye düşünüpte aynı zamanda ona sarılıp öpemem.. kaydirigubbakcemile5

doğru diyorsun canım ama bişey yokkende çocuk gibi sen beni sevmiyorsun ayrılalım denmiyorki du bakalım çıkar kokusu

Biz kadınların sezgileri her zaman güçlüdür. Eskisi kadar ilgisizse, daha önce yaptığı şeyleri artık yapmıyorsa, sevgi azlığı başlıyor demektir.

eskisi gibi değil diyemem ama rutin gibi ne bileyim hani sanki göreviymiş gibi bazı şeyleri yapıyor ama eskiden gezer tozardık şimdi pek vakit geçirmiyoruz belkide kuruntu bilemiyorum

bizler sürekli ilgi, yakınlık bekleriz. sevildiğimizi duymak isteriz...
ama erkekler de sürekli ilgili, alakalı olmuyorlar. bu bir tek sizde değil, bir çok ilişkide böyle. eminim ki bütün ilişkilerde erkeğin bir süre ilgisiz olduğu dönemler olmuştur.
seni sevmiyor veya sevgisi azaldı diye düşünme. zaman tanı. o soğuksa sen sıcak konuşmaya çalış. bir süre sonra hala böyleyse o zaman düşün derim ben.
gerçi ne kadar zamandır böyle hissediyosun bilemiyorum ama...
sevdiğini sen tanırsın. sana ne derece sadık bunu bilmiyor musun?

onu hiç yapamıyorum o soğuksa ben daha soğuk oluyorum
şimdilik sadık ama ilerleyen sürede ne olur bilemem

Back
X