20 yaşındayım. Lütfen daha yolun başındasın falan demeyin bir insan hiç mi sevilmez. O kadar çift yoruyorum ki açıkçası kıskanıyorum nasıl aynı zamanda karşılıklı olarak sevebiliyorlar birbirlerini. Ben kimi sevsem platonik kaldım hâlâ öyleyim, benden hoslananlari da ben sevmedim. Çünkü adam değillerdi. Ama bir gün ufak bir sevgi kırıntısı görüp pişman olacağım bir ilişki yaşamaktan korkuyorum. Ben gerçek sevgiyi ne ailemden ne bir erkekten gördüm. Benim için gerçek sevgi, bakmaya doyamadığım beyefendiye olan aşkım. ama o bilmiyor bunu. Arkadaşlar siz bu işleri nasıl beceriyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Ne yaptım da sevilmeyi hak etmedim?
Ay o zaman ben öleyim.20 yaşındayım. Lütfen daha yolun başındasın falan demeyin bir insan hiç mi sevilmez. O kadar çift yoruyorum ki açıkçası kıskanıyorum nasıl aynı zamanda karşılıklı olarak sevebiliyorlar birbirlerini. Ben kimi sevsem platonik kaldım hâlâ öyleyim, benden hoslananlari da ben sevmedim. Çünkü adam değillerdi. Ama bir gün ufak bir sevgi kırıntısı görüp pişman olacağım bir ilişki yaşamaktan korkuyorum. Ben gerçek sevgiyi ne ailemden ne bir erkekten gördüm. Benim için gerçek sevgi, bakmaya doyamadığım beyefendiye olan aşkım. ama o bilmiyor bunu. Arkadaşlar siz bu işleri nasıl beceriyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Ne yaptım da sevilmeyi hak etmedim?
Kendimi seviyorum ama bir yere kadar. İnsan başkası tarafından da sevildiğini hissetmek istiyor.Kendini sev kendine değer ver önce. Sen kendini sevmeden başkaları sevmez.
Ben de kendimi seviyorum ama bir başkasının beni sevmesini hele de bir erkek tarafından sevilmeyi hissetmek istemiyorum.Kendimi seviyorum ama bir yere kadar. İnsan başkası tarafından da sevildiğini hissetmek istiyor.
20 yaşındayım. Lütfen daha yolun başındasın falan demeyin bir insan hiç mi sevilmez. O kadar çift yoruyorum ki açıkçası kıskanıyorum nasıl aynı zamanda karşılıklı olarak sevebiliyorlar birbirlerini. Ben kimi sevsem platonik kaldım hâlâ öyleyim, benden hoslananlari da ben sevmedim. Çünkü adam değillerdi. Ama bir gün ufak bir sevgi kırıntısı görüp pişman olacağım bir ilişki yaşamaktan korkuyorum. Ben gerçek sevgiyi ne ailemden ne bir erkekten gördüm. Benim için gerçek sevgi, bakmaya doyamadığım beyefendiye olan aşkım. ama o bilmiyor bunu. Arkadaşlar siz bu işleri nasıl beceriyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Ne yaptım da sevilmeyi hak etmedim?
Ne kadar komiksin sen ya. Duygusal olmayı arabesk haller diye nitelendiriyorsunuz yazık. Tebrik ederim 20 yaşında umursamaz ve duygusuz olduğun için20 yasimda iken en son aklima gelecek sey sevilmekti cunku ben sevemiyordum ki :) Dunya umrumda degdi. Canim sen cok iyisin ama benden daha iyilerine layiksin diyerek reddederdim. Bu yasta bu arabesk haller yeni moda galiba. Biraz daha konussak gelinlik hayalini anlatacaksin bize o hissi aldim ben.
Tamam ben kendimi seviyorum da bir yerden sonra ne sorunum var da böyle oluyor diyorumsiz böyle düşünürseniz zaten kimse sevemez
Bunu aşamazsanız karşı tarafa da hissettirirsiniz
Mizacımı ve bazı özelliklerimi sevmiyorum, fiziksel değil. Ve bunu değiştirmek daha zor. İnsanlara karşı ketum ve soğuk duruyorum yakın değilsek. Karsimdakiler sıcak davranmadan da değişmiyor.Kendini gerçek anlamda seversen başka sevgileri evren size gönderir . Kendinizi 2. Bir göz olarak şöyle ayna karşısında değerlendir . Beğenmediğin şeyleri değiştirmeye çalış . Bir kere geldiğiniz bu dünyayı ve kendinizi çok sevin . Yazık etmeyin size verilen ömre
Ne kadar komiksin sen ya. Duygusal olmayı arabesk haller diye nitelendiriyorsunuz yazık. Tebrik ederim 20 yaşında umursamaz ve duygusuz olduğun için
Kendimi seviyorum ama bir yere kadar. İnsan başkası tarafından da sevildiğini hissetmek istiyor.
Est.ben seni tebrik ederim 20 yasinda bakmaya doyamayacagin hayaller kurdugun icin. Senin okulun, arkadas cevren yok mu? Hayatinda tek hedefin bu mu? Biraz sen de komik olmayi dene bence yazik yarin evlenecek bir potansiyelin var sanki. Sen once kendini sev.
Öncelikle pozitif düşün derim ne düşündüğün önemli sen nasıl düşünürsen onunla karşılaşırsın20 yaşındayım. Lütfen daha yolun başındasın falan demeyin bir insan hiç mi sevilmez. O kadar çift yoruyorum ki açıkçası kıskanıyorum nasıl aynı zamanda karşılıklı olarak sevebiliyorlar birbirlerini. Ben kimi sevsem platonik kaldım hâlâ öyleyim, benden hoslananlari da ben sevmedim. Çünkü adam değillerdi. Ama bir gün ufak bir sevgi kırıntısı görüp pişman olacağım bir ilişki yaşamaktan korkuyorum. Ben gerçek sevgiyi ne ailemden ne bir erkekten gördüm. Benim için gerçek sevgi, bakmaya doyamadığım beyefendiye olan aşkım. ama o bilmiyor bunu. Arkadaşlar siz bu işleri nasıl beceriyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Ne yaptım da sevilmeyi hak etmedim?
Çok güzel bir okulda ve bölümde okuyorum. 3.5 ortalamam var. Çok sevdiğim arkadaşlarım var. şimdi ağlayarak günlüğüne yazabilirsin. Yarın evlenecek potansiyelin var diyor bir de hahahha. Aynen canım aşık olan hemen evleniyor dimiEst.ben seni tebrik ederim 20 yasinda bakmaya doyamayacagin hayaller kurdugun icin. Senin okulun, arkadas cevren yok mu? Hayatinda tek hedefin bu mu? Biraz sen de komik olmayi dene bence yazik yarin evlenecek bir potansiyelin var sanki. Sen once kendini sev.
Ya sizler neden bana 20 yaşında ne yaptığınızı anlatıyorsunuz ben onu mu sordum. Birisi de gelmiş diyor ki tek hedefin bu mu. Ya beyin yoksunu , bir derdim var başlığında konu açıyorum. Kariyer hayatımda okul hayatımda sorun olsa onu da yazardım zaten sana neBen 20 yaşımdayken yurtdışı burslarını araştırıp duruyordum. Ne kariyer hayallerim vardı.bak noldu yaşım 26 ama kocam yok. Kolumda altın bileziklerim yok, şurada insanlara yazı yazarken kolumda kaynanamın taktığı altın bileziklerin şıngırtısını duymak isterdim.
Karakterde sıkıntı var gibi o yuzden sevilmiyor olabilir misin?Çok güzel bir okulda ve bölümde okuyorum. 3.5 ortalamam var. Çok sevdiğim arkadaşlarım var. şimdi ağlayarak günlüğüne yazabilirsin. Yarın evlenecek potansiyelin var diyor bir de hahahha. Aynen canım aşık olan hemen evleniyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?