Ya beyin yoksunu , bir derdim var başlığında konu açıyorum. Kariyer hayatımda okul hayatımda sorun olsa onu da yazardım zaten sana neEst.ben seni tebrik ederim 20 yasinda bakmaya doyamayacagin hayaller kurdugun icin. Senin okulun, arkadas cevren yok mu? Hayatinda tek hedefin bu mu? Biraz sen de komik olmayi dene bence yazik yarin evlenecek bir potansiyelin var sanki. Sen once kendini sev.
Karakterde derken bunu hakaret olarak mı söylüyorsunuz?Karakterde sıkıntı var gibi o yuzden sevilmiyor olabilir misin?
Anonim yazınca anonim mi oluyorsun? Millete hakaret etmeye gelmişsin ama dikkat et şikayet edilme.Ya sizler neden bana 20 yaşında ne yaptığınızı anlatıyorsunuz ben onu mu sordum. Birisi de gelmiş diyor ki tek hedefin bu mu. Ya beyin yoksunu , bir derdim var başlığında konu açıyorum. Kariyer hayatımda okul hayatımda sorun olsa onu da yazardım zaten sana ne
Gelişi güzel hakaret edemezsin burada, ekran fotosu alsin hakaret ettiği herkes.Ya beyin yoksunu , bir derdim var başlığında konu açıyorum. Kariyer hayatımda okul hayatımda sorun olsa onu da yazardım zaten sana ne
Kimseye hakaret etmek için gelmedim. Israrla evlenecek potansiyelin var diyip duruyor.Anonim yazınca anonim mi oluyorsun? Millete hakaret etmeye gelmişsin ama dikkat et şikayet edilme.
Ip adresinden kolaylikla bulunabilcegini unutup millete saydirma. Karakterinde sıkıntı var dedim, sinirlisin o yuzden sevilmiyorsundur anladin mi?Karakterde derken bunu hakaret olarak mı söylüyorsunuz?
AnladımIp adresinden kolaylikla bulunabilcegini unutup millete saydirma. Karakterinde sıkıntı var dedim, sinirlisin o yuzden sevilmiyorsundur anladin mi?
Beyin yoksunu diyip durdun millete, iclerinden biri cikar sikayet eder, ha ben uğraşmam seninle ama uğraşan çıkar. Ona göre!!Kimseye hakaret etmek için gelmedim. Israrla evlenecek potansiyelin var diyip duruyor.
Özür diliyorum. Fakat karşı tarafında bana saygılı bir şekilde yaklaştığını düşünmüyorum. Duygularını küçümsedi. Bu incitici değil mi? Bir derdim var başlığında bunları yazıp içimi döküyorum gelen yorumlar böyle olunca haliyle sinirlendimBeyin yoksunu diyip durdun millete, iclerinden biri cikar sikayet eder, ha ben uğraşmam seninle ama uğraşan çıkar. Ona göre!!
Olabilir, küfür ve hakaret etmedikleri takdirde dusuncelerini yazarlar.Özür diliyorum. Fakat karşı tarafında bana saygılı bir şekilde yaklaştığını düşünmüyorum. Duygularını küçümsedi. Bu incitici değil mi? Bir derdim var başlığında bunları yazıp içimi döküyorum gelen yorumlar böyle olunca haliyle sinirlendim
Konumdan nasıl engelleyeceğim?Olabilir, küfür ve hakaret etmedikleri takdirde dusuncelerini yazarlar.
Konundan engelleyebilir, gozardi edip gormeyebilirsin yorumunu begenmediklerini.
Ama hakaret no no no baby!
Hissetmek istemiyorum demişHayır zerrecim gayet normalsin. Sevgi de bir ihtiyaç. Okul, kariyer vs ile hiçbir alakası yok. İnsanlar hem bunları yapıp hem sevgiye ihtiyaç duyabilir ve bu her yaşta gayet normal bir istektir. Konu sahibi de sen de normalsiniz yani
Haha dur düzelteyim mesajıHissetmek istemiyorum demiş
Ailesi ile de problemli, konusu vardi. Pek normal bir ailesi yok, o yuzden daha da sevgiye aç sanırım.Haha dur düzelteyim mesajıama konu sahibi hala normal niye linç yemiş anlamadım. Sanki okulu bırakıp kocaya kaçmak istiyorum demiş
Sen diyince okudum şimdi. Evet ailesinden dayak yiyor ve küfürlere maruz kalıyormuş. Yani sevgiye ektra olarak ihtiyaç duyması normal. İnşallah düzgün birileri çıkar karşısına :/ keşke kendine hakim olsaydı da banlanmasaydıAilesi ile de problemli, konusu vardi. Pek normal bir ailesi yok, o yuzden daha da sevgiye aç sanırım.
Bildirime tıklayınca bu yorum açılıyor ama ben ne alakayım çözemedimSevgi de bir ihtiyaç. Okul, kariyer vs ile hiçbir alakası yok. İnsanlar hem bunları yapıp hem sevgiye ihtiyaç duyabilir ve bu her yaşta gayet normal bir istektir. Konu sahibi gayet normalsiniz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?