- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Erkeklere bakıyorum hep instagramda dekolteli, değişik değişik poz veren kız beğenme peşindeler. Neden normal, hanim hanımcık, guleryuzlu ve sevimli kızları tercih etmiyorlar? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram öyle bir yer olmuş çünkü. Gerçek Sosyal hayatınızda işler nasıl?
Neden hep konularınız erkeklerle ilgili?
Siz hanım hanımcık güler yüzlü falan değilsinizdir belki.
Odak noktanız bir erkek olduğuna göre siz de dekolte ve değişik pozlar kullanabilirsiniz o zaman.Öyleyim
Odak noktanız bir erkek olduğuna göre siz de dekolte ve değişik pozlar kullanabilirsiniz o zaman.
Amaca giden her yol mübah sonuçta.
Tesettürlü, açık giyinen, benim gibi rahat giyinip takılan, mütevazı giyinen, yaşından büyük giyinen tüm tüm arkadaşlarımın seveni var.Ben tesetturluyum
Tesettürlü olup da dekolteli kadınları beğenen erkeklerle ilgileniyorsanız hatayı kendinizde aramalısınız bence.Ben tesetturluyum
Tesettürlü, açık giyinen, benim gibi rahat giyinip takılan, mütevazı giyinen, yaşından büyük giyinen tüm tüm arkadaşlarımın seveni var.
Bilginiz olsun.
Tesettürlü olup da dekolteli kadınları beğenen erkeklerle ilgileniyorsanız hatayı kendinizde aramalısınız bence.
Ama bu onun tercihi.Sevdiğim insan o tarz kızları beğeniyor ama![]()
Oralarda o tür kızlara salyası akan erkek seni beğenmesin bence canım. Bunları neden takıosun sen kafana