Sevilmek icin illa dekolte mi giymeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onları evlerine hanım yapmak için tercih etmediklerini biliyorsun değil mi? Fantezilerini süsleyen uygun figüranları beğeniyorlar sadece. Amaç oysa seni de beğenirler aç dekolteni yeter.. ama bu neye yarayacak??

Kimsenin evinin hanimi diilim , ne demekse o artik !
Ama gayet evli iki cocuklu kadinim ve dekolteli geziyorum , cok mu kiskaniyorsunuz bizim gibileri ?
Bu nasil hadsiz bir yorumdur ?

Sen normal, hanım hanımcik, Güleryuzlu ve sevimli bir kız değilsin ki. Takıntılı, gergin, agresif, her şeyi büyüten ve kendini beğenmeyen bir kızsın.
Bence her saniye her konuda suçu başkalarında aramaktan vazgeç ve kendinle tanış ve barış. Kendini tani, beğenmediğin huylarindan kurtulmak için çaba goster, istediğin hayatı- çevreyi oluşturmaya çabala... Yoksa bu şekilde gidersen bir arpa boyu yol alamazsın,benden söylemesi

İnternetten yazdiklarima bakarak mi soyluyorsunuz bunu? Ben öyle bir insanım, elbette her insan gibi benim de dertlerim var. Kimseyi de sucladigim yok

Kimsenin evinin hanimi diilim , ne demekse o artik !
Ama gayet evli iki cocuklu kadinim ve dekolteli geziyorum , cok mu kiskaniyorsunuz bizim gibileri ?
Bu nasil hadsiz bir yorumdur ?

Neyini kıskanıcam? Meme bizde de var şükür:) herkes görüşünü bildirmekte özgür.

Gün geçmiyor ki bir aksiyon olmasın, ne kadar hareketli cici bici hatunların olduğu bir site böyle, Allah'ım aksiyonların sebebi hikmeti sıcak mıdır pandemi mi:KK64:

Başlık yine can alıcı türden, bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış şarkısını söyleyip göbeğimi hoplata hoplata banlayabileceğim bir topiği kapatıyorum, yalnız kapatmadan önce şu koca çenemi bir açayım müsaadenizle.

İster örtülü bir kadın olun ister dekolteli bir kadın olun, ister evlilik olmayacaksa kimseyle flört etmem deyin, ister evlenene kadar birçok erkek arkadaşınız olsun, ister alkol alın, ister her şeye karşı olun ama birbirinizi dekolteli, örtülü, rahat, yobaz vs vs vs diye yaftalayıp sizlerden başka hayatlar yaşayan kadınları aşağılayacak yazılar yazmayın, dekolte giyen hanım hanımcık olmuyor mu veya örtülü olan sığ düşünceli yobaz mıdır?
Kıyafete göre nasıl karakter analizi yapar, nasıl eğlenecek kız, evlenecek kız, dekolteli kız, yobaz kız ayrışmasına gidersiniz?

Çoğunuzdan büyük biri olarak şunu söyleyeyim, evlilik ne kıyafetle ne görünüşle olmuyor, aklınız huyunuz karakterinizle oluyor bunu artık anlayın rica ediyorum, eğer öyle olmasaydı belli yaştan sonra tüm evliler bakılacak dekoltesi de kalmadı, vücudu da sarktı zaten deyip boşanırdı, siz bunu bir düşünedurun, evliliğin temelinde güzellik ve dekolte mi vardır yoksa aşk, samimiyet, vefa, saygı, karakter mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X