Sevilmek istiyorum

25 yaşındayım küçük bir hastanede çalışıyorum bu yaşa kadar güzel bi ilişkim olmadı bıktım artık ne zaman evlenecen kimseyi bulamadın sorularından en son bulamadın kimseyi 40 üstü boşanmış adamlarla görüş bile dediler

25 yaşındayım küçük bir hastanede çalışıyorum bu yaşa kadar güzel bi ilişkim olmadı bıktım artık ne zaman evlenecen kimseyi bulamadın sorularından en son bulamadın kimseyi 40 üstü boşanmış adamlarla görüş bile dediler
aynı yaştayız. ben daha çok genç ve çıtır olduğumuzu düşünüyorum 40 yaş üstü adam ne alaka? modunu yüksek tut. illaki biryerden çıkar karşına önemli olan doğru insanın çıkması zaten.

Genceciksiniz.
Birini bulmak odaklı olmayın hayatınızı yaşamaya bakın. Siz yaşarken o bulsun sizi. Daha kıymetli olur öyle bir ilişki.

Üzülmeyin, cok gencsiniz ve size öyle yorumlarda bulunanlari görmezden gelin. Hatta öyle deyince onlar kahkaha attip, gülüp gecin. Öyle konusanlar cok erken evlenip, ev bark, coluk cocuk sorunlariyla ugrasmaktan, kimi negatif bir sekilde asagi cekerim diye bakiyor nedense. Ne kadar sacma insanlar var su dünyada. Siz hayatiniza neye izin verirseniz o geliyor. Bunu bende biraz gec kavradim ama öyle oluyor. Cok gencsiniz. Hobilere falan odaklanin. Süslenin :KK66:, eglenin ve o zaman size ilgi duyan cok insan olur. 🌻

Bu korkunç tavsiye verenlerden uzak durun. Çok istiyorlarsa kendileri görüşsunler. Oldu yani sırf evli olalım diye gidip 60 yaşındaki adamlarla evlenelim o zaman.
Tek sorununuz ortamınız. Değiştirebiliyorsnız hemen degistrin.

Üzülmeyin, cok gencsiniz ve size öyle yorumlarda bulunanlari görmezden gelin. Hatta öyle deyince onlar kahkaha attip, gülüp gecin. Öyle konusanlar cok erken evlenip, ev bark, coluk cocuk sorunlariyla ugrasmaktan, kimi negatif bir sekilde asagi cekerim diye bakiyor nedense. Ne kadar sacma insanlar var su dünyada. Siz hayatiniza neye izin verirseniz o geliyor. Bunu bende biraz gec kavradim ama öyle oluyor. Cok gencsiniz. Hobilere falan odaklanin. Süslenin :KK66:, eglenin ve o zaman size ilgi duyan cok insan olur. 🌻
25 yaşında hiç sevilmemiş olmak o kadar sene okurken olmaması bi çiçek alamamak çok canımı yakıyor çalıştığım yerde herkes üniversitede bulmuş kenara koymuş şimdide evleniyorlar 🥹

En guzel orneklerden biri benim galiba sizinle yasitiz 25 yasindayim 25 yasimdan once hep toksik kisiler cikti karsima hic mutlu olamadim hep ben sevdim hic sevilmedim 25 yasindada Allah karsima boyle parmagim kanasa dert edinen bir adam atti nisanlandik felan ve su anda iyiki digerleriyle olmamis diyorum kisacasi Allaha guvenin gec olsun saglam olsun

Gencecik yaşta kendinizi neden bu kadar üzüyorsunuz. Kendinizi sevin kendinize değer verin hayatınızı yaşayın. Kimsenin sevgisine ilgisine ihtiyacınız yok.

Sabah sabah bi girdim instagrama herkesin eşi çocuğu herkesin ciddi ilişkisi var yüreğim sızlıyor bi kere güzel bi ilişkim olmadı sevilme ihtiyacımla nasıl baş edeceğim 🥹

Sosyal medyayı daha az kullanabilirsin ayrıca insanlar acılarını üzüntüleri paylaşmazlar herkesin ben daha iyi hayat yaşıyorum daha mutluyum diye yarıştığı platforma dönüşebiliyor bu ortamlar yani düğüne gelirsin herkes şık güzel kim eşorfmanla bakımsız gelir ki?
Ciddi ilişkim var derler 3 ay sonra ayrılırlar. Her zaman kendi hayatına odaklanmalısın enerjini yükseltirsen insanları da çekebilirsin hayatta herşey kısmet.

Sizi başkasının sevmesinden çok sizin kendinizi sevmeniz gerek..pozitif enerji çok önemli ama en önemlisi kendini sevmen diğerleri ondan sonra

Sabah sabah bi girdim instagrama herkesin eşi çocuğu herkesin ciddi ilişkisi var yüreğim sızlıyor bi kere güzel bi ilişkim olmadı sevilme ihtiyacımla nasıl baş edeceğim 🥹
Cidden sosyal medyaya inanarak mı canınızı sıkıyorsunuz? Eğer öyleyse hiç inanmayın , çünkü her gün sabah akşam kocasıyla yaşadığı aşkı paylaşıp ertesi gün yüzü gözü mosmor dayak yiyip annesinin evine bırakılan kadın gördüm ve aynı şeyi bende yapıyorum yalan yok 😅 eskiden çektiğim fotoyu paylaşıp yeni gezmiş moodu oluyor herkeste var bu çokta takılmayın sosyal medyaya

Cidden sosyal medyaya inanarak mı canınızı sıkıyorsunuz? Eğer öyleyse hiç inanmayın , çünkü her gün sabah akşam kocasıyla yaşadığı aşkı paylaşıp ertesi gün yüzü gözü mosmor dayak yiyip annesinin evine bırakılan kadın gördüm ve aynı şeyi bende yapıyorum yalan yok 😅 eskiden çektiğim fotoyu paylaşıp yeni gezmiş moodu oluyor herkeste var bu çokta takılmayın sosyal medyaya
Burada bile yapan var onu.ilk paragrafta adamı öve öve bitiremiyor.alt paragrafta neler neler anlatıyor.insanoğlu böyle.

Back
X