Sevimek mi ? Alveri mi?

Sevişmekmi ? Alışverişmi ?

• sevişmek

OY: 94 29,7%
  • alışveriş

OY: 71 22,4%
  • ikiside

OY: 152 47,9%

• Ankete Katılan
    317
Çok komik ama her iki eylemi de biz ikimiz beraber gerçekleştiriyoruz. Ama ben pek anlamadım ki... Sevişmek adındaki harika olayı neden alışverişle karşılaştırıyoruz ki...

Pek alaka kuramadım canlarım?!?!?

Acaba ben de bir tuhaflık mı var? Malum daha 2 sene olmadı acep bilmediğim bir durum mu var? Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yardım lütfen...

:uhm::uhm::uhm:

puket ve kebelek kafalar:mymeka:size yuhh diyorum başkada bişey demiyorum:mymeka:
yatın kalkın o kocalara dua edin ki almışlar sizi...:Roflol:

canım biz her durum ve eylemi sevişmeyle ilintili hale getiren bir kadınlar topluluğuyuz. :Roflol:alakası olsada olmasada her yol aynı bizde.biz böyle bağlantı kuruyoruz..
bunun adınada aşk diyolaryerimseniben
bi kaç yıl daha geçsin anlarsıntatlicadiarzu

bu anket bir çok ülkede yapılmış ve kadınlar yüksek oranda alışveriş demiş,bağlantı burdan yania.s

sırnaşık şey bana güzel bir alışveriş imkanı sağlayan kocamın Şeniz ödülüde hakkıyla sevişmek olur Şeniz o beni memnun etsin sırnaşık şey bende karşılığını veriyim :Roflol: yok öyle 3 köfte 25 kuruş :mymeka:her şey karşılıklı yürüyor bu devirde :Roflol:

E alisveris tabi ki..:)))
Arkadaslar nasil olsa eve doneriz demis ama ben yorgun donuyorum alisveristen kesinlikle dinlenmeliyim sooole ayaklarimi uzatmaliyim felan..Hem gunler cuvala mi girdi?

önce alışveriş yapalım sonra gelir Şeniz hem daha renkli olur konsantresi bozulmaz insanın yoksa aklım alışverişte kalır olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…