Sevimek mi ? Alveri mi?

Sevişmekmi ? Alışverişmi ?

• sevişmek

OY: 94 29,7%
  • alışveriş

OY: 71 22,4%
  • ikiside

OY: 152 47,9%

• Ankete Katılan
    317
alışverişten gözüm dönmüş bi şekilde zevk alırken sevişmekten fiziksel temasın duygularıma hitap etmesi anlamda bi zevk alıyorum ve ikiside vazgeçilmez bir gerçek

neden para harciyayim yahuuuuuuuuu
evde kalirim keyfini cikartirim:sm_cool:

Benim yasa gelin anlarsiniz :roflol::roflol:

önce alışveriş tabiiki.hem ben alışveriş yapınca daha bi mutlu oluyomjeyyar.sonra ikimizde mutlu oluyoz:içelim:.

şu an ruh ve fiziksel durumuma göre cevap veriyorum,(asıl cevap hakkımı sonra kullansam)

ikisinide düşünemiyorum. hatta ikisini birden hiççç düşünmüyorum.

çok yorgunummmmmmmmmm,pazar günü de çalışılırmı yaaa......

eee tabikide sevdiğimn kollarında onunla olmayı alışverişten daha çok isterim.tamam alışveriş yapmaya bayılırım ama sevgilime daha çok bayılırım ayol :)

yazdıklarınızı söle bi okudum ,wallahi diyecek birsey bulmıyorum hanımlaryerimsenibenwallahi ögrenecegim cok sey var sizden yasım küçük ama konular öldürdü beninaniknanik:tomato::tomato::teytey::teytey::teytey:

Hımmm alışveriş mi hiç sevmem, diğerini alayımtatlicadiarzu

aç ayı oynamazmışş önce alışveriş son ra fişş amaa öncelik sırası tabikidee sevişmekk ahhh ahhhh

ya ben evli değilim ama bildiğim bişi var ilk önce adamı baştan çıkaracan ve kredi kartını yada parayı koparacan ki alışverişini rahatlıkla yapabilesin değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…