sevimli mi sexy mi

övünmek gibi olmasın pek seksiyimdir.. çok da sevimliyim. güler yüzlüyüm. bitaneyim ben bi tane. eşim benzerim yok. kurban olsunlar erkekler pokumu yesin benim.. özgüvene ihtiyacım var uleennn terkedildim :52: şaka bi yana güzel bi kız değilim. ama çok tatlıyım, bi de dediğim gibi harbi seksiyim hee erkek olsam böyle bi hatun isterdim

kesınlıkle bende oyle
ama makyajsız sortla falan hele bıde kardesım yanımdaysa kız cocuguyum tam kıkır kıkır

bu arada ıcıme dogmus ozaman tam gununde konuyu acmısım:52:

Evet evet tam benlik olmuş!!!
Ama ben sürekli bebe gibim gezemicem.
Yarın yine saçlarımı savurmak istiyorum önden yırtmaçlı elbisemle..:12:

Yerine göre ve kılık kıyafete göre...
Bazen masum oluyormuşum bazen de seksi görünüyormuşum.
Öyle diyorlar.

Evet evet tam benlik olmuş!!!
Ama ben sürekli bebe gibim gezemicem.
Yarın yine saçlarımı savurmak istiyorum önden yırtmaçlı elbisemle..:12:

arada sewımlılık dewmlı sexylık dıyosun :)
ay ben kahkul kestrdım saclarımı sankı sewımlımı oldum ne sınırım tepemde:52:

övünmek gibi olmasın pek seksiyimdir.. çok da sevimliyim. güler yüzlüyüm. bitaneyim ben bi tane. eşim benzerim yok. kurban olsunlar erkekler pokumu yesin benim.. özgüvene ihtiyacım var uleennn terkedildim :52: şaka bi yana güzel bi kız değilim. ama çok tatlıyım, bi de dediğim gibi harbi seksiyim hee erkek olsam böyle bi hatun isterdim

vuuuuu o ne özguven o:53:

arada sewımlılık dewmlı sexylık dıyosun :)
ay ben kahkul kestrdım saclarımı sankı sewımlımı oldum ne sınırım tepemde:52:

Yok arada demiyorum..
Nadiren diyorum...:9:
Ama bugün şunu öğrendim ki; tarzımızda yaptığımız değişiklikler acayip dikkat çekiyormuş.
Bu konu üzerinde yoğunlaşmalıyım..:ssz:

Aslında şöyle bi düşündüm sevimlimiyim seximiyim diye..
sexi olmak için özel bi çabam yok ten rengimden ve boyumdan dolayı sexi olduğumu söylerler(yanık tenliyim Allah vergisi)
ama erkek arkadaşıma göre bazen sexi bazen masum sevimliyim
giydiğim kıyafate göre ruh halim değişiyo oda bakışıma mimiklerime yansıyo.
mimiklerimden bakışlarımdan dolayı çok sexisin veya masum sevimlisin der erkek arkadaşım. özel yaptığım bişey yok yan kıyafete göre ruh halim değişiyo bazen iç çamaşırıma göre bile :D:D
içime sinmeyen aceleyle bişeyde giydiysem vallahi kendimi paçoz gibi hissediyorum ruh haline bürünürüm hemen omuzlaarım düşer ne sexi ne sevimli olurum :13:

Yok arada demiyorum..
Nadiren diyorum...:9:
Ama bugün şunu öğrendim ki; tarzımızda yaptığımız değişiklikler acayip dikkat çekiyormuş.
Bu konu üzerinde yoğunlaşmalıyım..:ssz:

Arada değişiklik iyi oluyor evet:)
Küçük bi değişiklik yaptığımızda hemen dikkat çekiyor.
Buda insanı mutlu ediyor:)

ben sevimliden yana kullanıyoum oyumu ve cidden çok şirin olduğumu düşünüyorum :35::35:
Bugün asansör aynasından görünce mutlu oldum kendimi,gülesim geldi nedense:))

ama neticede iki göğüsü, bir kalçası olan her kadın akabinde seksy olabilir,potansiyeli var bi kere:))
muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur , dışardan bakan anlayamasa da her kadının içinde bir vahşi kedi vardır.Bugüne kadar hala ortaya çıkmadıysa...çıkartamayanın ayıbı bence :26:

Ah chelzy ahh herkesin etrafında sen sexysin sen sevimlisin sen güzelsin diyenler dolu senin yok :50:

bazen seksi buluyorum kendımı bazen sevımlı
eşim simdiye kadar hıç solesın bolesın demedı yaa bı kurcalamak lazım aksam :27:

aksam sordumkocıme
ben sevımlımıyım seksimi dıye
kafayımı yedın dedı:41:
sonra usteleyıncee bazen sırınsın bazen seksısın bazen suratsz ama genelde cadalozsun dedi:37:
ılk bakan ne der dıye dıretıncede bı seksılık var tabı ama sırınlık yok dedi:47:

Back
X