- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Prensescann
-
Arkadaşlar resmî bir kurumda çalışıyorum ve gebeyim
Öğlen arası kapımı kapatıp MAsamda biraz dinlenmek istiyorum fakat ne mümkün ?!
Topuklu ayakkabı giymiş bayan arkadaşlar koridorda seri halde öyle bi yürüyorlar ki beynime beynime saplanıyor sanki o topuklu ayakkabının sesi
Bu kadar ses çıkartmak zorundalar mı ki !?
Kürek arıyorum sende varmı acabaNickinin hakkını vermeliydin tabipeki hangi ülkenin prensesisin
Yine beğeni kasmaya gelen tipler belirivermiş konuda...
Karşınızdaki insanın hamile olduğunu tam anlamıyla idrak edememeniz ve ukala konuşmalarınız hiç hoş değil.
Öğle arası diye bir ibare var orada. İş saatleri içinde uyurken rahatsız ediyor bu sesler dememiş konu sahibi. O yüzden derdi gayet makul. Allah aşkını hepimiz sınav anında topuklu giyip gezen gözetmenlere az saydırmadık mı? Bu konunun ne farkı var bundan?
Konu sahibi derdinize gelince maalesef şıklık adı altında giyilen bu ayakkabıların ayaklara ettiği zulmün sesine şahit oluyorsunuz. Düğünde zor giyiyorum topuklu ayakkabı ben çok can yakıcı. Ve maalesef diğer arkadaşlar gibi kulak tıkacı en mantıklı çözüm. Ya da koridorunuza halı serdirin :)
Bol yürümeli işlerde topuklu giyilmesini saçma buluyorum nokta.Öğle arası yetişkin insanlar uyku saati yapsın diye verilmiyor yalnız. Yemek yesinler, işe ara verip kafa boşaltsınlar diye veriliyor.
Kimse koridorda yürürken "belki şu kapıların ardında serin uykulara dalan birileri vardır" diye düşünmek zorunda değil.
Sınav gözetmeni ise gözetmen olacağını, sessiz olması gereken bir ortamda bulunacağını bilerek giyiyor o ayakkabıları. Bu şuursuzlukla konunun bir alakası yok.
"Koridora halı serdirin" diyerek siz daha fazla dalga geçmişsiniz bu arada
Yine Duyar kasmaya gelen tipler belirivermiş konuda ne o sizinde mi beğeniye ihtiyacınız var hamile sadece hasta değil piremses hanımYine beğeni kasmaya gelen tipler belirivermiş konuda...
Karşınızdaki insanın hamile olduğunu tam anlamıyla idrak edememeniz ve ukala konuşmalarınız hiç hoş değil.
Öğle arası diye bir ibare var orada. İş saatleri içinde uyurken rahatsız ediyor bu sesler dememiş konu sahibi. O yüzden derdi gayet makul. Allah aşkını hepimiz sınav anında topuklu giyip gezen gözetmenlere az saydırmadık mı? Bu konunun ne farkı var bundan?
Konu sahibi derdinize gelince maalesef şıklık adı altında giyilen bu ayakkabıların ayaklara ettiği zulmün sesine şahit oluyorsunuz. Düğünde zor giyiyorum topuklu ayakkabı ben çok can yakıcı. Ve maalesef diğer arkadaşlar gibi kulak tıkacı en mantıklı çözüm. Ya da koridorunuza halı serdirin :)
Bol yürümeli işlerde topuklu giyilmesini saçma buluyorum nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?