- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Prensescann
-
Valla bu sizin probleminiz , bende topuklu ayakkabi giyiyorum , cok rahat , canim acimiyor , top bile oynayabilirim topuklularlaYine beğeni kasmaya gelen tipler belirivermiş konuda...
Karşınızdaki insanın hamile olduğunu tam anlamıyla idrak edememeniz ve ukala konuşmalarınız hiç hoş değil.
Öğle arası diye bir ibare var orada. İş saatleri içinde uyurken rahatsız ediyor bu sesler dememiş konu sahibi. O yüzden derdi gayet makul. Allah aşkını hepimiz sınav anında topuklu giyip gezen gözetmenlere az saydırmadık mı? Bu konunun ne farkı var bundan?
Konu sahibi derdinize gelince maalesef şıklık adı altında giyilen bu ayakkabıların ayaklara ettiği zulmün sesine şahit oluyorsunuz. Düğünde zor giyiyorum topuklu ayakkabı ben çok can yakıcı. Ve maalesef diğer arkadaşlar gibi kulak tıkacı en mantıklı çözüm. Ya da koridorunuza halı serdirin :)
Siz de çok saçma yorumumla meşgul olup durmayın daha fazla.Valla bu sizin probleminiz , bende topuklu ayakkabi giyiyorum , cok rahat , canim acimiyor , top bile oynayabilirim topuklularla
Hamile olmasi insanlarin isyerine duz ayakkabi ile gitmesine sebep olusturamaz , fazla duyar kasmissiniz ama ortaya cok sacma bir sey cikmis
Hamilelik hastalık değil ama hastalıklara çok müsait olunan bir dönem. En azından ben 9 ay yatmak zorunda kalarak geçirmiştim hamileliğimi Bibi. Bu yüzden hamile bir insana karşı çok hassasımdır Bibi. Hala mısınız bu arada merak ettim?Yine Duyar kasmaya gelen tipler belirivermiş konuda ne o sizinde mi beğeniye ihtiyacınız var hamile sadece hasta değil piremses hanım
Bende yaBu arada konu başlığını görünce topukların çatladı zannettim
Topuklu giyemiyorum belki artık yavaş yavaş giyebilirim hep çok kiloluydum hiç bana uygun değildiTopuklu ayakkabı giyemeyenler ve topuklu ile yürüyemeyenler rahatsız oluyor genelde evet.
Hamile olduğunuzu niye belirtme gereği duydunuz anlamadım, çok şükür hasta değilsiniz sadece hamilesiniz.
Sizin gibi prenses bir hanım evinde el üstünde tutuluyordur sanırım gebe olduğu için, evinizde güzel güzel sessiz sessiz dinlenirsiniz. Malum orası iş yeri ya hani...
Topuklu giyemiyorum belki artık yavaş yavaş giyebilirim hep çok kiloluydum hiç bana uygun değildiama rahatsız olmuyorum ve çok sexi buluyorum
Bende hamilelere yeterince hassasım ama iş yerinde uyumak için herşeyden şikayet eden kendini piremses sananlara değilHamilelik hastalık değil ama hastalıklara çok müsait olunan bir dönem. En azından ben 9 ay yatmak zorunda kalarak geçirmiştim hamileliğimi Bibi. Bu yüzden hamile bir insana karşı çok hassasımdır Bibi. Hala mısınız bu arada merak ettim?
Vallahi ben de öyle zannetmiştimBu arada konu başlığını görünce topukların çatladı zannettim
Biz yönetmeliği biliyoruz sayın mune. Ama arkadaslar hamılelıgı baska bır boyuta evırıpte hamıleyken yattım cok hassas donemden gırıp topuk sesıne uyuz oluyorumdan cıkmasına anlam veremıyoruz sadece. Bızde hamılelık gecırdık ama yatarak ama calısarak. Her gun kadının fızıksel psıkolojık olarak bastırılıp boy boy afıse edıldıgı ana haberlerde yer alırken topuk sesımızden rahatsız olan hanımefendılere ıkı kelam etmeden gecemıyoruz.Hanımlar rica etsem üsluplara dikkat eder ve polemiğe girmekten kaçınır mısınız lütfen?
Topuklu ayakkabı içerikli bir konudan banlanmak istediğinizi sanmıyorum.
Kıyafet yönetmeliğine uyduğu sürece herkes istediği gibi giyinebilir.
Kıyafet yönetmeliği Kadınlar için terlik ve sandalet tipi ayakkabılar dışında bir kısıtlama getirmemiş.
"Madde 5 - 2 nci maddede sözü edilen personelin kılık ve kıyafette uyacakları hususlar:
a. Kadınlar; Kolsuz ve çok açık yakalı gömlek, bluz veya elbise ile strech, kot ve benzeri pantolonlar giyilmez. Etek boyu dizden yukarı ve yırtmaçlı olamaz. Terlik tipi (sandalet) ayakkabı giyilmez.
Tulak tıkacı diye bir şey var tavsiye ederim. Derdiniz çok güzel, bebeğiniz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?