• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevinc ve endise

Daha onceden bi konu acmistim.nisanlimin ailesi ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.759674/
Her neyse konuyu okuduysaniz nisanlimla ayni yerde yasamaya basladik...
Uffff amma da utandim.birlikte olduk.
Reglim gecikti.az once hamilelik testi yaptim.pozitif cikti.hastaneye kan testini dun verdim.isim vardi pazartesi alirim.
Nisanlima soylemedim.belki birazdan ararim.
Aslinda cok mutluyum......
Sorum su 20 ocakta dugun karnim belli olur mu
Hayırli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin öncelikle..
Sorunlari da okudum umarim evlendikten sonra düzelir.. Bende de var öyle kenafir bir görümce nasipse bende 20gün sonra nisanlanicam.. Ailelere suan açıcak mısınız peki cocuk olayini ? Bizim bir tanidikta oyle 9ay saklamisti korseyle dugunden sonraki gunde dogurdu.. :D kimse anlamamisti o gune kadar hamile oldugunu senin zamanin azmis ama sakin korse falan kullanma derim cunku bebege zarari olur.. Umarim hersey gönlunce olur ayni yerde oturup caliscakmissin bide zor olabilir.kaynana gorumceyle hele bide duyarlarsa aayy ikidebir basina kakmasinlar

O korunma meselesi tamamen kisiseldi.(acmak istemiyorum.tepki olursa korkum var)gorumcem istedigini desin su saatten sonra.icimde degisik bi mutluluk var tey tey teyyyyuuu:D

Çok iyi çok güzel bebek olayı falan..
Bak cicim aylarından sonra buraya konu açmazsın umarım.

Hayırli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin öncelikle..
Sorunlari da okudum umarim evlendikten sonra düzelir.. Bende de var öyle kenafir bir görümce nasipse bende 20gün sonra nisanlanicam.. Ailelere suan açıcak mısınız peki cocuk olayini ? Bizim bir tanidikta oyle 9ay saklamisti korseyle dugunden sonraki gunde dogurdu.. :D kimse anlamamisti o gune kadar hamile oldugunu senin zamanin azmis ama sakin korse falan kullanma derim cunku bebege zarari olur.. Umarim hersey gönlunce olur ayni yerde oturup caliscakmissin bide zor olabilir.kaynana gorumceyle hele bide duyarlarsa aayy ikidebir basina kakmasinlar
Ay o gorumceler....simdiden hayirli olsun nisaniniz.nisanlimla daha simdi konustum..ayyyy amcamlarda kaliyorum ya kimse duymasin diye disari ciktim hava alicam diye evin araliginda dondum durdum bu sogukta.
Nisanlim delirdi delirdi.adam sanki yuzyillardir cocuk istiyormus gibi tepkiler verdi.cok mutlu oldum.anlatamam yani.
Aileye acma meselesini konusmadik.daha duygusal konusmalar.burnu sana benzesin agzi bana.kiz mi erkek mi yok yok saglikli olsun tarzinda.aklima su an bi sey gelmiyor.
Simdilik kafami bosaltip sadece mutlulugu yasamaya karar verdim.
Keske hamileleigimin tamamini nisanlimin yaninda yasayabilseydim.ocak 20ye kadar ayri gayri

Ay o gorumceler....simdiden hayirli olsun nisaniniz.nisanlimla daha simdi konustum..ayyyy amcamlarda kaliyorum ya kimse duymasin diye disari ciktim hava alicam diye evin araliginda dondum durdum bu sogukta.
Nisanlim delirdi delirdi.adam sanki yuzyillardir cocuk istiyormus gibi tepkiler verdi.cok mutlu oldum.anlatamam yani.
Aileye acma meselesini konusmadik.daha duygusal konusmalar.burnu sana benzesin agzi bana.kiz mi erkek mi yok yok saglikli olsun tarzinda.aklima su an bi sey gelmiyor.
Simdilik kafami bosaltip sadece mutlulugu yasamaya karar verdim.
Keske hamileleigimin tamamini nisanlimin yaninda yasayabilseydim.ocak 20ye kadar ayri gayri
İnsallah hersey gonlunuzce olur.. Ama bence sonradan basinin agrimamasini istiyorsan acma konuuyu ozellikle nisanlinin ailesine kaynanam ve gorumcen basta olmak uzere :D
Guzel seyler allah vakti zamani.gelince isteyip dileyem herkese nasip.eglesin. huzurlu gecim versin insallah hepimize.. Görumceleridee deff eglesin insallahh basımizdaaannn :D

Konu başlığı rağbet görmedi sanırım.
Topa tutacak kitle hala daha konuyu fark etmemiş :KK53::KK53:

Edit: Hayırlısı olsun :KK49:
:KK45: aslinda en cokta o kinayanlar goruyor bunlari.. Kinadigin sey basina gelmeden ölmezsin diye bir soz vardi hadis olmasi lazim hatirlayamadim.suan :KK43: birine bisey soylerken dikkat etmek gerek yarin oburgun ne olcagimiz belli diil

bebek doğduğunda ne diyeceksiniz..ortaya çıkmayacak mı? erken doğum mu diyeceksiniz..? benim kızımda nişanlanırsa..kesin eskilerimiz gibi..peşine birilerini takacam..:KK19:

Back
X