- 6 Mart 2011
- 2.683
- 750
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karnınız belli olmazda,eğer bünyeniz benim gibiyse yandınız.
ikinci hamileliğim ikisindede,haftalarca yattım,mide bulantım ve düşük tehlikemde cabası.
20 haftalık hamileyim hala bulantılarım ve rahatsızlıklarım devam ediyor.
Amin,inşallah çok teşekkürlerAllah yardimci olsun size.
İnşallah çektiğiniz sikintilara değen güzel hayirli bir evladiniz olur..
Isine gelmemişKorunmayi bilmiyormusun ?
:) olmaz merak etme.ben karnından çok Ailene erken doğacak bebeğini söylemek konusunu dert edinin sandım :)Daha onceden bi konu acmistim.nisanlimin ailesi ile ilgili.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-edin.759674/
Her neyse konuyu okuduysaniz nisanlimla ayni yerde yasamaya basladik...
Uffff amma da utandim.birlikte olduk.
Reglim gecikti.az once hamilelik testi yaptim.pozitif cikti.hastaneye kan testini dun verdim.isim vardi pazartesi alirim.
Nisanlima soylemedim.belki birazdan ararim.
Aslinda cok mutluyum......
Sorum su 20 ocakta dugun karnim belli olur mu
Kısmet işte. Istemz olur, ister bulamaz.rabbimin işi sual olunmazEski konuyu hatırlamıyorum, birlikte olmanızıda geçtim maşallah millet tecavüze uğrasa hamile kalıyor:) biz istiyoruz diye mi olmuyor acaba
AyiptirIsine gelmemiş
Sende plansız bir bebek beklerken yorumun çok saçma değil mi?dinime küfreden müslüman olsa dese hakkıdır. Tek farkınız sen 3 aylık evlisin o 2 ay sonra evlenecek.Isine gelmemiş
Cok mutlu ettiniz.bazi yorumlar gordum.nisanlimi elimde tutmak icin hamile kaldigimla ilgili.ayiptir.yapmayin.bu kadar kesin yargili yaklasmayin kimseye.neden bu kadar kesin yargili yorumlar yaptiniz.sevdigim insanla birlikte oldum.korunmak isine gelmemistir diye yorum yapanlar gordum.uzuldum.ne diyeyim.oyy hayırlı ugurlu olsunnn :)
kime ne yahu, söylemeyin kimseye, zaten anlar millet de.. neyse.. önemli olan ikinizsiniz... ya da üçünüz :)
nişanlın da artık ablasının çenesini kapatacak rest çekecek ... ancak böyle sürer mutlulugunuz.
Bencede cok ayipAyiptir
Begendim yorumunuzu.bravo.kesin yargilarinizi da begendim.Bencede cok ayip
Ben korunuyordum onlemim vardi ama Allah verdiSende plansız bir bebek beklerken yorumun çok saçma değil mi?dinime küfreden müslüman olsa dese hakkıdır. Tek farkınız sen 3 aylık evlisin o 2 ay sonra evlenecek.
Cok mutlu ettiniz.bazi yorumlar gordum.nisanlimi elimde tutmak icin hamile kaldigimla ilgili.ayiptir.yapmayin.bu kadar kesin yargili yaklasmayin kimseye.neden bu kadar kesin yargili yorumlar yaptiniz.sevdigim insanla birlikte oldum.korunmak isine gelmemistir diye yorum yapanlar gordum.uzuldum.ne diyeyim.
Erken dogum oldu demeyecegiz kimseye.herkes anlar zaten.
Aileleremize de soyleyecegiz.biraz zaman gecince aralik gibi.
Kimi yaklasimlar var.sagolun mutlu ettiniz.
Ancak kimisi insanin kanina dokunuyor
Hayirsiz evlat,dini nikahxresmi nikah,kotu ornek....
Bu yorumlar yoruyor insani
Karsinizdaki sizin gibi biri.belki tanimadan kuzeninize yorum yapiyorsunuz.kim bilir?
Ask sevgi bu kavramlari unutarak yorum yapmayin
Yangindan mal kacirir gibi evlenen yazmissiniz.4 yillik uni ve mezuniyet sonrasi zamandan bahsetmistim.
Onemli olan karsinizdaki bir kadin.ezilen cinsiyet.biz birbirimize destek olmazsak?
Yine tepki alirim belki
Zengin kocayi elde tutma nedir?
Evliliginizi yasayamayacaksiniz yorumlarina eyvallahim var.dusunceli yorumlar bunlar.
Nisanlima soz geciremeyen dediniz.tanimadiginiz birine
Korunmak isine gelmemis.evet oyle oyle
Olay lince dogru gidiyor.karsinizdaki kadin ve hamile.yapmayin
Öncelikle bebeğiniz ve evliliğiniz hayırlı olsun.Cok mutlu ettiniz.bazi yorumlar gordum.nisanlimi elimde tutmak icin hamile kaldigimla ilgili.ayiptir.yapmayin.bu kadar kesin yargili yaklasmayin kimseye.neden bu kadar kesin yargili yorumlar yaptiniz.sevdigim insanla birlikte oldum.korunmak isine gelmemistir diye yorum yapanlar gordum.uzuldum.ne diyeyim.
Erken dogum oldu demeyecegiz kimseye.herkes anlar zaten.
Aileleremize de soyleyecegiz.biraz zaman gecince aralik gibi.
Kimi yaklasimlar var.sagolun mutlu ettiniz.
Ancak kimisi insanin kanina dokunuyor
Hayirsiz evlat,dini nikahxresmi nikah,kotu ornek....
Bu yorumlar yoruyor insani
Karsinizdaki sizin gibi biri.belki tanimadan kuzeninize yorum yapiyorsunuz.kim bilir?
Ask sevgi bu kavramlari unutarak yorum yapmayin
Yangindan mal kacirir gibi evlenen yazmissiniz.4 yillik uni ve mezuniyet sonrasi zamandan bahsetmistim.
Onemli olan karsinizdaki bir kadin.ezilen cinsiyet.biz birbirimize destek olmazsak?
Yine tepki alirim belki
Zengin kocayi elde tutma nedir?
Evliliginizi yasayamayacaksiniz yorumlarina eyvallahim var.dusunceli yorumlar bunlar.
Nisanlima soz geciremeyen dediniz.tanimadiginiz birine
Korunmak isine gelmemis.evet oyle oyle
Olay lince dogru gidiyor.karsinizdaki kadin ve hamile.yapmayin
DIkkat edersen nisanlisinin ailesi dugun tarihini bile ertelemisler neler var dugune ay kala aileler yuzunden is bozuluyor sirf konu sahibi icin degil genel konusuyorum olmuyor mu arkadasim oluyor ama evlendikten sonra istemeseler nolacak ki artik gelini olmus oluyor anlatabildim umarim oyuzden tek fark imza diyemiyoruz o duruma dusup bebegini aldiranlar var biliyor musun yani tepkim genel onun yaptigida hos degil en azindan bi korunup dikkat etseymis su donem sorumsuzluk gibi geliyor :/ ben kendime bile coook kiziyorum korunmus oldugum haldeBakın ben evlenmeden hamile kalınmasını tasvip etmiyorum ama olmuş sonuçta ve onlar mutlular. Ayrıca bu forum istenmeyen gelinlerle dolu hiç biri çocuk yapmasın o zaman bu mudur? Sizde yeni hamilesiniz ve konunuza çok hoş yorumlar yapıldı ki bunlardan biri benim. Başka bir anne adayını böyle yaralamanız hiç hoş değil. Tek farkınız imzanız @sivrikose
DIkkat edersen nisanlisinin ailesi dugun tarihini bile ertelemisler neler var dugune ay kala aileler yuzunden is bozuluyor sirf konu sahibi icin degil genel konusuyorum olmuyor mu arkadasim oluyor ama evlendikten sonra istemeseler nolacak ki artik gelini olmus oluyor anlatabildim umarim oyuzden tek fark imza diyemiyoruz o duruma dusup bebegini aldiranlar var biliyor musun yani tepkim genel onun yaptigida hos degil en azindan bi korunup dikkat etseymis su donem sorumsuzluk gibi geliyor :/ ben kendime bile coook kiziyorum korunmus oldugum halde