- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Yukaridaki bir uye rahatlayacak diye yorum yapmis![]()
o yukaridaki uye olarak sunu ekliyim.
Kizi evlenemezse yuzu boyle olucak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukaridaki bir uye rahatlayacak diye yorum yapmis![]()
o yukaridaki uye olarak sunu ekliyim.
Kizi evlenemezse yuzu boyle olucak![]()
Artik mecbur evlencekler. Sogusalar bile. Kanli bicakli olsalar dahi...
Cok mutlu ettiniz.bazi yorumlar gordum.nisanlimi elimde tutmak icin hamile kaldigimla ilgili.ayiptir.yapmayin.bu kadar kesin yargili yaklasmayin kimseye.neden bu kadar kesin yargili yorumlar yaptiniz.sevdigim insanla birlikte oldum.korunmak isine gelmemistir diye yorum yapanlar gordum.uzuldum.ne diyeyim.
Erken dogum oldu demeyecegiz kimseye. herkes anlar zaten.
Aileleremize de soyleyecegiz.biraz zaman gecince aralik gibi.
Kimi yaklasimlar var.sagolun mutlu ettiniz.
Ancak kimisi insanin kanina dokunuyor
Hayirsiz evlat,dini nikahxresmi nikah,kotu ornek....
Bu yorumlar yoruyor insani
Karsinizdaki sizin gibi biri.belki tanimadan kuzeninize yorum yapiyorsunuz.kim bilir?
Ask sevgi bu kavramlari unutarak yorum yapmayin
Yangindan mal kacirir gibi evlenen yazmissiniz.4 yillik uni ve mezuniyet sonrasi zamandan bahsetmistim.
Onemli olan karsinizdaki bir kadin.ezilen cinsiyet.biz birbirimize destek olmazsak?
Yine tepki alirim belki
Zengin kocayi elde tutma nedir?
Evliliginizi yasayamayacaksiniz yorumlarina eyvallahim var.dusunceli yorumlar bunlar.
Nisanlima soz geciremeyen dediniz.tanimadiginiz birine
Korunmak isine gelmemis.evet oyle oyle
Olay lince dogru gidiyor.karsinizdaki kadin ve hamile.yapmayin
Aynen oylee :) herkes sok olmustu dugun oldu ertesi gun bebek :)neeeee şu an şok oldum iyi rahatmış o da ya 9 aylık bebeğini saklamak için korse mi taktı insan önce çocuğuun sağlığını düşünür düğün yapmak bebekten daha önemli değil sonuçta
Ayy yanlislikla yazmisim onu.belli olmaz ki daha..allah soyletmistir belki.hadi hayirlisiBebeklerimizi derken ikiz mi??![]()
Cok mutlu ettiniz.bazi yorumlar gordum.nisanlimi elimde tutmak icin hamile kaldigimla ilgili.ayiptir.yapmayin.bu kadar kesin yargili yaklasmayin kimseye.neden bu kadar kesin yargili yorumlar yaptiniz.sevdigim insanla birlikte oldum.korunmak isine gelmemistir diye yorum yapanlar gordum.uzuldum.ne diyeyim.
Erken dogum oldu demeyecegiz kimseye.herkes anlar zaten.
Karsinizdaki sizin gibi biri.belki tanimadan kuzeninize yorum yapiyorsunuz.kim bilir?
Yangindan mal kacirir gibi evlenen yazmissiniz.4 yillik uni ve mezuniyet sonrasi zamandan bahsetmistim.
Onemli olan karsinizdaki bir kadin.ezilen cinsiyet.biz birbirimize destek olmazsak?
Yine tepki alirim belki
Evliliginizi yasayamayacaksiniz yorumlarina eyvallahim var.dusunceli yorumlar bunlar.
Ayy yanlislikla yazmisim onu.belli olmaz ki daha..allah soyletmistir belki.hadi hayirlisi
Erken dogum oldu demeyecegiz kimseye.herkes anlar zaten.
Yine tepki alirim belki
Oglak kova demek ocak subat dogumlu olmasi demek canim imkansız yani 2 3 aylik dogamayacagina gore :)Yok canim gorumcem de insanlik namina bi sey vardir.:) ayyyyy burcunu da soylemissiniz...duygulandim su an
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ..Ayy yanlislikla yazmisim onu.belli olmaz ki daha..allah soyletmistir belki.hadi hayirlisi
Ilk 4 ay 15 kilo aldimilk 3 ay 1 kilo alinir
Adam evlenmezse cikardigimiz at gozluklerini takariz yinetamam, bebeğin sorumluluğu falan da 2 imzadan 2 ay önce hamile kalınsa nolur, kalınmasa ne olur... at gözlüklerinizi çıkarın haydi..
teoride boyle en azindan istisnalae vardir elbette:)ela235 .!.:Ilk 4 ay 15 kilo aldim![]()
evli olup da boşanamaz sanki...Adam evlenmezse cikardigimiz at gozluklerini takariz yine![]()
Ayni sey mi?evli olup da boşanamaz sanki...