- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi salinamunhasir
İnanın o kadar samimi söyluyorum ki, küsme uzatma huyu olan insan öyle cok yıpratır ki..gerçekten bende bundan korkuyorum aynı evde iki yabancı olmak çok korkunç görünüyo gözüme
neden bu huyunu bi kenara bırakmıyo neden taviz vermiyo bende yavaş yavaş oluruna bırakıyorum bu yüzden değişmiş oluyorum gene küsüyo![]()
Bır süre sonra özguvenın azalmaya baslıyor..noluyor ben ne yasıyorum böyle diyorsun.Kötü bir dönemden gecıyorum, konumu okursan anlarsın. Ve bu kötü dönemin en büyük sebebi , konusmama ızın vermeyen , küsüp bi odaya cekılen eşim. Tahammul edemıyorum artık.
Oturur konusursun olmuyorsa olmuyordur. Ben yasadıklarımdan sonra şunu anladım, küsen insan sürekli egosunun oksanmasını beklıyor , bır nevi onu seven , ama küslük olmasın diye ıyı niyetle yaklasan ınsanı kullanıyor.
Kendı aılemde de böyle bır sey görmedım . Aklım almıyor. Insan nasıl konusmama yolunu secer.
Çok ama cok zorlandım ben.
Dilerım senın hakkında hayırlısı olsun. Ama benim tavsıyem küsen, ıletısımsız ınsanlardan , adım atmayı sureklı karsıdan bekleyen insanlardan uzak durulması.
Ilgılensen küslük işe yarıyor dıye dusunur, ilgilenmesen benı sevmıyor dıye suclar.
Özetle yaranamazsın.