sevince mi kaybediyorduk yoksa kaybedince mi seviyorduk ..?

gerçekten bende bundan korkuyorum aynı evde iki yabancı olmak çok korkunç görünüyo gözüme :KK43:
neden bu huyunu bi kenara bırakmıyo neden taviz vermiyo bende yavaş yavaş oluruna bırakıyorum bu yüzden değişmiş oluyorum gene küsüyo :KK45:
İnanın o kadar samimi söyluyorum ki, küsme uzatma huyu olan insan öyle cok yıpratır ki..
Bır süre sonra özguvenın azalmaya baslıyor..noluyor ben ne yasıyorum böyle diyorsun.Kötü bir dönemden gecıyorum, konumu okursan anlarsın. Ve bu kötü dönemin en büyük sebebi , konusmama ızın vermeyen , küsüp bi odaya cekılen eşim. Tahammul edemıyorum artık.
Oturur konusursun olmuyorsa olmuyordur. Ben yasadıklarımdan sonra şunu anladım, küsen insan sürekli egosunun oksanmasını beklıyor , bır nevi onu seven , ama küslük olmasın diye ıyı niyetle yaklasan ınsanı kullanıyor.
Kendı aılemde de böyle bır sey görmedım . Aklım almıyor. Insan nasıl konusmama yolunu secer.
Çok ama cok zorlandım ben.
Dilerım senın hakkında hayırlısı olsun. Ama benim tavsıyem küsen, ıletısımsız ınsanlardan , adım atmayı sureklı karsıdan bekleyen insanlardan uzak durulması.
Ilgılensen küslük işe yarıyor dıye dusunur, ilgilenmesen benı sevmıyor dıye suclar.
Özetle yaranamazsın.

uzak mesafe ilişkisi zaten yanyana değiliz tlfn msjla falan konuşuyoruz. yanyanaykende sorun yok ama mesajlaşırken yanlış anlaşılmalar olabiliyo ve ben kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum.
söylediklerim tesir ediyo mu yoksa kendi kendine mi sakinleşiyo onu da çözemedim.

yirmi günlük bi yurt dışı görevimde eşimle ilk kez ayrı kaldık bu kadar uzun süre ve iletişim için vatsaptan mesajlaşıyorduk gün içerisinde sabah akşam öyle yanlış anlıyorduk ki birbirmizi yıllardır evli olmasak sırf bu sıradan mesajlaşmaları yanlış yerlere götürüp birbirimize girebilirdik gayet rahat sonra dönünce gençler iyi mesajlaşıyo iyi yanlış anlamıyolar birbirlerini dedik ikimizde günlerce mesajlara bakıp bakıp güldük.hakikaten basit cümlelerden ne sonuçlar çıkıyor kendiliğinden.

tavsiyem mesajlaşarak anlaşmayın aranızda.

İnanın o kadar samimi söyluyorum ki, küsme uzatma huyu olan insan öyle cok yıpratır ki..
Bır süre sonra özguvenın azalmaya baslıyor..noluyor ben ne yasıyorum böyle diyorsun.Kötü bir dönemden gecıyorum, konumu okursan anlarsın. Ve bu kötü dönemin en büyük sebebi , konusmama ızın vermeyen , küsüp bi odaya cekılen eşim. Tahammul edemıyorum artık.
Oturur konusursun olmuyorsa olmuyordur. Ben yasadıklarımdan sonra şunu anladım, küsen insan sürekli egosunun oksanmasını beklıyor , bır nevi onu seven , ama küslük olmasın diye ıyı niyetle yaklasan ınsanı kullanıyor.
Kendı aılemde de böyle bır sey görmedım . Aklım almıyor. Insan nasıl konusmama yolunu secer.
Çok ama cok zorlandım ben.
Dilerım senın hakkında hayırlısı olsun. Ama benim tavsıyem küsen, ıletısımsız ınsanlardan , adım atmayı sureklı karsıdan bekleyen insanlardan uzak durulması.
Ilgılensen küslük işe yarıyor dıye dusunur, ilgilenmesen benı sevmıyor dıye suclar.
Özetle yaranamazsın.

sizi çok iyi anlıyorum emin olun ve sonumuz böyle olcak diye korkuyorum yanlış anlamayın ama :(
neden değişiyor demiyorlar bir de bizi suçluyorlar mesajları okudukça daha iyi anlıyorum eğer seviyorsa kaybetmek istemiyorsa bi şekilde bu huyunu düzeltmek zorunda diye düşünüyorum yoksa ben daha şimdiden bu kadar yıprandıysam ilerisini düşünemiyorum bile
ama işte beni ona bağllayan iyi yönleride var oooof napcam bilmiyorum :işsiz:

yirmi günlük bi yurt dışı görevimde eşimle ilk kez ayrı kaldık bu kadar uzun süre ve iletişim için vatsaptan mesajlaşıyorduk gün içerisinde sabah akşam öyle yanlış anlıyorduk ki birbirmizi yıllardır evli olmasak sırf bu sıradan mesajlaşmaları yanlış yerlere götürüp birbirimize girebilirdik gayet rahat sonra dönünce gençler iyi mesajlaşıyo iyi yanlış anlamıyolar birbirlerini dedik ikimizde günlerce mesajlara bakıp bakıp güldük.hakikaten basit cümlelerden ne sonuçlar çıkıyor kendiliğinden.

tavsiyem mesajlaşarak anlaşmayın aranızda.

gerçekten sinir bozucu değil mi?
ama benim takıldığım ona kendimi anlatamamam yani dinliyo ama kendi düşüncesini savunuyo hala bi kaç gün sonrada geliyo ben şu şu yüzden sinirlendim diyo beni dinlediği için mi sakinleşiyo o an kendine yediremiyo haklı olduğumu yoksa bana sinirli de kendi kendini mi sakinleştiriyo o süreçte anlamadım saçını başını yolasım geliyo

Back
X