sevince mi kaybediyorduk yoksa kaybedince mi seviyorduk ..?

Siz kendi kendinizi bu kadar yipratirken eminim karşınızdaki arkadaslariyla cafede koy u bi sohbetin içerisindedir. Siz önemsedikçe karşıdaki kendini bişi sanmaya davam edecek siz sevdikçe o gidecek,siz gittikçe o sevecektir.karşınızdaki insanın vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyı n .ufak tefek şeylerin hayatınızı bu kadar esir etmesine izin vermeyın. Hayatınızın odak noktasına onu koymaktan vaz gecin.herşey çok daha güzel olacak...

maalesef ki öyle oldu. özellikle hasta olduğum dönemlerde ona bağımlıymışım resmen şu an eskisine göre daha iyiyim. kafamı başka şeylerle doldurayım diyorum. ancak aklıma gelince yaptığım şeyden de bi tat almıyorum maalesef

Süre verin kendinize de ilişkinize de. Panik hata yapma olasılığınızı arttırıyor. İlişkide ileriyi düşünmek tabii ki önemli
ama siz sürecin kendisine odaklanın. Bence küsmeden ziyade, sizi dinlemiyor oluşu daha kötü bir huy. Dinlemeyi bilmek önemli bir meziyet.

normalde çok anlayışlı bi insan gerçekten. ama tartışma esnasında bişey söylüyorum onu kendine dert edinip kafasına taktığı için en ufak bişeyi ona yoruyor. bilmiyorum beni dinliyo da o yüzden mi sakinleşiyo, yoksa kendisinin mi anlaması gerekiyo o yüzden mi bekliyo ama bazen çıldıracak hale geliyorum ona laf anlatırken

normalde çok anlayışlı bi insan gerçekten. ama tartışma esnasında bişey söylüyorum onu kendine dert edinip kafasına taktığı için en ufak bişeyi ona yoruyor. bilmiyorum beni dinliyo da o yüzden mi sakinleşiyo, yoksa kendisinin mi anlaması gerekiyo o yüzden mi bekliyo ama bazen çıldıracak hale geliyorum ona laf anlatırken
İnsan avutmak çok zor bir şey. İnanın çekilmiyor. Sırf bunla kalmıyor çünkü o "ileri" dediğiniz aşamada. Evin yükü, işin yükü, eşin yükü. Bazen ruuhumun eskidiğini hissediyorum (pek bir arabesk oldu, ama hakikat demek).

İnsan avutmak çok zor bir şey. İnanın çekilmiyor. Sırf bunla kalmıyor çünkü o "ileri" dediğiniz aşamada. Evin yükü, işin yükü, eşin yükü. Bazen ruuhumun eskidiğini hissediyorum (pek bir arabesk oldu, ama hakikat demek).

ben onun için çok huyumu törpüledim mesela, hakkını yemiyim o da yaptı ama bu huyu beni yıpratıyo o bunun farkında değil. bakıyorum bazen sanki küçük bi çocuğa laf anlatıyorum bak canım aslında şöyle demek istedim derken buluyorrum kendimi

ben onun için çok huyumu törpüledim mesela, hakkını yemiyim o da yaptı ama bu huyu beni yıpratıyo o bunun farkında değil. bakıyorum bazen sanki küçük bi çocuğa laf anlatıyorum bak canım aslında şöyle demek istedim derken buluyorrum kendimi
Şöyle bir yol deneyin, bu huyun devam etmesi durumunda olabilecek kötü şeyleri ona anlatmaya çalışın. Kendinizi savunmak yerine, yaptığı şeyin doğuracağı kötü sonuçları duyarsa, bir umut belki dikkat etmeye başlar.

Şöyle bir yol deneyin, bu huyun devam etmesi durumunda olabilecek kötü şeyleri ona anlatmaya çalışın. Kendinizi savunmak yerine, yaptığı şeyin doğuracağı kötü sonuçları duyarsa, bir umut belki dikkat etmeye başlar.

aslında farkına vardı kızgınlığı bu yüzden. güya ona soğuk davranıyomuşum herhangi biri gibi davranmışım. bu yüzden çıldırdı. öyle bişey yok dedim ama ona karşı sevgimin bittiğini düşünüyomuş atarlandı bende bi daha aramadım düşün taşın sevgime güvenmiyosan kendin bilirsin dedim

sorunda burda başlıyo :)
asosyalim, hastalandığım dönemde iyice kabuğuma çekildim.
bişeylerle ilgileneyim diyorum gene aklımda o olduğu için bi tat almıyorum yaptığım şeylerden :işsiz:
M meleksahin haklı, uzaklaşın biraz. Soluklanın, sakinleşin.

bende istiyorum canım da benim huyum şöyle;
çabuk sinirlenip çabuk unutuyorum,bu yüzdende kin tutamıyorum iyi bişi belki ama hemen yelkenleri indiriyorum tabir-i caizse, o tam tersi inatlaşıyo beni çıldırtıyo:mad:

Bu dediğim kız da aynı senin gibi. Sey diyodu hatta "aramiyo diye üzüntüden başım catlıyordu ama yine de ben de aramıyodum. Sabrede sabrede alıştım bu duruma. Simdi oh kafam rahat yaşıyorum bu süreci" .

Artık bundan sonrası senin kararın. :)

Sevgi neydi , sevgi emekti
Ama bu emek tek taraflı olmamalı bence
Kendini yıpratma , sevdiğin insanın üstüne de fazla düşme ki kendini bi şey sanmasın
Konuştun mu peki bu sorunu
sorunda burda başlıyo :)
asosyalim, hastalandığım dönemde iyice kabuğuma çekildim.
bişeylerle ilgileneyim diyorum gene aklımda o olduğu için bi tat almıyorum yaptığım şeylerden :işsiz:

Bu zamana kadar yaptıklarınız bir değişime sebep olmadığı için hiç yapmadığınız birşeyi deneyeceksiniz mesela gitmeyin üzerine, çekilin kabuğunuza gerçekten bitirebilmeyi göze alabiliyorsanız düşünün uzun uzun sizi üzdüğünü ve bunun sizi etkilediğini derinden hissetmesi lazım. Erkekler dinlemeyi bilmez yaşamadan anlamazlar biz kadınlar işittiklerimizden daha çok etkileniriz bu yüzden icraata geçin tavırlarınız onu etkileyecektir ne kadar ciddi olduğunuzu gösterin

Kuslukleriniz kac gun suruyor, sonunda kim adim atiyor? Duzelme talebinizi reddediyor mu inadindan?

aslında nerden başlasam pek bilmiyorum.. çünkü mantığımla kalbim birbirine çok zıt şu an. kalbimi dinlediğimde aklım dur diyor, aklımı dinlediğimde içimdeki sızı dinmiyor.

öncelikle hep şuna inandım kimse mükemmel değil ve aşk o insanı kusurlarıyla da kabul etmeyi gerektirir. hayatımdaki adamın hayalini kurduğum adam olduğuna inandım hep. değer yargılarımız, yaşam standartlarımız, hayata bakış açımız v.b yani ortak paydamız oldukça fazla. asla para hesabı yapmaz, anlayışlıdır, haber verdikten sonra neden geldin gittin demez, haber vermeden bir yere gitmez, zaman zaman süprizler yapar bunlar çok güzel ancak eksileri de var tabi ki ve bunların beni bazen yorduğunu farkediyorum..

mesela bi konuda kavga etsek benim söylediğim bişeyden çıkarım yapıp ilerleyen günlerde mutlaka bununla ilgili bi sorun yaşıyoruz. bak ben onu söylemek istemedim diye kendimi savunsam da faydası yok kendi kendini dinleyip sakinleşirse sakinleşiyo. bu süreçten ben yıpranıyorum ona kendimi anlatmak için.

ve psikolojik tedavi görüyorum şu anda. geçmişe bakınca bazı şeyleri daha iyi görebiliyorum. mesela kendimi çok yıpratmışım. aslından onun beni yanlış anlaması sonucu çıkan kavgalarda benim suçummuş gibi davranmış beni dinlemediği için kendimi savunsam bile o an beni anlamadığı için.

kısacası kafam çok karışık bayanlar. bir çok artısı olan bir adamdan bu yüzden soğumak üzereyim zoruma gidiyor çünkü beni anlamaması belki o an dinlemiyo sakinleşmeyi bekliyo ama zoruma gidiyor işte :KK43:

şu an gene yapmadığım bir şey yüzünden küsüz ve ben napcamı bilmiyorum artık, nasıl davranmalıyım karşımda bazen şımarık bi çocuk varmış gibi hissediyorum.
varsa çözümü denemek istiyorum ama yoksa gerçekten kendimi toplayıp mantığımla hareket etmem gerektiğini düşünüyorum zor da olsa.

uzun oldu hakkınızı helal edin..
Evli degilseniz ayrilin

Sevgi neydi , sevgi emekti
Ama bu emek tek taraflı olmamalı bence
Kendini yıpratma , sevdiğin insanın üstüne de fazla düşme ki kendini bi şey sanmasın
Konuştun mu peki bu sorunu

konuştum hatta ciddi ciddi bazen yorulduğumu hissediyorum dedim, o da ben naptımda bu kadar yıprattım diye kendini suçlamış beni üzdüğünü bbu yüzden benim değiştiğimi düşünüyo. anlamadığım şu madem böyle düşünüyosun be adam neden düzeltmek için bişeyler yapmak yerine kendini geri çekip triplere giriyosun analmıyorum ya bi de biz kadınlara anlaşılmaz derler.

Bu zamana kadar yaptıklarınız bir değişime sebep olmadığı için hiç yapmadığınız birşeyi deneyeceksiniz mesela gitmeyin üzerine, çekilin kabuğunuza gerçekten bitirebilmeyi göze alabiliyorsanız düşünün uzun uzun sizi üzdüğünü ve bunun sizi etkilediğini derinden hissetmesi lazım. Erkekler dinlemeyi bilmez yaşamadan anlamazlar biz kadınlar işittiklerimizden daha çok etkileniriz bu yüzden icraata geçin tavırlarınız onu etkileyecektir ne kadar ciddi olduğunuzu gösterin

ben çabuk yumuşuyorum burda hata yapıyorum sanırım :(
sinirim çabuk geçiyo çünkü dik duramıyorum bu yüzden.

Kuslukleriniz kac gun suruyor, sonunda kim adim atiyor? Duzelme talebinizi reddediyor mu inadindan?

en uzun bi hafta falan sürmüştür. zaman zaman ben adım atıyorum zaman zaman o. tartıştıktan hemen sonra gidersem düzeltelim diye pek işe yaradığını söyleyemem sinirle maalesef dinleme yetisini kaybediyo

ben çabuk yumuşuyorum burda hata yapıyorum sanırım :KK43:
sinirim çabuk geçiyo çünkü dik duramıyorum bu yüzden.
Lütfen bir ilk olsun ve metanetinizi koruyun çünkü diğer türlü ilişkiniz bitecek bu yüksek ihtimalle belli olan birşey. Siz aslında ilişkiyi kurtarıyorsunuz, bitmesin diye çabalıyorsunuz bunu ona söyleyin ancak böyle devam ederse blöf değil gerçekten sürdüremeyeceğinizi anlatın bunu da davranışlarınızla pekiştirin çünkü sözler tek başına anlam ifade etmez davranışlar çok önemli sahip çıkın kendinize gerekirse bitsin böyle ruh hastası olacaksınız zira :stop:

Back
X