Sevincimi paylaşacağım kimsem yok

benim annem hayatta babam da sukrolsun uzun omurler versin. ama annem mutsuzlukla mutlu olan biri. en mutlu zamanlarimda bile mutlaka birilerine takarak beni mutsuz etti. bir de ben aslinda senibuzmeyim diye susuyorum lafi var. amannnn onlar da boyle. akraba okyanus suyu gibi ne iciliyor ne geciliyor...

Yazıklar olsun annenize desem bana kızmazsınız umarım.

Çok güzel bir sözmüş ilk kez duyuyorum.

Canim öylesine foruma göz atıyordum ama dayanamadım yorum yapasım geldi.

Onlar seni incitmek istiyor bu bir kere net. Ve utanmadan kendi kötülüklerini de yansitmaktan cekinmiyorlar. Belki tabiatina aykiri olabilir ama hava at. Evet bildigin hava at ama göze sokar dereceden degil. Onlara özel bir iyi niyetli hava. Whatsappinde veya sosyal medya hesabinda varsa bu insanlar abartmadan resim paylasabilirsin. Atiyorum ailenle cay kahve keyfi balkon sefasi. Veya araba kullanirken resim atabilirsin. Veya arabaya cocugunla binip " gezmeler" fln tarzinda amlatabildim mi? Bu yap madem catliyorlar iyice catlasinlar. Sana laf sokarsalarda o an hiiic onemseme
Yani biseyine laf ettikleri zaman ayt bu olmamis gibi hemen atil kafanda bi kac cumle bulunsun mesela "ayyy bak aklima ne geldi daha arabamiz icin muzik cd yaptiracaktim" veya "ah sozunu kesiyorum bak goruyormusun unutuyordum arkadaslarla surda sozlesmistik/misafir gelecekti biliyormusun evimi cok begenmisler gelip fikir alacakmis bi arkadas" simdi ben yazinca garip gelebilir ama ise yaracaktir. Onlarin yaninda gayet neseli ol ve sakin malzeme verme

Bu insanlar ne yiyip ne içiyorlar da böyle oluyorlar yahu?
Hayır hiç utanma da yok dan dan söylüyorlar.
Hoş yüzlerini direkt belli etmeleri daha iyi tabi de, çekirdek aile özellikle çok etkiler insanı, dışarıdan biri gibi bakamıyorsun.

görüşmeni kes canım
kıskanc fesat ınsanlar

Onlara akraba değil akbaba denir. Onlarla hiç bir şeyi paylaşmayın. Onların yanında ay bir tarafımı kaşıyımda nazar değmesin deyin geçin. Ne güzel eşinin ailesi iyiymiş.

Sanane, sannane! Alahin ponciği. Ister zif gibi siyah, ister beynin gibi beyaz alirim. SANNANE

İnşallah yapabilirim bana pek uygun değil ama bazen gerekiyor sanırım.

Üzüldüğümü anlamış olacaklar ki aramışlar şimdi akşam yemeğine bize gelin, yorgunsan çocuğuna bakayım, sabah erken uyandığında gel bize kahvaltı yapalım. Yok sağolun biz dışardan yeriz bugün de dedim. Kahvaltıya da kalkarsam belki gelirim ama sanmıyom dedim. Ben size gelir miyim artık be.
Az önce diğer teyzemle kuzenim aradı, aferin kocana bak ne güzel şeyler almış sana, biz tatile gitcez nolur siz de gelin vs ne güzel konuştular.

Dün gece hasta olmuşlar sabaha kadar uyumamışlar bugin doktora gitmişler. Tabi eskiden olsa Sardenya gitsin götürsün, Sardenya alsın getirsin. Şimdi kendileri gitmiş. Yine de üzüldüm tabi.

Guzel seyleri asla tebrik etmeyip, basa gelen kotu seylere kahkahayla gulen akrabalar gorduk..en guzeli mesafe. Laf soyleyenin agzina tikayin lafi acimayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…