Sevip karşılık alamadım

Simay111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
25
2
1
29
Merhaba arkadaşlar ben birini çok seviyorum bu kişi aynı zamanda en yakın arkadaşım tatile çıktık devamlı onla buluşmak istiyorum onunla konuşmak istiyorum arkadaşlarım ailem artık onu dinlemekten bıktı her şeyini ezberlemiş durumdalar ama dün gece bana bir kızdan hoşlandığını söyledi kızı anlattı dünyam başıma yıkıldı aramızın çok iyi olduğu için sanki oda beni seviyormuş gibi geliyordu hayallerimin hepsi gitti durmadan ağlıyorum sizce ben ne yapmalıyım iletişimi kesmek en iyisi mi

Arkadaşına hep mi asiktin yoksa çevrede daha iyisi yok mantığıyla mi kendini aşık ettin?

Tanıdıkça aşık oldum hep aynı şeylerden hoşanırdık her şeyi beraber yapardık ondan başka kimseyle bu denli olabiliceğimi sanmıyorum
Evet uyumlu olabilirsiniz ama lütfen kendini bu kadar odaklama. Sadece onu düşünürsen çevrendeki kişileri göremezsin ve o başkasını düşünürken sende onu bekleyerek kendini üzersin. Tabii bu duygusal durumlardan dolayı istemeden saçma davranabilir arkadaşlığıniza da zarar verebilirsin.

Belkide o anlattigi kiz sensindir filmlerde hep oyle olyo bellimi olur kizin kim oldugunu soylemediyse tabi :halay:

Boşuna demiyorum insanları hayatınızın merkezine koymayın sonra sonuç bu olur ,demek ki aynı duyguları o sana hissetmiyor kırıldıysan daha da görüşme çünkü her yaptığı hareket sana umut verecek.

Back
X