Sevip varıp da pisman olmak

5 ay görüstük nasil anlamadim demissin ama evlendikten sonra bile tanımaya devam ediyoruz. Şanslısın bulunduğun konumda karar alabilmek daha kolay, insanlar cesaretlerini toplayıp kaç yıllık evliliklerini bitiriyorlar. Nişanı bitirmek çok daha kolay. Mutlu olmadığın yerde kalma aklı başına gelip ayrılığa karşı çıkarsa da evliliğe acele etme sakın.
 
Suan nisan atmayi dunyanin sonu goruyorsunuz ama ilerde ya daha fazlasina katlanip bosanacaksiniz ya da bosanmayi dunyanin sonu gorup bir kere geldiginiz bu hayati bu adamla kendinize zindan edeceksiniz.
 
Forumda "eşimle aşırı problemlerimiz var" diye bir başlık mevcut. Okudunuz mu? Bir üniversite mezunu olarak siz inşallah daha akıllı ve mantıklısınızdır diyor ve çekiliyorum.
 
Şimdi adama da birşey diyemiyorum çünkü tek maaşla ev çevirmek zor. Bence ayrılmak istiyor ama söyleyemiyor sizin ondan soğumanızı bekliyor herhalde
 
Şimdi adama da birşey diyemiyorum çünkü tek maaşla ev çevirmek zor. Bence ayrılmak istiyor ama söyleyemiyor sizin ondan soğumanızı bekliyor herhalde
Tek nisanlim calismami istemiyor ki bir yere gireyim diye anasi torpil bulalim torpil bulalim deyip duruyor ama kadinin asil amaci gösteriş meraklısı. Neymis gelinim calisyor diyeck.
 
Tek nisanlim calismami istemiyor ki bir yere gireyim diye anasi torpil bulalim torpil bulalim deyip duruyor ama kadinin asil amaci gösteriş meraklısı. Neymis gelinim calisyor diyeck.
Çalışıp çalışmama kararını niye nişanlınız ve ailesi veriyor? Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu? Aileniz sizi bu kararları nişanlınız versin diye mi okuttu?
 
Çok iyi düşünün , evlilik çok ciddi bir şey, nişanlınızın gelgitlerim var dediğini yazmışsınız , hangi konuda gelgitleri varmış mesela bunu sorun , bir de size tavsiyem sanki evlenmeyi ondan çok istiyormuşsu hissine kapılmasın karşı taraf
 
Bir ilişki nasıl başlarsa evlilikte de oyle devam eder. Alttan alan sensen evlilikte de oyle olacaktır. Gerektiğinde resti çekip gideceğini bilmeli.Baştan bunu hissettirmelisin. Onun dışında düğünü bence de erteleyin daha çok olmamış tanışalı.
 
Haklisniz bana anlatmasininn sebebi nisan oldu 3 ay gecti ne geldiler ne aradilar tahmin ettik istemedigini bende salaklik devam ettim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…