- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.489
- 33
- Konu Sahibi Rosesister
Öteleyin..ucurum kenarindan yazdiniz bu mesaji. Anlatabiliyor muyum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek nisanlim calismami istemiyor ki bir yere gireyim diye anasi torpil bulalim torpil bulalim deyip duruyor ama kadinin asil amaci gösteriş meraklısı. Neymis gelinim calisyor diyeck.Şimdi adama da birşey diyemiyorum çünkü tek maaşla ev çevirmek zor. Bence ayrılmak istiyor ama söyleyemiyor sizin ondan soğumanızı bekliyor herhalde
Çalışıp çalışmama kararını niye nişanlınız ve ailesi veriyor? Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu? Aileniz sizi bu kararları nişanlınız versin diye mi okuttu?Tek nisanlim calismami istemiyor ki bir yere gireyim diye anasi torpil bulalim torpil bulalim deyip duruyor ama kadinin asil amaci gösteriş meraklısı. Neymis gelinim calisyor diyeck.
hayir ben atanmak istiyorum zaten bunu biliorlar bildikleri halde bu haldeÇalışıp çalışmama kararını niye nişanlınız ve ailesi veriyor? Sizin kendi aklınız fikriniz yok mu? Aileniz sizi bu kararları nişanlınız versin diye mi okuttu?
Atanmadan evlenmeyin bence o zaman. Çünkü evliliklerde para çok önemli. Biraz daha nişanlı kalıp karşınızdakini tanıyın. Zihniyetleri biraz sıkıntılı gibihayir ben atanmak istiyorum zaten bunu biliorlar bildikleri halde bu halde
Haklisniz bana anlatmasininn sebebi nisan oldu 3 ay gecti ne geldiler ne aradilar tahmin ettik istemedigini bende salaklik devam ettim5 ay çok çook kisa bir süre 'evet gelecek 60 yili senin ile geçirmek istiyorum" demek için. Artik günümüzce çoğu kizlar, evliliğin dügünden ibaret olduğunu düşünüyorlar yada beklentileri pek yüksek değil.
Yani standart işi var, maaşi iyi, ayni kültürdeniz ve fena değil beklentisi ile birçok kişi evleniyor ve çok yanliş.
Bu konudada adam otoriter bir ergen. O kimki hesap veriyorsun? Telefonu duymaman normal. Bu nasil bir ergen tripi? Gidip annesin çalişan bir kiz istedigino sana niye anlatiyor?
Burdan belli bu adam ile evliliğin yürümeyeceğini. Umarim nişani atmaya yeterici kadar cesaretin olur.