O zaman cok aglarsin. Mantik insana her zaman lazim. Evin icinde bir odadan digerine gercerken bile. Sen ise hayatini etkileyecek bir kararda mantigim devre disi diyorsun. Bir ara onceki konunu da acip sonuna kadar oku istersen. Amerika'yi tekrar tekrar kesfetmeye gerek yok.Normalde çok mantıklıyım ama konu o olunca mantığım devre dışı kalıyor ben ben olmuyorum. Bu kadar yoğun ve güçlü duygular beslemedim. Haklısınız da iş aşka gelince kitleniyorum kıyamıyorum ona.
Olumsuzluğun boyutu ne peki?Evet maalesef vardı ailesi hakkında olumsuz şeyler duydular ve birazda mezhep ile ilgili... Ya neden oldu ya gerçekten unutamıyorum onun yüzü konuşması herşeyi çok başkaydı.onun sesinden ilk defa bu kadar beni sevdiğini kalbimde hissettim çok fena oldum
Farkli sehirlerdeymissiniz aldatsa da haberin olmaz ki. Millet ayni evde yasadigi kocasini bile yakalayamiyor bazen.Şu aşkı kim icat etti ya.... Keşke beni aldatsaydı kötü davransaydı da ayrrılsaydık... Böyle severken ayrı kalmak çok koyuyor insana
Olumsuzluğun boyutu ne peki?
Mezhep farklılığı bir biriniz saygili olduktan sonra sıkıntı olmazdı ama
Farkli sehirlerdeymissiniz aldatsa da haberin olmaz ki. Millet ayni evde yasadigi kocasini bile yakalayamiyor bazen.
Ailesi hakkında babama kötü şeyler demişler çok fazla o da korktu.. Babamda tutturdu ben çingeneye kız vermem böyle bir aileye diye.. O da bende asla çingenlik yok dedi yemin etti bana ama bilmiyor tabi araştırıldığını... ya çok bunalımdayım gerçekten.
Kötü dediğiniz ne
Kötü şey nedir
Bunhn genellemesi olmaz ki
Şunu demişler buna dayanarak deyin de yorum yapalım
Ya şunu neden açıkça tam söylemiyorsunuz anlamadım amaonları gayet iyi tanıyan yıllardır biri çirkef olduklarını her yol olduğunu şöylemiş..kızını kurtar demiş.
anYa şunu neden açıkça tam söylemiyorsunuz anlamadım ama
Her yol var dedilerse ailenin istememesi normal ve doğru olan
Valla siz her yol var deyinceBen onların bu taraflarını hiç gözlemlemedim. Adam ticari iş hayatında barınamamış, iş ahlakı zayıfmış; anneleri ve akrabalarınında çok çirkef olduğunu beni çok üzeceklerini öyle bir aileden uzak durmalarını gerektiğini belirtmiş ve kızını başını boş yere yakma Allah rızası için kendinizi kurtarın demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?