Sevişgen komşu

Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.

Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..

Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.

Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
Namahrem bi konu yapacak bişey yok gibi birde karşınızdaki çirkefse rezillik diz boyu...yan komşu da alt kat komşudan şikayetçiydi aynı sebeple kadın ikaz etöek isteyince bel altı vurdular canınmı çekiyor evdeki yetmiyorsa sende gel gibi ve rezil kadın daha çok ses çıkartmaya başladı tabi kasıtlı yaptı..bazı kadınlar bu konuda çok edepsiz oluyor

Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.

Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..

Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.

Ben 6 saate takıldım :KK53:

Saçma bir müzik aç konsantreleri bozulsun

valla benim komşu da öyle cidden zaten o ilaçlar da o niyetle satılıyor haftasonu ilacı kafası

bi de benimki yaşlı bi gün ambulans gelcek diye bekliyom sevişeyim derken geberecek 🤣
Hayır bide kızın komşuları gencmis ne gerek var anam öyle şeylere kendi hormonları nelerine yetmiyor :spor:

Aynı dert bendede var. Üst kat komşularımız yeni adet edindiler bunu. 3 yıldır aynı evdeyiz. Yaz sonu başladı bu olaylar. Zaten kadın saygısız sürekli tepemden bişeyler çırpardı. Çocukları desen canavar, kaç kez uyardım aramızda pek iyi değil. Gece olunca bi bağırmalar inlemeler. 1 saate yakın sürüyor. Sanırsın üst katta değil yan odadalar. Çocukları var birde çocuk uyanır o sese. Herşeyin bi dozu olur. Bende ne yapacağımı bilmez vaziyetteyim.

Haftada 4 gün:oha:
Bazı günler sabahlara kadar öyle mi :oha: :KK70:

Valla bizden beterleri de varmış demek ki :KK70: yeni mi evliler bunlar arkadaşım, bu ne sevişgenlik böyle:KK70:
neyse bence direkt söyleyn, sesinizi çok duyuyorum biraz daha dikkatli olur musunuz deyin :KK70: sevişmek günah-ayıp değilse bunu söylemekte ayıp değil salın gitsin :KK70: :KK70:
Yeni evliyken boyle miymis 😂 Kiz bende libidomla ovunurum hep utandim su an 😂
Adamlar zabahaa kadar dans modundalar 😂😂

Cok sinir bozucu bir durum aynısı benim de başıma geldi. Yan komsu ile yatak odalarimiz yan yana. Onlarda ses konusunda dikkat etmiyorlardi. Birbir hersey duyuluyordu. Birgun yine ses olurken yuksek sesle muzik actim anlasinlar diye umursamadilar. Sesler devam edince duvara vurdum. O ses orada kesildi. Ama kavga gürültü cok vardi birde saate dikkat de etmezlerdi. Bende konuşup muhatap olmaktansa her ses de duvara vurunca. Artik dikkat ediyorlar. Insallah sizde kurtulursunuz.

6 saat boyunca durmadan nasıl oluyo ya buna aklım ermedi robot mu bunlar😱
Hani arada duyulur ama 6 saat hiç durmadan nasıl olabilir yok artık beynim yandı şuan😳
dinlene dinlenedir ayol ne var bunda şaşıcak bu kadar... Aahhhh biz gençken 25li yaşlarımızda fiyuuuvvv fiv :D

Evinizde bebek/çocuk yoksa onlar başlayınca yüksek sesle müzik açın. Hatta manidar bir şarkı bile olabilir :-)

Back
X