- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Namahrem bi konu yapacak bişey yok gibi birde karşınızdaki çirkefse rezillik diz boyu...yan komşu da alt kat komşudan şikayetçiydi aynı sebeple kadın ikaz etöek isteyince bel altı vurdular canınmı çekiyor evdeki yetmiyorsa sende gel gibi ve rezil kadın daha çok ses çıkartmaya başladı tabi kasıtlı yaptı..bazı kadınlar bu konuda çok edepsiz oluyorKızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.
Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..
Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.
Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
Ben 6 saate takıldımKızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.
Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..
Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.
Paramiz boşa gitmesinadam ilaç içiyordur 48 saat etkisi var o ilaçların benim komşum da öyle ordan biliyorum. ilaç boşa gitmesin diye cılkını çıkarıyolar
Paramiz boşa gitmesin![]()
![]()
shshsh çok eglendirik bi konu
Hayır bide kızın komşuları gencmis ne gerek var anam öyle şeylere kendi hormonları nelerine yetmiyorvalla benim komşu da öyle cidden zaten o ilaçlar da o niyetle satılıyor haftasonu ilacı kafası
bi de benimki yaşlı bi gün ambulans gelcek diye bekliyom sevişeyim derken geberecek![]()
Adam full konsantre bence top patlasa bırakmaz kızıSaçma bir müzik aç konsantreleri bozulsun
Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..
Yeni evliyken boyle miymisHaftada 4 gün
Bazı günler sabahlara kadar öyle mi![]()
Valla bizden beterleri de varmış demek kiyeni mi evliler bunlar arkadaşım, bu ne sevişgenlik böyle
neyse bence direkt söyleyn, sesinizi çok duyuyorum biraz daha dikkatli olur musunuz deyinsevişmek günah-ayıp değilse bunu söylemekte ayıp değil salın gitsin
![]()
![]()
dinlene dinlenedir ayol ne var bunda şaşıcak bu kadar... Aahhhh biz gençken 25li yaşlarımızda fiyuuuvvv fiv6 saat boyunca durmadan nasıl oluyo ya buna aklım ermedi robot mu bunlar
Hani arada duyulur ama 6 saat hiç durmadan nasıl olabilir yok artık beynim yandı şuan![]()
Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.