Sevişgen komşu

Kız parttime çalışıyormuş nerde olduğunu demiyim ama akşam gidip ise gece 12 de evde oluyo. Enisteyi bilmiyorum bi de çiçeklerle cikolatlarla geliyor demek ki bu sabah yine gördüm kapının önünde hediye kutuları. Pzt günleri çiçeği atiyor kız. Sanırım yirmili yaşların sonunda kız enistede otuzlwrin ortası falan. Dolabım küçücük ama akşam bı deniyeyim. Uzun duvar çünkü yanyana. O değilde kız gerçekten orgazm numarasi yapmıyor. Aralarda on on beş dakika durup gulusuyorlar konuusyorlar tabi. Dinlemek istemiyorum hem moralim bozuluyor hem de cidden uykum kaçıyor ama aklım takıldı bı kere kulaklık açık müzik dinlemek zorunda kalıyorum. Adam konuşuyor kadın inliyor olan bana oluyor.cok üzülüyorum bı yandan olayın psikolojik boyutu da var. Böyle romantik sevişme bunlar daha çok. Evlenicem ben ya
Ben de insanları seslerimle rahatsız etmek istiyorum. Not fikri iyiymiş ama ben olduğumu anlar kesin
Sen o kadar kknuya hakkmsin kibu duymak degil sen bildigin kizi takip ediyorsun ama

6 saat hey maşşallah 🤣 ama gecede insan sessiz olmalı, ne olursa olsun apartmanda yaşanıyor. Her şeyin bir dozu var. Bence hiç utanma yöneticiye söyleye ya da direk kendin konuş. Insan uykusuz kalınca tüm gün zehir gibi geçer anlıyorum sizi

Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.

Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..

Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.

Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
sana ne

Sen o kadar kknuya hakkmsin kibu duymak degil sen bildigin kizi takip ediyorsun ama
Yok Kız kendi anlattı işini vs. Tam karşı karşıya çok yakın daireler koridor çok dar otel odası dizaynında zaten katta bi o bı ben variz sekiz daire boş. Dolayısı ile çiçekleri görüyorum enişte de eskiden aşağıdan benim zile basardi. Denk geliyoruz arada. Zaten kızın hakkında kimden bilgi alicam kimse yok site bombos

Valla hiçbir şekilde normal değil yani su sesine de uyanmış olsa böyle bir cesaret pess dedirtecek cinsten :KK70: İnsan sevişmeye çekinir yaa normal tabi kuruluk falan çünkü aklın sürekli bi "acaba duyuldu mu" sorularıyla dolu o sırada.. Neyseki geçmiş :) İnsanın evliliğini bitirir vallahi bu komşular en iyisi takmayacaksın.. Höykürmediğimiz sürece kim neyi duyuyosa duysun açıkçası hiiiiiç umrum olmaz :KK66:
Aman Allah korusun,zaten böylesi komşular düşman başına 😁 ama aynen abartmadigim sürece kime ne yani ister duşa girerim ister yerde,ister duvarda sevişirim :KK70:
Ahhahahahaha
Yapıyor ki yapmıyor değil
Sadece en aza indirdi :KK70:
Bende hiç yok sanmıştım iyi bari :KK8: :KK70:

Herkes 6 saate takılmış , hiç mi 6 saat boyunca sevismediniz ayol 😂😂

Konu sahibi anlatiminiza çok güldüm , dilerim bir çözüm bulursunuz

Bi yerimize 300 beygirlik bi motor taktırırsak o dediğin belki mümkün olabilir bacım😳
Ayol benim yarım saatte hışırım çıkıyor😂

Son düzenleyen: Moderatör:
komsu degilim yorumcuyum s3ni ilgilendirmez baci kendin diyorsun yalitimi cok diye hersey duyuluyor miletin yaptigi sey sizi ilgilendirmez benide ilgilendirmez
Fakat şöyle de bı durum var o binada yasiyorlarsa yalıtım yoksa onlarda bunun bilincindedir. İlişkilerini ona göre sekillendirebilirler. Yada sexden vazgecemiyolarsa ses gitmemesi için çözüm bulabilirler. Yani duvara bardak dayayıp dinlemiyor konu sahibi de sonuçta. Sokakta biri sevisse o da der ki sanane sokak senin mi.
konu sahibine verdiğiniz tepkiye anlam veremedim.

Fakat şöyle de bı durum var o binada yasiyorlarsa yalıtım yoksa onlarda bunun bilincindedir. İlişkilerini ona göre sekillendirebilirler. Yada sexden vazgecemiyolarsa ses gitmemesi için çözüm bulabilirler. Yani duvara bardak dayayıp dinlemiyor konu sahibi de sonuçta. Sokakta biri sevisse o da der ki sanane sokak senin mi.
konu sahibine verdiğiniz tepkiye anlam veremedim.
bende burda olmayan kiybet edilen arkadasin adina vetdim cevabi:)

Kızlar sabah saatin altısı ve ben yine uyuyamadım. Kısa bir zaman önce taşındık. Apartmanda aslında sitede az sayıda komşu var. komşum ile odalar yanyana mi nedir bilemedim ama kaç zamandir sürekli sevisme sesleri inlemeler ahlamalar. Çok bağırıyor diyemem ama duvarlar öyle inceki telde konuşulanları duyuyorum hoparlör açık konustugunda. Enistede hiç aman vermiyor. Gece 12 den sabah altıya kadar her cuma ctsi ve pazar. Haftaici gene insaflilar haftada iki gün sadece ve gece 12de bitmiş oluyor.sanirim diğer günler enişte yok. Odayı değiştirip salonda yatayım dedim çünkü başka oda yok ama ordada çekyat var belim ağrıyor.

Şimdi ben hiç samimi değilim, bu da nasıl söylenir bilmiyorum çok cici bı kız.zaten sesi de kız çıkarıyor bi de adam ahlasa hepten yanmistik. Altı saat durmadan inleme sesi duymak sinir bozucu. Üstelik galiba numara da yapmıyor kız bu daha sinir bozucu. Çok yalnızım la..

Kız bekar sanırım erkek arkadaşı ya da nişanlısı. Bu yüzden konuşmak daha zor gelecek.

Ne yapsam kızlar? Aha yine başladılar.
Yuh 6 saat mıııı. Wuwwwww. Dırek duvarı tıklat ben dırek duvara bısey vururdum hele sımdı bebegım var. Bı ses gelse allahhhh kıyameti koparırım. Yanlışlıkla zile basanlara neler edıyom 😂😂😂

Aman Allah korusun,zaten böylesi komşular düşman başına 😁 ama aynen abartmadigim sürece kime ne yani ister duşa girerim ister yerde,ister duvarda sevişirim :KK70:

Bende hiç yok sanmıştım iyi bari :KK8: :KK70:
Erkekler bayanlar hamile olunca bir hasssaslasiyormis onu farkettm :)
Sen ilklerde böyle değildin dedm insan yaşı geçtikçe korkuları artıyor falan dedi

Baya bir ayrı yatalim dedi :D hahahabsbshanab

Bence bas bas bagirmiyorlarsa uyaracak bir sey yok, yan komsunuz bebekli de olabilirdi, geceleri ahlayan inleyen bir hasta da, asiri gurultu olmadikca komsuya laf sokmak merakli koftecilik gibi geliyor bana

Back
X