Sevişme Kazaları !!!

tekerlekli sandalye hikayesini duymustum.daha neler duyacaz acaba.
birde su kasilip kalma durmundan bende cok korkarim Allah muhafaza

inanamıyorum ya ne enterasan ve komik durumlar
aman Allah korusun ya
ama çok güldüm ya hepsi birbirenden komik

haydar dumenın kosesınde kumustum yaa kadın mazosıstmıymıs neymıs esının penısıne acı pul bıber dokuomus ole ılıkıye gırıyomus gulmekten karnım agrımıstı yaaaa:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bir seferinde benim de içimde kalmıştı prezervatif. nerdeyse korkudan ağlıycaktım. neyse ki eşim çıkarmıştı.

vallahii pricirvitif kaldı benim içimde biz adamla yana döne arıyoz odanın içinde yatağın altına falan bakıyoz sonr eşime dank etti heralde yat içine bakıcam dedi ay korkunçtuuuu......o gün bugün kullanmayız...

:roflol:ay iğrenç bi durum allah korusun iyyyyyyyyyy:Saruboceq:

kızlar bu kasılma olayınının caresini yaşlı bir teyzemiz şöyle anlatmıştı...
o anda yani kasılma anında banyoya giderek buz gibi duşun altına girdiğinde o şoklamayla düzeliyormuş...
aklınızda olsun :)

ya bu olay benim eski erkek ark başına gelmiş arkadaşlar bana analtmıştı gül gül öldüm zaten o benim ateşimi söndüremezdi o yüzden ayrılmıştım ama ama bu yazıyı okuyunca bi daha aklıma geldi yine gülmekteyim ya aynı o da gitmiş banyoda buz falan koymuş o kızın yerinde olmak istemezdim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

NE VARSA ESKİLERDE VARRRR İİEEHHHEEİ
kaydirigubbakcemile2

ayyyy ne kötü bir durumdur bu yaaaaaa
Allahım korusun böyle bir durumdan
ama güzel bak caresinide bilmek lazım ne olur ne olmaz basımıza gelirse napcamızı bilelim a.s.

canim yaaa cok guldum koptum valla.neler oluyor hayatta:roflol::roflol::roflol:

bi arkadas okumuş haydar dümene sorulan bi soru: kız arkadasımla fantazi yapalım diye deodorant şişesini soktum içine ama kapagı içinde kaldı 3 gündür içinde ne yapmalıyız demiş haydar dümenden gelen cevap şu : daha iyiya yavrum dogal korunma yöntemi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…