Sevişme Kazaları !!!

insanlar nekadar ahlak.... olmuslar bu kadın hiçmi erkek görmemiş anacım bu işin nerde nasıl yapılacagı ilgili cık cık kesin gavurdur bu kadın cünkü onların ne nimete nede mahremiyete saygıları yok ki:1no2::1no2:

ben de gazetede okudum. bir adam köpeğiyle cinsel ilişkiye girmiş. sonra köpek kasılmış öylece kalmışlar. adam bir şekilde sağlık ekiplerine haber vermiş. ama iki aşığı(!) ayırmak mümkün olmamış ve adam ölmüş.

rezillik diyemesemde çünki normal ve olası şeyler allah başa getirmesin ama romada da nasıl kalınır yaşamak lazım hahahaa

o halde nasıl gidilir ki banyoya kadar :roflol:

bende yanlışlıkla kasıklarına vurmuştum çok kızdı yaa butun şehveti gitti yazık oldu

şaka gibi yaa :dance::dance::dance:

Allah kimseye vermesin böle bir durum bende duymuştum bizim bi abla anlatmıştı,battaniye arasında dra götürmüşlerdi gelinle damadı,
Allahım koru yarabbim...

aslında doktor iyi bir doktormuş hem rahatsızlığını gidermiş hemde bilgilendirici tavsiyelerde bulunmuş ilgilenmiş yani dimi ama off yaa nasılbişey bunlar yaa:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…