- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Herkes sevgilisiyle bir şeyler yaşamak zorunda değil ki. Dini hassasiyetleri vardır,yetiştirilme tarzı öyledir vs. vs.Sen sevgili değil arkadaş istiyorsun.
Normal arkadaştan sevgiliyi ayıran şey birşeyler paylaşmak.
Sen sevgili değil arkadaş istiyorsun.
Normal arkadaştan sevgiliyi ayıran şey birşeyler paylaşmak.
Bu adamdan ayrılmayıp evlendiğinizi ve biçok kadının yaşama ihtimali olan vajinismusu yaşadığınızı ve cinsel ilişkiye giremediğinizi düşündümde.. Size nasıl baskı uygulayabileceğinizi hayal edebiliyor musunuz? Daha sevgiliyken bağırıp çağırıp hakaret etme haddini nasıl verebiliyorsunuz?Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Ya ben bu tür konularda çift taraflı düşünüyorum eğer kısa süreli ilişki olsaydı (1-2 ay gibi) konu sahibi haklı derdim ama şu konuda erkeğe hak verdiğim tek konu 1 sene birlikteler arzulaması ve bir şeyler yaşamak istemesi normal ama karşı taraf istemediği halde bu israrını devam ettiriyorsa direkt ayrılık sebebi benim açımdan. Bu evlilik öncesi cinsellik herkese göre değişiyor mesela ben ciddi düşünüyorsam önce ten uyumuna bakarım ki bu benim için önemlidir. Konu sahibinin arkadaşı da zaten manipulator birine benziyor... İki tarafta beklentilerini karşılayamıyorsa ilişkinin sonlanması daha iyiBen sizinle aynı düşünce yapısında olsam bu davranışı beni soğuturdu. Bir de her istediği olmadığında demek ki böyle çocukça tavırlara girecek diye düşünürdüm. Zaten 1 yıllık bir birliktelik cicim zamanlarında böyleyse ilerisi daha zor olabilir
Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Hayır erkek haksız, kızın istemediğini bilerek sevgili olmuş. Şimdide zorla kıza istediğini yaptırmaya çalışıyor. Erkek kızla çıkmadan önce kendi dürtülerinin ve isteklerinin ne olduğunu bilerek davranacaktı. Muhtemelen ya nolucak ileride yaşarız birşeyler kafasıyla bu ilişkiye yatırım yaptı şimdi de şekeri eline verilmeyen çocuk gibi ağlıyorYa ben bu tür konularda çift taraflı düşünüyorum eğer kısa süreli ilişki olsaydı (1-2 ay gibi) konu sahibi haklı derdim ama şu konuda erkeğe hak verdiğim tek konu 1 sene birlikteler arzulaması ve bir şeyler yaşamak istemesi normal ama karşı taraf istemediği halde bu israrını devam ettiriyorsa direkt ayrılık sebebi benim açımdan. Bu evlilik öncesi cinsellik herkese göre değişiyor mesela ben ciddi düşünüyorsam önce ten uyumuna bakarım ki bu benim için önemlidir. Konu sahibinin arkadaşı da zaten manipulator birine benziyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?