- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
1 haftada senden bunları istiyorsa senle niye sevgili olduğu apacık ortada değilmi höst de yolver gitsin adamın amacı bellibiri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
eminimHer sevişmek isteyen sapık değil de 22 olduğunuza eminmisiniz?
O zaman şundan da emin olun 1 hafta sevişmek için bence erken,kimisi bir saatte tanıdığı biri ile de birlikte olabilir ama sadece yaşamak için yaşar,senin tabuların var mı bu konuda kuralcı mısındır bilemem ama ben bunun çok özel bir şey olduğunu önüne her gelen adamla yaşanmaması gerektiğini ve özellikle de insanları tam anlamıyla sevmeden tanımadan olmaması gerektiğini düşünüyorum.eminim
Ayy ne saçma soru? Sapık mı beni mi arzuluyor ne yapmalıyım?? Biz nerden bilelim sapık mı değil mi.. Şaşırdım halbuki yeni üye değilsin.. ben yine de biraz kıllandım.
Al benden de o kadar :/
Ayy ne saçma soru? Sapık mı beni mi arzuluyor ne yapmalıyım?? Biz nerden bilelim sapık mı değil mi.. Şaşırdım halbuki yeni üye değilsin.. ben yine de biraz kıllandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?