- 3 Mart 2014
- 2.293
- 3.533
- 358
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
sen de istiyormusun ?biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
Sonra dunki konu gibi hamile miyim dite konu acarsiniz 1 ay sonra . Afedersiniz ama cok cahilce konusuyorsunuzbiri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
Akli basinda bi insan... cok sukur. Anlamiyorum ya. Bilmiyorum ister sacma desinler ister dogru. Cok ozel bi durum deil mi bu ya bu kadar basit olabilir mi? 1 hafta tanidigim biriyle sevismeli miyim? Ne kadar sacma sapan bi soru buSevişme. kendini kullandırma sende onu kullanma
gençler kendinize gelin
burda daha da basit olan konular gördüm. ben geleceğiömiz adına üzgünüm. gidişat ve düşünceler kötüAkli basinda bi insan... cok sukur. Anlamiyorum ya. Bilmiyorum ister sacma desinler ister dogru. Cok ozel bi durum deil mi bu ya bu kadar basit olabilir mi? 1 hafta tanidigim biriyle sevismeli miyim? Ne kadar sacma sapan bi soru bu
Cok haklisiniz. Nasil bi gelecek bekliyo evlatlarimizi bilemiyorum... allah akil fikir versin.burda daha da basit olan konular gördüm. ben geleceğiömiz adına üzgünüm. gidişat ve düşünceler kötü
biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?