• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevişmek istiyo ??

Nerden anladın sevısmek ıstedıgını? Açık açık soyledı mi ben sevıscem diye yoksa opusmeyı sevısmeye mı bağlamaya çalışıyor. Sevısme dıyınce hemen konuya dalasım gelıyor :halay::halay:

Yahu benim anlamadığım bu "hadi yapayım madem" deyip yapılabilecek bir eylem mi?
Birinden hoşlandın, sevdin, zamanla aranızda tutku da oluştu cinsel çekimle yakınlaşılan bir şey "sevişmemde sakınca yokmuş" diye adamla ilk buluşmada sevişilecek şey mi? Hiç akıl yok mu Allah aşkına?

Arzuluyor da sapıkça mı bilemem.
1 haftalık ilişki daha oturmamıştır. Sen de arzuluyorsan yaşam tarzına uyuyorsa yaparsın yok ben aşkından/aşık olduğumdan yani sapık olmadığından emin olmadan yapmam diyorsan beklersin, evlenmeden yapmam diyorsan da yapmazsın.

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
Sonra dunki konu gibi hamile miyim dite konu acarsiniz 1 ay sonra . Afedersiniz ama cok cahilce konusuyorsunuz

Sevişme. kendini kullandırma sende onu kullanma
gençler kendinize gelin
Akli basinda bi insan... cok sukur. Anlamiyorum ya. Bilmiyorum ister sacma desinler ister dogru. Cok ozel bi durum deil mi bu ya bu kadar basit olabilir mi? 1 hafta tanidigim biriyle sevismeli miyim? Ne kadar sacma sapan bi soru bu

Akli basinda bi insan... cok sukur. Anlamiyorum ya. Bilmiyorum ister sacma desinler ister dogru. Cok ozel bi durum deil mi bu ya bu kadar basit olabilir mi? 1 hafta tanidigim biriyle sevismeli miyim? Ne kadar sacma sapan bi soru bu
burda daha da basit olan konular gördüm. ben geleceğiömiz adına üzgünüm. gidişat ve düşünceler kötü

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım

Bu nasıl soru ki şimdi ?
Cevap 2'cisi ise sevinip sevişecek misiniz ?

Bu bukadar basite alınacak bir mevzu değil !!!

siz seviştikten sonra ağlamayacak,kendinizi "kirli" hissetmeyecekseniz;karşınızdaki kişi de istediğimi aldım moduna girmeyecekse sevişin. buna böyle anlamlar yüklenmesini gereksiz buluyorum iki taraf da gereken olgunluktaysa.

Back
X