• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevişmek istiyo ??

Vala bacım niyeti belli bir hafta ya tövbe yarabbim ğöster ama elletme diyicem :halay:şaka bi yana mesafeni koy bacım yoksa ilerde sen üzülürsün

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
1 ayda bu yapilirmi. Cicek gibi ustunuze dusmesi gerek kirarmiyim diye. Amaci farklida olabilir dikkat edin

Tam Güzin abla sorusu olmuş bu. Biz nereden bilelim adamın niyetini?
Bakın evlilik öncesi ilişki yaşayabilirsiniz gayet doğal,tercih meselesi ama ayrıldığınız an dünya başınıza yıkılmayacaksa yaşayın. Ayrılınca kullanıldım demeyecekseniz yaşayın.
Bu tip düşünceleriniz varsa evlenmeden girmeyin bu işlere.

Sevişmek normal.. Onu biliyoruz.. Tamam güzel ok.... İyi de 1 haftalık sevgili olunca sevişmek nedir yahu... Ne yaşadın.. Değer mi o adamla sevişmeye..sana dokunmayı hakediyor mu? Şu yeni nesil sevişme olayını çok yanlış anlamış ya.. Yazık üzülüyorum.. Her bulduğunla sevişirsen bir gün hamile kalıverirsin.. Dilerim olmasın.. Çünkü biliyorum ki aldıracaksın.. Sevişmenin sorumluluğunu kaldıramayacak olan kimse sevişmesin.. Ayrıca da lütfen korunsun...

Eşimle 3 sene sevgiliydik. Nişanlandıktan sonra sevişmek için ısrarcı oldu. Beni arzulamadı mi ki ?? :emir_bebek:

acaba tv seyrederken o artistleri 4.bölümde arzuluyormudur?
mesela maç seyrederken kaslı adamlardan etkileniyor olabilir mi?
ya hu sevilmeyi sayılmayı önemseyin.
insanlıgını ölçün.
sevişmek/hamilelik/kürtaş/tehdit sonra geçmişimden utanıyorum
şimdi ki sevgilime anlatsam mı kocamı kandırıyorum
ohooo kadınlık belden aşagıda yaşansaydı kimse zorlanmazdı deger görmedigi için

Eşimle 3 sene sevgiliydik. Nişanlandıktan sonra sevişmek için ısrarcı oldu. Beni arzulamadı mi ki ?? :emir_bebek:
E adam ne yapsındı.? Beklemiş o kadar.. İş ciddiye binince içindekileri de çıkarmış dışarı.. O arzulamıştır ama beklemeyi bilmiş belli ki helal:)

Kuzucu m o yasta erkeğin çoğunun beyni ile çukurunun yeri terstir
Bak isine bırak gitsin

sevişmek istiyorsan seviş niçin sapık oldu hemen çocuk :D hormon, istek, arzu, ihtiyaç, aşk, sevgi her şey olabilir

Yaş normal isteyebilir de daha ilk haftadan bunu dile getirmesi art niyet uzak dur o adamdan. Sevgili olun sevin duygular yönlendirsin sevişecekseniz de öyle ilk haftadan ben istiyorum gel sevişelim kesinlikle ciddi değil .

biri var hayatımda 1 aydır filan konuşuyoz . ben 22 o 23 yasında.
1 haftadır fılan sevgiliyiz .
beni öpmek dokunmak istiyo sevismek vs bu sapıklıkmı yoksa benimi arzuluyoo . napmalıyım
Evlenmeden yapmamalısın, kısa net! Sonra kötü sonla biten hikayeler okumak istemiyorum:işsiz:

Back
X