Seviyor mu sevmiyor mu anlayamadım:(

havin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
70
0
86
İstanbul
mrb arkadaşlar kısaca anlatmaya çalışıyım konuyu:) netten biriyle tanıştım 8 ay önce fln öncelerde arkadaştık sadece ama her an msjlaşıoduk fln 1 aydırda birlikteiz seviyo gibi davranıyo ama elimi bile tutmuyo. sorduğumdada cvp veremio bilmiorum masum geliosun fln dio. sizce ne yapmaya çalışıo? ben düşünüorum bulamıorum...:26:

evet yaşınıza bağlı küçükseniz normaldir.hem 1 ay erken bir süreç ben 17 yaşında erkek arkadaşımla tanıştım şu an 19 yaşındayım ve bir yıl elimi tutmadı ben onun beni asla sevmediğini düşünmedim aksine beni masum görüyor değer veriyor diye düşünmüştüm ve mutlu olmuştum bu işler zamanla olur zaten ve olması gerekende budur bence...üzülme yani

not:bu arada erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük

Son düzenleme:
25 yasındaım ben ama bende masum düşünüo die mutlu oluorum ama bi yandanda acaba bişey hissetmiomu die düşünmedende edemeiorum.. bu erkekler ne yapsalar yaranamıolar

ne güzel işte bu devirde öyle erkek bulmak çok zor valla kaçırmayın derim.şimdilerde hemen öpmeye, sarılmaya, kabaca bi tabirle hemen ellemeye çalışan adamlarla dolu etraf. üstüne atlamadığına, her şeyi yavaştan aldığına sevinmelisin. belli ki sana değer veriyor, sağlam adımlar atmak istiyor, o kadar masum görüyor ki, aşkınıza cinsellik adına adımlar atarak saflığını bozmamaya dikkat ediyor. bazı adamlar da böyledir işte =) bence sabırlı ol her şey zamanında güzeldir ve her şeyin zamanı muhakkak gelir. o zamanlarda daha anlamlı daha özel daha unutulmaz olur sizin için

25 yasındaım ben ama bende masum düşünüo die mutlu oluorum ama bi yandanda acaba bişey hissetmiomu die düşünmedende edemeiorum.. bu erkekler ne yapsalar yaranamıolar

bu devirde böyle erkek bulmak zor amacı yararlanmak değil yani...bulduysanız kaçırmayın(benimki de böyle ben kaçırmadım)

çok sewındım sizinde böyle düşünmenize kızlar tşk ederim cwp werdiğiniz için. kafamı karıştıranlar olmuştu çünki şimdi fikirlerinizle emin oldum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…