- Konu Sahibi nehirimmmmmmm
-
bu annelerimiz niye böyle kafamızı karıştırırlar ki durduk yere :))
bana annen seni paylaşamıyo gibi geldi kvnin ilgisini kıskanmış olabilir ana yüreği sonuçta :))
ne yaparsan yap kayınvalideler gelinleri asla sevmezler. şimdi olmasa bile ilerde mutlaka bi açığını bulup sıkıntı çıkaracak zaten.
ben o kadar katı olacağını düşünmüyorum ii kaynanalar da var sonuçta benimki çok ii demiyorum ama açık aradığını da düşünmüyorum
kızlar gunaydın siteyi uzun zamandır takip ediyordum aranıza yeni katıldım. 2.5 yıllık bi ilişkim var 1.5 aydır da nişanlıyız. tum ailesi ile sevgiliyken tanıştım. ben soğuk yapıya sahip bir insanım yani oyle canım cicim olamam kv demde öyle seviyeli bi ilişkimiz var bana göre iyyiz ama sorun annem kv seni sevmiyo hiç ilgilenmıyo sen mutlu değilsin ama mutluluk oyunu oynuyorsun diyo. bana göre öyle değil ama oyle deyınce ben de kendimi sorguluyorum. kv dem kızım falan diyo (sevgiliyken hiç dememişti de) benim sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyo turşu falan benle vedalaşırken ağladı geçen sevmese boyle davranmaz diye duşunuyorum sizce. ben çok tedirgin oluyorum işte annem ve kvdem birlikteyken şimdi bayramda da bir araya geleceğiz ayrı şehirlerdeyiz bu arada biz onlara gideceğiz sık sık da bir araya gelmiyoruz haftada 1 veya 2 telde konuşuyoruz. bence aramız ii
teşkkür ederim şimdiden kızlar..
kimse kimseyi öyle çok sevmiyor bu devirde.sevmesin yerini bilsin ve saygı duysun.anneniz olaya çok cahilce ve kıskançça yaklaşıyor haberiniz olsun
oyle tabiki canım kimseyi bilemezsin yaşadıklarını da sen de haklısınvalla bende senin gibi düşünüyordum yeniye kadar ama beni tanısan ve yaşadıklarımı bilsen ne demek istediğimi anlarsın. umarım hayat beni yanılttığı gibi senide yanıltmaz
Anneniz neden,nasil kafanizi karistiriyo anlayamadim acikcasi...Siz olayin farkindasiniz,yani ben soguk bi insanim KV demde öyle diyosunuz ki kadin yinede anlattiginiza göre baya bi ilgileniyor sizinle,surat asip hic arama sorma yapmiyorki...Anneniin KV koluna ir demesi falan cok sacma ,nisanlim varken babane KV deden diyesimgeldi ya neyseee :))...Yani siz bu halinizden memnunsunuz zaten fazla samimiyet sevmiyosunuz ve olmamasida inanin daha iyi ilersi icinde ...Dertsiz Basinizi derde sokmaga ugrasiyor gibi Anneniz,bencede kiskanclik var ve dikkat edin sizi kiskirtiyor...Tabiiki Annenin yeri baska ama KV lede baska sorunlariniz yoksa bence mesafeniz suanda ideal böyle gecinip gidin,yalanci samimilik nekadariyi giderki...Kafanizi karistirtmayin,anne ben böyle memnunm halimden arayip sormasi yetiyor deyin...
teşkkr ederim canım yorumun için ben elimden geleni yapıyorum doğalım kvdeme karşı içimden ne geliyosa oyle davranıyorm bi sorunum yok kvdemle ama anneme karşı var işte annem boyle deyince bnde kendimi sorguluyorum bir şeyler kötü gidiyor da ben ii görmek istediğim için mi öyle görüyorum diye. nişanlıma soruyorum saçmalama diyo annem seni seviyo sevmese anlarım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?