seviyor mu sevmiyor mu

nehirimmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
40
0
6
Antalya
kızlar gunaydın siteyi uzun zamandır takip ediyordum aranıza yeni katıldım. 2.5 yıllık bi ilişkim var 1.5 aydır da nişanlıyız. tum ailesi ile sevgiliyken tanıştım. ben soğuk yapıya sahip bir insanım yani oyle canım cicim olamam kv demde öyle seviyeli bi ilişkimiz var bana göre iyyiz ama sorun annem kv seni sevmiyo hiç ilgilenmıyo sen mutlu değilsin ama mutluluk oyunu oynuyorsun diyo. bana göre öyle değil ama oyle deyınce ben de kendimi sorguluyorum. kv dem kızım falan diyo (sevgiliyken hiç dememişti de) benim sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyo turşu falan benle vedalaşırken ağladı geçen sevmese boyle davranmaz diye duşunuyorum sizce. ben çok tedirgin oluyorum işte annem ve kvdem birlikteyken şimdi bayramda da bir araya geleceğiz ayrı şehirlerdeyiz bu arada biz onlara gideceğiz sık sık da bir araya gelmiyoruz haftada 1 veya 2 telde konuşuyoruz. bence aramız ii
teşkkür ederim şimdiden kızlar..

anneler genelde yanılmaz sende ne kadar sevildiğini evlenince anlarsın, onun ak dediğine kara de bakalım acaba olgun mu karşılıyo el kızı mı oluyosun

Çok içliı dışlı olmamak her zaman sana artı kazandırır. Hem kadın daha ne yapsın? Haftada 1-2 kere konuşmak bile bana göre fazla bence sen bildiğin gibi davran.
Annen neden k.validenin seni sevmediğini düşünüyor? Hangi hareketleri yüZünden?

bu annelerimiz niye böyle kafamızı karıştırırlar ki durduk yere :))

bana annen seni paylaşamıyo gibi geldi kvnin ilgisini kıskanmış olabilir ana yüreği sonuçta :))

benim annem çok ilgilidr kv oyle değil o benle ilgilenmıyo ben onla mesela bi orne vereyım çarsıya gittik biz hep birlikte ben nişanılmla yurudum annem diyo git kvdenin koluna gir onla ilgilen ama kadın benden boyle bir şey beklemiyo annem benden gereksiz bi ilgi gostermemi istıyo ben yapmıyorum kvdem de yapmıyo

ben o kadar katı olacağını düşünmüyorum ii kaynanalar da var sonuçta benimki çok ii demiyorum ama açık aradığını da düşünmüyorum

valla bende senin gibi düşünüyordum yeniye kadar ama beni tanısan ve yaşadıklarımı bilsen ne demek istediğimi anlarsın. umarım hayat beni yanılttığı gibi senide yanıltmaz

kimse kimseyi öyle çok sevmiyor bu devirde.sevmesin yerini bilsin ve saygı duysun.anneniz olaya çok cahilce ve kıskançça yaklaşıyor haberiniz olsun

kimse kimseyi öyle çok sevmiyor bu devirde.sevmesin yerini bilsin ve saygı duysun.anneniz olaya çok cahilce ve kıskançça yaklaşıyor haberiniz olsun

bende annem için tam boyle duşunuyorm işte ya zaten ben beni sevsin çok sevsin falan diye bi kaygım yok ben fazla samimiyetten hoşlanmam zaten annem kafamı karıştıryo

ben de beni çık sevdiğini düşünüyordum yanına gitsem tüm günümü onla geçirsem dünyada benden iyisi yok sağolsun kuş sütüyle besleyecek nerdeyse ilgiyi misafiri çok seviyor, ama gitmesen erkek arkadaşımla bir gezelim desek kıyamet kopuyor(muş) ben de artık gitmiyorum da az arıyorum, çünkü yaptıkça da beklentinin arttığını kimseyi memnun edemediğimi fark ettim eskisi kadar içimden gelmiyor ne yapayım ona mı bağlayayım tüm ömrümü. arada giderim gönlünü hoş ederim tamam ama bir yere gittiğimizde niye beni götürmediniz diye kızıyorsa da burada artık bir sorun var. he bu arada artık çok aramıyorum diye de sitemin bini bir para, eskiden çok titiz davranır en ufak bi sitem etmesin diye her istediğini yapmaya çalışırdım. şimdi beni aramıyorsun dedikçe daha çok arayamıyorum. bu baskı da bende ters tepti.
sen memnunsan böyle devam et ama çok da aşırı ilgilenme bence sonradan yaptığın iyi şeyler standart olmaya başlar mecburmuşsun gibi olur.

Anneniz neden,nasil kafanizi karistiriyo anlayamadim acikcasi...Siz olayin farkindasiniz,yani ben soguk bi insanim KV demde öyle diyosunuz ki kadin yinede anlattiginiza göre baya bi ilgileniyor sizinle,surat asip hic arama sorma yapmiyorki...Anneniin KV koluna ir demesi falan cok sacma ,nisanlim varken babane KV deden diyesimgeldi ya neyseee :))...Yani siz bu halinizden memnunsunuz zaten fazla samimiyet sevmiyosunuz ve olmamasida inanin daha iyi ilersi icinde ...Dertsiz Basinizi derde sokmaga ugrasiyor gibi Anneniz,bencede kiskanclik var ve dikkat edin sizi kiskirtiyor...Tabiiki Annenin yeri baska ama KV lede baska sorunlariniz yoksa bence mesafeniz suanda ideal böyle gecinip gidin,yalanci samimilik nekadariyi giderki...Kafanizi karistirtmayin,anne ben böyle memnunm halimden arayip sormasi yetiyor deyin...

teşkkr ederim canım yorumun için ben elimden geleni yapıyorum doğalım kvdeme karşı içimden ne geliyosa oyle davranıyorm bi sorunum yok kvdemle ama anneme karşı var işte annem boyle deyince bnde kendimi sorguluyorum bir şeyler kötü gidiyor da ben ii görmek istediğim için mi öyle görüyorum diye. nişanlıma soruyorum saçmalama diyo annem seni seviyo sevmese anlarım diye

Ah guzel kardesim kendine sorun ariyosun bence sen forum takibi yapmiyosun heralde ne kayinvalideler var birazcik sevecen davranip ilgi gosterince basimami cikar zannediosun bence sen sirf arada resmiyet olsun diye kendini kasiyosun relax ol nabza gore serbet vermesini bil o zaman daha mutlu olursun esler anneleriyle iyi gecinenleri severler unutma annen beni sevmiomu diye didikleme aklina sokma sevdiginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…