- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi izmirinsani
-
Okurken seni kardeşin sanacak,ikinizi birbirinize karıştıracak gibi bişeyler demenizi bekledim
Bırakın konuşsunlar,sizi dinleyecek gibi görünmüyor. En azından iradeli davransın
Ilk bulusma da öpüşme cok hızlı geldi bana.. birde böyle insan bir anda avm de gördüğü kıza tlf falan kirk yildir taniyor gibi.. pek aklima yatmadi benim
İlk buluşmada öpüşmeye kadar ''belki'' dedim ama,adamın niyeti bozukmuş.
ilk buluşmada öpmek...nıyetının hıçte masum olmadıgını gösteriyor bence..ayrıca 3-4 gun kardesınınız nıye engelledı sildi? önemli birşeyler oldu demek???
Kac yasındakı kardesınız bu kadar baskı kurup endıselenıyosunuz onun ıcın?
Benimde ikiz oğullarım var henüz 1 yaşındalar. Sizin gibi sahip çıkacaklar mı birbirlerine. Duygulandımcanımm 27 yaşındayız. ikiziz. ikizim olduğu için endişe ediyorum. kardeşlik başka. ama ikizi olanlar bilir. ikiz olmak bambaşka. o=ben
İlk bulusmada opecek kadar bir samimiyet olduguna inanmak, bir hoslanti için tüm AVM yi didik etmek, avm de bunalirlar mi sapik gibi gorunur muyum demeden pesinizi birakmamak ve kisa süreç içinde beni birakma diye yalvaracak hale gelmek saplantili ve sorunlu bir kişiliğin özellikleridir. Bana hic güven vermedi inanin.
Böylelerinden bi halt olmuyo emin olun
Benimde ikiz oğullarım var henüz 1 yaşındalar. Sizin gibi sahip çıkacaklar mı birbirlerine. Duygulandım
sanki kardeşimin 40 yıllık dostu gibi bittimi işin dedi gelip. kardeşim de salakkkk evet bitti kasadayım çıkıyorum şimdi dedi.
ikide bir bunu vurgulaman da bana tuhaf geldi dogrusu : )kardes kardestir, ha ikiz ha degil, ikisi de candir..canımm 27 yaşındayız. ikiziz. ikizim olduğu için endişe ediyorum. kardeşlik başka. ama ikizi olanlar bilir. ikiz olmak bambaşka. o=ben
Kardeşin genel olarak nasıldır?
Burada ki muhabbet çok hoş değil. Senin tavrın olması gerektiği gibi.
Ama kardeşin de ilk kez böyle olduysa belki gerçekten etkilenmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?