- Konu Sahibi izmirinsani
-
kardeşim hoş ve güzeldir. (kendimi anlatıyor gibiyim )
akıllıdır aslında zekidir. ama başına ilk kez böyle bir şey geldi.
ayrıca bir şirkette insan kaynakları departmanında çalışıyor.
bu arada bu çocuk da bir şirket de muhasebe müdürü.
öyle boş beleş işsiz güçsüz değil yani.
Endişeni anlayabiliyoruz :)
Çok hızlı başlamışlar, biraz ağırdan alsalar belki çok güzel bir ilişki başlar. :)
Evli olduğunu söylemesen kardeşini o çocuktan kıskandığını düşünürdüm.
O derece abarttığını düşünüyorum.
Bırak kardeşin kendi yaşayıp görsün.
Sen ne kadar anlatsan da kendi yaşayıp görmedikçe anlamayacak...
yok canım eviliyim ve çok seviyorum eşimi...
bizde öyle şeyler olmaz...
Kardeşiniz etkilendiyse çok bırakın dewam etsin ama kardeşiniz iradesine sahip çıksın...
Çünkü karşı taraf hızlı birazz
Şirket sahipleri bilem sapık oluyor bıraksın bu lafları muhasebe müdürüyüm felan demeyi...EVET CANIM AYNEN... BİR DE DEMİŞKİ. HAYAT ÇOK HIZLI VE BENİM KAYBEDECEK ZAMANIM YOK. SANA AŞIK OLDUM DİYORMUŞ. SEN BIRAKSAN BENBIRAKMAM SENİ.. YILLARDIR HİSSETMEDİĞİM DUYGULAR BUNLAR FALAN.... BEN Bİ ŞİRKETİN MUHASEBE MÜDÜRÜYÜM.SAPIK MI DURUYORUM ORDAN ,AMA AŞIK OLDUM SEN BUNU ANLAYAMIYORMUSUN DEMİŞ..
Anlıyorum benın kardesımın sozlususde ıkız onun ıkIzıde devamlı mudahele eder bence bu kadar baskıcı olma emının ıkızınde ne yaptıgının farkındadır ama sızdrn fıkır ısterse o baska tabıöcanımm 27 yaşındayız. ikiziz. ikizim olduğu için endişe ediyorum. kardeşlik başka. ama ikizi olanlar bilir. ikiz olmak bambaşka. o=ben
Benim eşimin de ikizi var, müdahale etmezler kimse kimsenin hayatına.
izmirinsani'da müdahale etmiyor bence, sadece çok fazla endişe ediyor kardeşinin üzülmesinden. Ki haklı bana göre. Ne idüğü belirli olmayan biri kardeşine bu kadar musallat olunca insan ister istemez içkillenir.
Koruma iç güdüsü tamamen.
benim basima da boyle bise gelmisti, okuyunca o aklima geldi simdi. unideyken, bir mekanda birisi gelmisti yanima, aynen boyle yapismisti. tanisalim, oturalim , kahve icelim filan. Yanimda da beni cekistiren arkadasim vardi sizin gibi. Msn vardi o zamanlar, telefon vermeyince MSNini verdi zorla, nyse sonra ekledim filan. gorustuk snra, Cocuk aynen boyle ilk bulusmada hemen elimi tutmak istedi, minderli filan bir cafedeydik, gel omzuma yat, bosuna vakit kaybettirme bize filan demeye basladi. Sapik misin dedim topukladim direk.
Sonralari internette okudum (muhabirdi, ondan egzotik gelmisti zaten :), evlenmis diye haber yapmislardi, sapik mapik ama, evlenmis biriyle iste :) iyi biri miydi ama hala emin olamiyorum.
hehe :) esiniz tehlikeli diilmis demekki, bak evlenmissiniz. Aslinda, cok da bu el tutma konusuna takilmamak lazim, el tutmak da cok sakinca gormuyorum ama dank diye opmeye calismak tuhaf. opmek , yada gel omzuma yat, suraya uzan bilmem ne, bana cok itici gelmisti. daha dk bir, adam gel mindere uzanalim diyor. igrenc.İŞTE BEN ÇOK KORKARIM BÖYLE TİPLERDEN. ERKEKLERİN GENELİ BÖYLE MİDİR ACABA??
YAA ŞİMDİ BUNUSÖYLEDİĞİME BİLE UTANDIM. EŞİMLE İLK BULUŞTUĞUMUZDA BHU.SÜT TATLILARI VAR BİLİRSİNİZ. ORDA BULUŞTUK. SONRA TATLI YEDİK KALKTIK VE KALKAR KALKMAZ ELİMİ TUTMUŞTU... DAHA İLK BULUŞMADA. ONDAN BÖYLE KORKMAMIŞTIM ASLINDA. AMA ÖPÜŞMEK NEDİR YA. BİR DE BENDEKİ TAMAMEN KORUMA İÇGÜDÜSÜ... ÜZÜLÜR DİYE KORKUYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?