seviyor mu sevmiyor mu?

Endişeni anlayabiliyoruz :)
Çok hızlı başlamışlar, biraz ağırdan alsalar belki çok güzel bir ilişki başlar. :)

Evli olduğunu söylemesen kardeşini o çocuktan kıskandığını düşünürdüm.
O derece abarttığını düşünüyorum.
Bırak kardeşin kendi yaşayıp görsün.
Sen ne kadar anlatsan da kendi yaşayıp görmedikçe anlamayacak...

Endişeni anlayabiliyoruz :)
Çok hızlı başlamışlar, biraz ağırdan alsalar belki çok güzel bir ilişki başlar. :)

yok canım eviliyim ve çok seviyorum eşimi...
bizde öyle şeyler olmaz...

Kardeşiniz etkilendiyse çok bırakın dewam etsin ama kardeşiniz iradesine sahip çıksın...
Çünkü karşı taraf hızlı birazz

Kardeşiniz etkilendiyse çok bırakın dewam etsin ama kardeşiniz iradesine sahip çıksın...
Çünkü karşı taraf hızlı birazz

EVET CANIM AYNEN... BİR DE DEMİŞKİ. HAYAT ÇOK HIZLI VE BENİM KAYBEDECEK ZAMANIM YOK. SANA AŞIK OLDUM DİYORMUŞ. SEN BIRAKSAN BENBIRAKMAM SENİ.. YILLARDIR HİSSETMEDİĞİM DUYGULAR BUNLAR FALAN.... BEN Bİ ŞİRKETİN MUHASEBE MÜDÜRÜYÜM.SAPIK MI DURUYORUM ORDAN ,AMA AŞIK OLDUM SEN BUNU ANLAYAMIYORMUSUN DEMİŞ..

Şirket sahipleri bilem sapık oluyor bıraksın bu lafları muhasebe müdürüyüm felan demeyi...
Ben sapık biri demiyorum kendisine ama kardeşiniz dikkatli olsun hızlı gitmesin..
Acele işe şeytan karışırmış...

Fazla müdahalecisiniz, ikizsiniz tamam ama akıllarınız, iradeleriniz, hayatlarınız ayrı. Sanki kendi evliliğiniz için onun kararını dinlemişsiniz de şimdi onun hayatı için bu kadar evhamlanıyorsunuz, beğenirse devam eder, beğenmezse etmez işte, onun gönül tecrübesi daha fazla olmuş olur o kadar, adamın cebren ve hile ile öpmüş olmasından bahsetmiyoruz ayrıca. Kendisi için asla kabul edilemeyecek ve affedilemeyecek bir şey olsaydı, zaten önce kardeşiniz nefretle anar bir daha da aynı ortamda bulunmazdı.

canımm 27 yaşındayız. ikiziz. ikizim olduğu için endişe ediyorum. kardeşlik başka. ama ikizi olanlar bilir. ikiz olmak bambaşka. o=ben
Anlıyorum benın kardesımın sozlususde ıkız onun ıkIzıde devamlı mudahele eder bence bu kadar baskıcı olma emının ıkızınde ne yaptıgının farkındadır ama sızdrn fıkır ısterse o baska tabıö

Benim eşimin de ikizi var, müdahale etmezler kimse kimsenin hayatına.

izmirinsani'da müdahale etmiyor bence, sadece çok fazla endişe ediyor kardeşinin üzülmesinden. Ki haklı bana göre. Ne idüğü belirli olmayan biri kardeşine bu kadar musallat olunca insan ister istemez içkillenir.
Koruma iç güdüsü tamamen.

Valla genelde böyle çok aşık tipler dokunmaya kıyamam tarzında oluyor öyle ilk günden öpmek filan .. ikizinizde biraz iyi niyetli saf gibi geldi bana yani hemen sevgiye şefkate kanan bir insanmıdır normalde yada duygusal anlamda bir boşluk yaşayıpda kanmış olmasın adama

bu adam pek sağlam ayakkabı degıl .her ısın bır usulü vardır bu ne böyle dikkat derım.

aynen öyle canım. çok endişeleniyorum. yok kıskanıyorsun yok bilmem ne.. ne yorumlar.. ne saçma... neden kıskanayım ben onu... insan kardeşini kıskanıyorsa zaten kişiliği bozuktur.

ben sadece korurum. bu da çok normal...

bir de ikiz meselesine gelince. ikiz de ikiz de ikiz diyen hanımlar var . ikiziniz olmadığı için ne söylesem boş... o yüzden dilediğniz gibi algılayabilirsiniz...

Ona bu şekilde alarm vererek yaklaştığınız sürece sizi dinlemez, hatta çoğu şeyi anlatmaz bile. Destek olursan iyi niyetle yaklaşırsan oda bunu anlar. Kaldı ki ilk buluşmada öpüşen milyonlarca çift var. Kardeşin rahatsız olsaydı devam etmezdi. Ön yargılı olmayın. Müdahele etmeyin ama çokta habersiz olmayın. Sonuçta bu onun hayatı. Siz evlenirken eşinizi nasıl tanıdıysanız oda o kişiyi tanıyacak zamanla. Tanışma şekli belki birer sebeptir sadece.

benim basima da boyle bise gelmisti, okuyunca o aklima geldi simdi. unideyken, bir mekanda birisi gelmisti yanima, aynen boyle yapismisti. tanisalim, oturalim , kahve icelim filan. Yanimda da beni cekistiren arkadasim vardi sizin gibi. Msn vardi o zamanlar, telefon vermeyince MSNini verdi zorla, nyse sonra ekledim filan. gorustuk snra, Cocuk aynen boyle ilk bulusmada hemen elimi tutmak istedi, minderli filan bir cafedeydik, gel omzuma yat, bosuna vakit kaybettirme bize filan demeye basladi. Sapik misin dedim topukladim direk.
Sonralari internette okudum (muhabirdi, ondan egzotik gelmisti zaten :), evlenmis diye haber yapmislardi, sapik mapik ama, evlenmis biriyle iste :) iyi biri miydi ama hala emin olamiyorum.

İŞTE BEN ÇOK KORKARIM BÖYLE TİPLERDEN. ERKEKLERİN GENELİ BÖYLE MİDİR ACABA??

YAA ŞİMDİ BUNUSÖYLEDİĞİME BİLE UTANDIM. EŞİMLE İLK BULUŞTUĞUMUZDA BHU.SÜT TATLILARI VAR BİLİRSİNİZ. ORDA BULUŞTUK. SONRA TATLI YEDİK KALKTIK VE KALKAR KALKMAZ ELİMİ TUTMUŞTU... DAHA İLK BULUŞMADA. ONDAN BÖYLE KORKMAMIŞTIM ASLINDA. AMA ÖPÜŞMEK NEDİR YA. BİR DE BENDEKİ TAMAMEN KORUMA İÇGÜDÜSÜ... ÜZÜLÜR DİYE KORKUYORUM...

hehe :) esiniz tehlikeli diilmis demekki, bak evlenmissiniz. Aslinda, cok da bu el tutma konusuna takilmamak lazim, el tutmak da cok sakinca gormuyorum ama dank diye opmeye calismak tuhaf. opmek , yada gel omzuma yat, suraya uzan bilmem ne, bana cok itici gelmisti. daha dk bir, adam gel mindere uzanalim diyor. igrenc.

Aa ne tatli bi flortlesme tepkilerin niye bu kadar abartili? Adamcagiz gormus begenmis kosturuyo. Ya...k bile demissin adama ya yuh artik yani..

Ayrica kardesin o senin, cocugun degil. Surekli gebertcem etcem sanki bilincsiz bi varliktan bahsediyosun kadin 27 yasinda birak gonlunce yasasin istedigini ne bu tepkiler.. Kiskaniyorum demek maharet mi saniyosun? Dizginle o garip duygularini cok komik gorunuyosun

Ben olsam korkardim resmen sapik gibi korkunc geldi bana ya, ilk bulusmada opmeler, 2gunluk kiza yalvarip yakarmalar, numarayi zorla vermeler... allah korusun aklima cok kotu seyler geldi benim. Eger kardesinizi engelleyemiyosaniz hic degilse ev adresini filan vermesin, gerci bu adam takip eder onu da bulur

Ilk buluşmada öpmesi kısmına kadar kızdım sana bu kadar müdahil oldugun icin ama ilk buluşmada öpülür mü ya sacma olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…