- Konu Sahibi seniseviyorummitu
arkadaşlar ben lise 3. snfta okuyorum bzm okula bu yıl yeni bir hoca geldi 25 yaşında ben onu gerçekten çok seviyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum benimle konuşurken kendsnden söyledğm hiçbirşeye itiraz etmiyor yapmaya çalışıyor.Birkaç yakın dostum var onlara anlattm onu ne kadar sevdiğimi hepsi ayrı birşey söyledi bende en iyisi allaha yalvarıp ondan istemek dedim istiareye yattım eğer o benim için hayırlıysa allahım ne olur beyaz renk göreyim dedim ve o gece rüyamda beyaz bir kapıdan içeri girmeye çalıştım önce giremedim sonra çok ince bir pencere gbi birşey duruyodu ordan geçemeyeceğim dediğim anda en yakın kardeşim dediğim okulda samimi olan arkadaşm beni elimden tutup içeri aldı ve bir lokanta gibi biryerdi orası ama herşey bembeyazdı masalar sandalyeler...uykudan uyandm bir huzur kapladı içimi sanki olacakmş gibi hala şaşkınım açıkçası ve ne yapacağımı bilmiyorum sabrediyorum ama olmuyo sabrm tükenecek sanırım yakında ya öyle bir seviyorum ki ...bir ara derste bir arkadaşm yanma oturdu dersi dinlemk için erkekti yanmdan kaldrdı kızlardan birtanesi o sıra boş hocam orada otursun dediğinde orası olmaz dedi çok şaşırm gerçektn....seviyor mu sevmiyor mu olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum bana bir yol gösterin....
Son düzenleme: