seviyor mu ?

seniseviyorummitu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
3
0
36
Malatya
arkadaşlar ben lise 3. snfta okuyorum bzm okula bu yıl yeni bir hoca geldi 25 yaşında ben onu gerçekten çok seviyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum benimle konuşurken kendsnden söyledğm hiçbirşeye itiraz etmiyor yapmaya çalışıyor.Birkaç yakın dostum var onlara anlattm onu ne kadar sevdiğimi hepsi ayrı birşey söyledi bende en iyisi allaha yalvarıp ondan istemek dedim istiareye yattım eğer o benim için hayırlıysa allahım ne olur beyaz renk göreyim dedim ve o gece rüyamda beyaz bir kapıdan içeri girmeye çalıştım önce giremedim sonra çok ince bir pencere gbi birşey duruyodu ordan geçemeyeceğim dediğim anda en yakın kardeşim dediğim okulda samimi olan arkadaşm beni elimden tutup içeri aldı ve bir lokanta gibi biryerdi orası ama herşey bembeyazdı masalar sandalyeler...uykudan uyandm bir huzur kapladı içimi sanki olacakmş gibi hala şaşkınım açıkçası ve ne yapacağımı bilmiyorum sabrediyorum ama olmuyo sabrm tükenecek sanırım yakında ya öyle bir seviyorum ki ...bir ara derste bir arkadaşm yanma oturdu dersi dinlemk için erkekti yanmdan kaldrdı kızlardan birtanesi o sıra boş hocam orada otursun dediğinde orası olmaz dedi çok şaşırm gerçektn....seviyor mu sevmiyor mu olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum bana bir yol gösterin....

Son düzenleme:
Öğretmenin sana öğrenci öğretmen ilişkisi içerisinde davranıyordur. Bunun dışında bişey beklemen hata olur. Bende bir öğretmenim. Öğretmenin öğrenciye eğitim anlamında gösterdiği ilgiyi yanlış anlamışsınız. Lise döneminde öğrencilerin öğretmenlerine aşık olması, hayran olması normal bir durum, hepimizin unutamadığı bir öğretmeni olmuştur. Fakat kendi yaşıtlarınla arkadaşlıklar kurmalısın ;)

Biliyorum fakat seviyorum yapabileceğim birşey yok ki yani bir öğretmenn öğrencisini sevmesi ve evlenmesi size belki garip gelebilr ama okulumda öğrencisiyle evlenmiş olan bir öğretmenim var yani ben şuan aşık oldğm insanı sanrm unutamam

lise 1 de bende aynı şeyi yaşamıştım.ingilizce öğretmenimdi,ona iyi görünmek için acayip ingilizce çalışıyordum.bana tek katkısı bu oldu,şu anki ingilizce bilgimi ona borçluyum.o lise son sınıftayken bizim dönemden bi arkadaşla çıkmıştı.şimdi bende bir öğretmenim,yaptıkları düşününce sadece öğretmen-öğrenci ilişkisiymiş ama ben yanlış yorumlamışım diyorum. sende muhtemelen aynı durumdasındır.

aynı şeyi bende yaşadım ama benim ki çok farklıydı seninle daha detaylı sohbet etmek isterim senn ne yaşadığını inin çok iyi anlayabiliyorum ...

Back
X