• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyor olma ihtimali ?

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
arkadaşlar merhaba
Toplamda 1 senedir beraber olduğum ocak ayında kısa süreli bir ayrılık yaşadığım sevgilimle ayrıldık 10 gün önce. Kendisi ayrıldıktan 2 gün sonra konuşmasını yasakladığım eski bir kız arkadaşıyla barıştı. Yüksek ihtimalle de sevgililer. Ben de bu durumu sindiremedim çocuğa küfürler ettim kızı ekledim fotoğraflar gönderdim filan ikisi de tek laf etmedi. Ben şimdi delirmekte haksız mıyım ? 1 senenin üstüne nasıl başkasına gider hemen ? Bana mı olan sevgisi yalan yoksa ona mı ?

Fotoğraf falan göndermekle hata yapmışsınız. Bir de size cevap bile vermemişler. Büsbütün rezil etmişsiniz kendinizi. Artık arayıp sormayın. Bu rezilliğin unutulmasını bekleyin.
Ailesiyle tanıştırmıştı. Evleneceğiz diyordu. Ailesiyle olan fotoları da attım ki görsün.

Kabullenmek zor belki ama ayrılmışsınız. Eski sevgilisine dönmüş. Bence yaptıkların çok çocukça, kendini küçük düşürme. Bir ilişkinin bitmesi başlaması kadar normal bir durum.

Niye üzülüyorsun ki o kızda çok sevinmesin yarin bir gün onuda bırakır. Benimde bir benzeri oldu sonra noldu çıktılar kısa sure sonra ayrıldılar. Simdi hayatıma bakicam

Anlıyorum bi anlık öfkeyle, hırsla yaptınız bunları amiyane olacak ama hazmedemediniz peki fakat engel olabilecek misiniz? Geri dönse isteyecek misiniz? Yarın ölse ya da dünyanın öbür ucuna gitse daha minimize belki evlense umrunuzda mı? Sakinleşin, bol bol yürüyün temiz hava alın,arkadaşlarınızla vakit geçirin,tatile gidin. Koparıp atın şu adamı ekseninizden daha fazla mideniz bulanmadan

Yanlış yapıyorsanız, beraber olma ihtimallerinden bahsetmişsiniz, biraz gururlu olun ve ikisi ile de iletişimi bırakın. Böyle yaparak kendinizi komik durumuna düşürmekten başka bi sonuç alamazsanız, zamanla geçecektir.

Öncesinde otokontrolünü sağlaman gerekir. Bir ayrılık söz konusu ise hayatınızda, istediği insanla konuşma hakkını zaten ayrılırken vermiş oluyorsunuz. Ayrılık sonrası "kısa bir süre geçmiş olsa da" onları rahatsız etmek size yakışmaz, doğru da değil.
Hem siz sevgisini sorgulamak için geç kalmadınız mı? Ayrıldığınız birine (nasıl ayrılmış olursanız olun) bunun hesabını sormamalısınız. Muhtemelen eski sevgiliniz yeni kız arkadaşına susmasını rica etmiştir ve bunu kendi de yapmıştır.
Kendinizi yıpratmayın, sadece bırakın. Sorguladığımız sevgisi gerçekse ve var ise zaten diğerinde yapamayacak size dönecektir. O zamanda fevriliği bir kenara bırakın ve ne yapacağınıza hem mantığınızı Hemde yüreğinizi dinleyerek cevap verin :)

Back
X